Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
SityiSXT #9721 "Reklam... Hat igen reklam a versenyzonek is, hogy emlitik a jatekkal kapcsolatban vagy nem?. " - Én is játszok a Project Carsszal, akkor így ez most nekem is reklám? Ne komolytalankodjunk már, történetesen pont reklámügynökségeknél dolgozok lassan 3 éve, baromira nem így megy ez... Nem, még ilyen "barter" szinten sem.
A GT6-ot megjelenés előtt próbáltam az EuroGamer Expón tavaly, határozottan tetszett, de pár kör alapján nem fogok messzemenő következtetéseket levonni.
"Ami meg nem szimpatikus az a infok kozlese... " - Ha WMD tag vagy, ott van minden infó a fórumon. Csak legfeljebb nem minden van a nagyközönségnek szánva. De némi kutakodással például megtudhattad volna, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz, Xbox1-en ez még nem biztos. Kicsit ha visszaolvasol, ott a béta videóbemutatóm, ahol külön kitértem a különféle nézetek testreszabhatóságára, mondjuk most nem rémlik, hogy FOV állítás van-e, de nincs kizárva, hogy van.
"Eleg komoly szamitasokat vegez a GT." - Elhiszem. A Project Cars is.
"Konzolon nincs win ami fogja a gepet." - Van helyette PS3-on CellOS, PS4-en Orbis OS. Operációs rendszer nélkül nem lehet semmilyen számítógépet üzemeltetni, márpedig a PlayStation is az (csak célszámítógépnek hívják szakmai berkekben)
"GT6 hoz mar jott 30 auto 1 palya ingyen" - Ismétlés a tudás anyja, tehát még egyszer leírom: a Project Carshoz is lesznek ingyenes extra tartalmak később.
"Ezt a dlc temat hagyjuk. Tudom ma ez a trend, de ne dicserjuk mar, hogy igy tobb lesz a tartalom a jatekban. " - Hát akkor hogy lesz több tartalom egy játékban? Belekakálja a télapó? Akárhogy csűrjük-csavarjuk, manapság ezt DLC-nek hívják. Adhatják ingyen is, pénzt is kérhetnek érte, a fejlesztőn/kiadón múlik. Az SMS kicsi fejlesztőstúdió, a Project Cars az első indie fejlesztésük, lényegesen szűkösebb büdzsével, mint amiből a Polyphony fejleszti a GT-sorozatot (amihez megleő módon jönnek DLC-k, lásd a korábbi linkem - ott akkor oké?). Látom, neked az a bajod vele, hogy pénzbe kerül. Nem feltétlen, ezt már kifejtettem, plusz így egy kicsit meg tud újulni a játék, nehezebben unja meg a játékos. Mellesleg korai erről még bármit is mondani addig, amíg nem látjuk, milyen DLC-k jönnek és milyen tartalom/ár mutatójuk lesz.