• Skyline
    Ki ne találd már hogy a Gran Turismo széria akár csak megközelíti a pc-s komolyabb szimulátorok szintjét is..:D
    Az meg hogy AC-ben hátul ül az ember..Talán állítsd be....:D

A Gran Turismo pedig nyugodtan elbújhat a GTR és hasonló valóban szimulátor címek mögött minden tekintetben...A porszívó hangokkal amiket beraktak autó hangnak..nos..:D
    Ríl Drájving szimulésön..Ja.... A kedvencem volt amikor életemben először beültem a soron következő GT rész mögé DFGT-vel, minden segítség off és elsőre mentem egy hibátlan kört jó idővel a nagy Nürburgringen egy Ford GT-vel...Biztos azért mert akkora autóversenyző vagyok.... Ugyan ez annó a GTR 2-ben pc-n úgy nézett ki hogy egy szaros 250 lovas bmw-vel alig értem körbe ha mindenhol jó versenytempót akartam menni hibátlanul...vagy 2-3 óra gyakorlás kellett hozzá....
    És ugyan ez a PC és az AC is...Érdekes módon akármelyik elé beültettek éreztem a vasat, hogy mikor dobom el mikor tudom még megfogni...A GT ezekhez a címekhez képest nem ríldrájving szimulésön hanem vicc kategória ha szimulációról van szó... Apropó GT6...Avagy a BUKÁS amitől 1 hónappal a megjelenés után szabadult mindenki, és húgyért szarért (3500ft) lehetett venni mindenfelé?:)

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.27. 19:16:54