• SityiSXT
    - Ha próbáltad, milyen autó-pálya kombinációval?

- "4 laserscan pálya elég vicces :) Amúgy nem csak a pénz miatt monják a versenyzők amit... gondolom tudod mit jelent a reklám. " - 4 még mindig több, mint 0. Meg hát a GT sorozattal összevetve a Project Cars büdzséje elég szoros. Innentől fogva értelmezhetetlen az "nem csak a pénz miatt monják (sic!)" állításod. A reklámot meg hogy kéne érteni? Reklám a játéknak, hogy profi versenyzők dícsérik? Ahhoz nem pont pénz kéne, hogy bepalizzák a versenyzőket? Az meg ugye nem nagyon van... Reklám a versenyzőnek? Hogy a játékkal játszik? A befőtt rakja el a nagymamát?

- ""Max Ayrton Senna véleményére adnék ( véleményt a legjobbtól kérek )." "Aham. Mi meg adjunk a te véleményedre... " "Ezt nem tudom honnan szeded. " - Te írod, hogy neked minimum Senna véleménye az, ami számít, de elvárod tőlünk, hogy mi meg adjunk a te véleményedre. Esetleg Ayrton reinkarnációja lennél? Vagy mi alapján kéne akkor így bármit is adnunk arra, amit ideírsz, hogyha hozzánk hasnoló földi halandók véleményére nem adsz?

- "GT6 az összes dlc ingyen van. Auto, pálya minden." - Some DLC costs money. (Mellesleg a Project Cars esetében is vegyesen lesznek ingyenes és fizetős extra tartalmak a tervek szerint.)

- "Amúgy nem tudom mi kerül több pénzbe öreg, szerinted? Végigmenni lézerszkennel a Zöld pokolban vagy a google maps-ból illetve képek alapján modellezni. Persze, igen "garantált minőségben" google maps." - De jól tudod ennek a két metódusnak a költségvonzatait. Mivel én nem, kérhetek linket, illetve pontos kimutatást erről? Egyébként ha a laserscan olyan olcsó, akkor például a Codemasters miért nem így építette fel az F1 The Game sorozat pályáit (vagy a Grid 2 és Autosport valós helyszíneit)? Miért mentek ez az F1-nél a helyszínre fotózgatni inkább?