nemgyenge01#9699
"- Próbáltad is, vagy csak videókon művelődsz?"
Igen.
"Újfent megkérdem: milyen pénzből? Oké, nem a legnagyobb nevekről van itt szó, nade szerinted mégis mennyit adott az SMS Nicholas Hamiltonnak, Ben Collinsnak, Oliver Webbnek, René Rastnak és Nico Bastiannak a "hazudozásért" úgy, hogy futotta még 4 laserscan pályára, pálya- és autólicenszekre, London belvárosában irodabérletre, kb. 30 ember nem épp minimálbér közelében lévő fizetésére, az egyebekről (IT infrastruktúra, fejlesztőeszközök, szoftverlicenszek)? 3 éve tart a fejlesztés..."
4 laserscan pálya elég vicces :) Amúgy nem csak a pénz miatt monják a versenyzők amit... gondolom tudod mit jelent a reklám.
"Aham. Mi meg adjunk a te véleményedre..."
Ezt nem tudom honnan szeded.
"- Előnye, hogy bővül a kínálat, méghozzá garantált minőségben*. Pénzbe kerül, ez tény, de legalább így több jut a folyatásra."
GT6 az összes dlc ingyen van. Auto, pálya minden. Amúgy nem tudom mi kerül több pénzbe öreg, szerinted? Végigmenni lézerszkennel a Zöld pokolban vagy a google maps-ból illetve képek alapján modellezni. Persze, igen "garantált minőségben" google maps. Az FFB meg sem említem.