• unrealnoise
    Erről beszélek. :) Minap kipróbáltam és felraktam az ACR-t és teljesen rFactoros, azaz vezethető, mondhatni a CARS-hoz képest reális. :)

Simracing.hu-n leírtam én is ezeket a gondokat, erre jönnek a dumával, hogy de miért nem írod le pontosan mi a bajod a játékkal.

Szabolcs Kisstől pl ezt kaptam, igazából nem is tudom mire fel, amikor kurvára nem csak annyit írtam, hogy így meg úgy szar a C.A.R.S. aztán kész... Az angolos dumája, az égetés, meg a kérkedés újfent vicc.

Az egész abból indult el, hogy nem hinném, hogy egy szimulátort fejlesztő teamnek a mi segítségünkre lenne szüksége ahhoz, hogy egy HASZNÁLHATÓ alapot összedobjon. Mert még bizony ez sem sikerült nekik.

De hát ez van, röhej, hogy már az is gond, ha az ember szépen megfogalmazza a véleményét, majd a küldés gombra mer kattintani.

"Ne haragudj, de sztem elég furán veszi ki magát, hogy még neked áll feljebb, hogy képtelen vagy normálisan megfogalmazni hogy mi a bajod a fizikával, azon kívül, hogy szar ... és még te kéred számon a készítőktől, hogy mégis hogy képzelik, hogy megkérdeznek téged, hát má' mé nem tudják má' maguktól... Egyszer már leírtad, hogy nem tudod elmondani mi a bajod, meg még angolul se tudsz... de hogy még kérkedsz is vele, azzal már csak magadat égeted...

Én azt gondolom, hogy igen is így a helyes, igencsak ráférne az összes szoftver készítőjére, hogy normálisan kikérjék a felhasználók véleményét... talán akkor nem lenne ennyi gondunk az általad említett szoftverekkel sem... akár mennyire is szeretem néhány munkájukat, de azért lenne miről elbeszélgetnem Kunos-sékkal, vagy Simbin-ékkel is bőven..."

Ez a véleménykikérés, meg mi is ott vagyunk, hozzászólhatunk a fejlesztéshez, kábé szvsz lófaszt nem jelent a fizikára nézve, arra viszont jó az a fórum, hogy majd esetleg később érjen valamit az a szavazat, hogy milyen pályákat akarunk meg minden.

de ez a 160-as bulid is úgy kuka ahogy van, jelenleg ez a legrosszabb szim, béta verzió ide vagy oda.