• Fernandooo #9571
    Én akkor röhögtem fel, amikor azt olvastam, hogy a CARS-ban nem elég a sebességérzet, de bezzeg az AC-ben! Na, itt eldobtam magam. Csak mert a múltkor mentem az AC-ban a Formula Abarth verdával. Na, ha valaminek, hát annak tényleg nincs sebességérzete, már néztem, hogy mi van, kifogytam a benzinből? És látom, hogy csúcssebességen megyek. A sebességérzet kb. belvárosi volt, minden túlzás nélkül. Ehhez képest a CARS egynémely autója maga a Millenium Falcon.

Szimláció: Tény, hogy az AC-ben jobb a felfüggesztés, az autó és az út kapcsolatának szimulálása, visszajelzése. Ez szerintem egyértelmű. De nem annyival, amennyire beállítják. Jobb, részletesebb, de ettől még a CARS szimulációban alig marad el az Assetto Corsától. Elmarad, de nem sokkal. És itt jön, hogy félárkád, vagy mi a pöcs. :D Hát szóval, ha nekem azt mondják, hogy a CARS simcade, hát simán elfogadom, mert oké, vannak bizonyos tulajdonságai, amik miatt azért egy iR-hez nehezen tehető, de és? Akkor mi van, ha a CARS nem teljesen szimulátor, csak rendelkezik jó néhány szimulátor jellemzővel? (Benzinfogyasztás, gumikopás, időjárás, apropó, AC-ban még mindig nincs időjárás, de szar már..., sérülés modellezés, FFB, szabályrendszer, ne soroljam estig.) Csak hc szimeket szabad készíteni, van erre valami törvény? :DDD

A CARS márpedig a szimulátorok belépő kategóriáját jelenti, és cserébe nem barlangrajz. És ez fáj sok arcnak, mert a sok hcszimbuzi rosszul van attól, hogy kedvenc kategóriájukba berobban egy CARS, de nem hozza a rétegszintű, profitképtelen elvárásaikat. Mert azokkal az elvárásokkal nem lehet eladni egy játékot a szélesebb tömegeknek. Ennyi. És én örülök annak, hogy a CARS nem fullos szimulátor. Ki akar egy ilyen bandába tartozni, ahová azok, akik folyamatosan osztanák az észt (sikertelenül), meg vannak sértődve, ha valaki nem ismeri el a tévedhetetlenségüket? - Ami már eleve egy téveszme...

Nagyon helyes, hogy a CARS nem hc szim, legalább gyorsan kikopnak a "hácészimek", ezek a frusztrált arcok, akik azt hiszik, hogy egy hácészim kezelését bármilyen szinten komolyan kellene venni és potenciális valódi autóversenyző minden hácészimes, csak nem volt szerencséjük/pénzük (:DDDDDDDD), visszamennek szépen a barlanrajzaikhoz, és hetvennyolc hozzászóláson keresztül tárgyalhatják azt, hogy adott játékkormány elektronikája mitől jó, vagy nem jó, és ők mit tudnának jobban, mint a mérnökök, és így megegyeznek abban, hogy fúdekomolyak. Játékkal kapcsolatban. :DDDDD