Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A WMD csak erre a projectre jött létre, hogy tömörítse valamilyen formában a CARS közösséget. Menet közben az SMS elindította a Biker Bash-t nem tudok róla, hogy olyasmit akarna csinálni, mint a Kickstarter. De mint minden jóslatnál, majd a jövõben dõl el, hogy bejött-e. Mindenesetre sokkal jobb, ha egybõl a célközönséghez fordul az aki el akar érni valamit. Persze a Kickstarterrel is bejöhet, ha rátalál az akit érdekel az a valami. Sõt a CARS, WMD is fent van már a Steamen, tehát még mindig nem értem, hogy mitõl vagy így bebuzdulva a Kickstarterre? <#conf>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

OFF:

"Itt valaki régebben emlegette, hogy a Kickstarter mekkora egy überokosság és ahhoz képest a CARS közösségi fejlesztése egy halott dolog."

Én voltam (meg lehet más is), aki ezt mondta, és ezt továbbra is tartom.
Nézz már szét, hogy a WMD projektben hányan vettek részt. És, hogy hányan a Steam-es és Kickstarteres projektekben.

A pCARS lehet jó, de a WMD, mint közösségi-játékfejlesztés projekt az HALOTT. Ez nem szubjektív vélemény, ez tény. Fel kell menni ide: WMD portál, aztán lecsekkolni, hány projekt is fut WMD alatt...

Az, hogy valaki önerõbõl, kickstarteres kezdéssel, majd saját oldalon, vagy ilyen-olyan segítségekkel, rajongókkal összeszed valami pénzt, az egy dolog, attól a WMD úgy megy a kukába, mint az állat...
Én csak a saját véleményemet mondtam, de én nem vagyok szakértõ a témában. 😊 Idén novemberre mondják a megjelenést a fórumon, de az nem hivatalos bejelentés volt csak Ian Bell mondta, hogy az jó idõpont lenne. De, elõtte még biztos lesz majd béta tesztelés és még akkor se késõ optimalizálni, mert az már szinte a végleges lesz. De, ki tudja mik a terveik. 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Adam Jonas
Az oké, de azért így már lassan a megjelenéshez közeledve illett volna, hogy azért jobban optimalizált legyen. 1-200-as buildnél még azt mondanám, hogy jogos a dolog, de lassacskán már a végleges formát kellene mutatnia. 😊

És ha csak az rF2-bõl indulok ki, mert ugye ott is kellett egy grafikai motor majdnem teljes módosítása, akkor nagyobb munka lesz az egészet most optimalizálni sztem, mintha még a kezdetek kezdetén tették volna, mint pl. a Kunos.

Azért vedd már figyelembe, hogy ott is a pre alpha cuuc megy nem egy külön erre a célra készített demó. Bõven van idejük a végleges optimalizálásra. Elég ha fut egyelõre. Mégegyszer ennyi cucc kerül még bele amennyi most van. Nem lenne túl logikus minden egyes új darab után optmalizálgatni. De persze ezt csak én gondolom így. Lehet, hogy õk a hülyék hozzá. 😊

lac coo
Egyiket se ! <#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
hol olvastad, hogy baj van vele?... csak kiemelkedõen életszerû... 😄

egyébként az Origin PC kiállított gépe, ritkán szr az online konfigurátoruk..

"Nulla tenaci invia est via"

Ez elsõsorban a Panasonic és az Nvidia költsége. Ha valakinek van rá pénze megveszi, ha nincs, akkor nem. Ezzel most mi a baj?

Szabi
azt hogy miért ilyen idióták tesztelik.. ennyi erõvel mutathattak volna replayt is.. 😄

Ezzel mit akarsz, mondani? Ha a kiállításon valaki így nyomja az a játék hibája? ÉRDEKES. <#conf>

Szabi
11520 x 2160-as felbontáson 😄

Adam Jonas
4 GeForce GTX TITAN van a kiállított gépben, és még ígyis néha-néha belassul a videó alapján a cucc. Nem kritizálni akarom a CARS-t, mert nem lenne hülyeség egyébként egy ilyen GT-Forza-szerû játék PC-re, de azért Ian Bell-ék elgondolkodhatnának rajta, hogyha 4 db GTX TITAN se viszi rezzenéstelenül 3 TV-n a cuccost, akkor ott talán valami gond...

Fehercsoki
Ez ennek a játéknak a lényege...

Szabi
ááá hogy azok 85''-ös UHD TV-k, akkor 4x~300 + proci, lap, stb + 3x~8milla <#eljen>

Szabi
minimum 3millás konfigon gémpaddal hátul tologatva <#worship>

Akkor viszont csiszolnod kelle a stílusodon, mert igen csak arrogánsnak sikeredett a "kérésed".

Nem szólogattam be, hanem - úgy látom -, hogy itt Te foglalkozol a legintenzívebben a pCARS -al.
Ezért megoszthatnád velünk, hogy mikor mit érdemes nézni.
De ha ez neked túl nagy fáradság, akkor sorry...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Az meg még hasznosabb lenne, hogy ahelyett, hogy nekem szólogatsz be, utánanéznél és te magad és kipróbálnád. <#idiota>

Hasznosabb lenne, ha megírnád, hogy az aktuális bulid-nél melyik autó/gumi/pálya kombináció a leghasználhatóbb.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Látom, keményen nyomod. <#boxer>

BooMiller
Annak is olyan hosszú a memóriája hogy egy vitában 20 perc után elfelejti mi is volt a téma? elhiszem hogy ez valóban nagy kihívás de javaslom hogy post-iteket ragassz a monitor szélére milyen témában vitatkozol!
Ezt csak azért mondom mert úgy ismertelek meg mint aki ha nincs igaza simán elismeri a másik ember véleményét😊
Azt is elismerem hogy a pcars fizikájához nem kell túl sok memória, ezért arról jól tudsz vitatkozni😊)

De mára ennyi elég volt bye...😊))

Ááááá, csak unlak. Most már valami komolyabb kihívás kellene. Át is megyek mindjárt a szomszédba. Van egy arapapagájuk.

BooMiller
Juj de elfogytál😊

Szerintem csak idióták.

BooMiller
Igen van ilyen mondás csak ebben az esetben ez nem áll fent, mivel az interneten az idiótákat is sûrûn szoktak idézni..😊

Nem általánosságnak szántam a fórumtársak felé, mert töbségüknek nincsenek olyan problémái, mint neked. Ezt kimondottan neked szántam, hogy ne legyél elkeseredve, ha nem megy elsõre.
Te egy nagyon kitartó rajongó vagy, újra egy idézet. Bár azt szokták mondani, hogyha idézet, akkor csak klsszikusokat idézzünk. 😊)

BooMiller
Én tudom mi volt a kérdés😄DDD Nem sérült a rövid távú memóriád? Hmm nagyon érdekes dolgokat vetsz fel😄DDD
Úgy látom a postjaidból hogy ami te elvárnál a fórum társaidtól azt neked eszedbe nem jut magadra is alkalmazni. "Figyelj! Azt javaslom, hogy hagyjál magadnak idõt. Olvasd el újból amiket írtam, értelmezd, használj értelmezõ szótárt, ott ahol szükséges és végül megleled a választ. Bármi is volt a kérdés. " nyomtasd ki és rakd ki a monitorod felé lehet hogy majd fejlõdik a személyiséged egy picit😊

Hûûûûû! Most vérig sértettél. <#vigyor2>

Figyelj! Azt javaslom, hogy hagyjál magadnak idõt. Olvasd el újból amiket írtam, értelmezd, használj értelmezõ szótárt, ott ahol szükséges és végül megleled a választ. Bármi is volt a kérdés. <#conf>

BooMiller
Bevallom szeretem az állatokat...<#mf2>

Mindig is tudtam, hogy elõbb-utóbb klasszikussá válnak a mondataim.
És rögtön van egy rajongóm is. De, randizni nem fogunk. <#vigyor>

Mi volt a kérdés?

BooMiller
Ezt szerintem be is rakom alá írásnak annyira komoly😄DDD

"Ha nem vagy modder, akkor csak egy looser vagy, aki erõs nyelvcsapásokkal nyalod egy modder seggét" 😄

BooMiller
Én még mindig várom a válaszokat de valahogy nem érkeznek azóta csak személyeskedsz😄DDDDDDD Csak szólók újabb dologba futottunk bele ez pedig az ok és az okozat....

Tehát ne kelljen magyaráznom(úgy látszik kell sajnos) hogy ha te elkezdesz személyeskedni annak lesz okozata, tehát ne gyere azzal hogy mért személyeskedem.. Ezt most gondolom legalább 10-20 perc lesz felfogni (próbáld meg pls.)

Gondolom a személyeskedés is csak részemrõl sértõ. Valószínü, hogy azt se tudod értelmezni, amit magad írsz. <#mf1>

BooMiller
Nem akarsz elmenni ponyva írónak? Mert fantáziád az van látom!!! de már írtam amit az orvos felírt azok a kis kerek bogyók segítenek😊))

Ha nem vagy modder, akkor csak egy looser vagy, aki erõs nyelvcsapásokkal nyalod egy modder seggét. Nekem mindegy. <#falbav>Tõlem te lehetsz a modderek szakszervezeti bizalmasa is, az se különösebben változtat az álláspontomon.
És ki mondta, hogy ne modderkedjenek? Leszarom. Attól ugyanúgy sufnimoddernek tartom azt, akit. Na, most mi változott? Hol lett neked ettõl igazad? Ugyanúgy tolvajok maradnak ezek a kis köcsögök, akik más munkáján élõsködnek.

Hova állítottál? Falhoz? Mikor? <#idiota>

BooMiller
Ezzel.. privátban?😄DD

frango
Folytassátok privátban! Ne itt B+...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

BooMiller
Igen?😊) Mi történt nem tudsz érdemben válaszolni? lehet hogy az a szánalmas?

Idézünk téged😄DD
"Nem nekem volt fontos, hogy mindenképpen igazolva legyen, hogy miért vagy looser modder."
"Amúgy el szoktam ismerni, ha másnak van igaza"

Akkor ezt kapcsoljuk is össze😄DD Mert még mindig nem értem mért vagyok én modder?
Szanalmas? én vagyok idióta?😊)) Mi történt csak személyeskedés megy ha falhoz állítanak?

Ez már szánalmas. <#banplz> Ez egy <#idiota>

BooMiller
Ja és akkor amibõl ki indultunk csak hogy ne tudd elterelni a dolgot...
szerinted ne moddoljon senki mert mit is gondol...
Hanem egybõl menjen el és jelentkezzen mondjuk az SMS nem moddoljon ahol megnézheti mihez is van érzéke😄 Meg van ilyen az embereknek hogy hobbi..

Te letromfoltad a focis az autós hasonlatot mivel is? Ja hogy ha te lemész a parkba focizni nem Messihez hasonlítod magad na aki moddol az sem Kraemer-hez hasonlítja magát hanem szórakozik😄DD

BooMiller
Olálá azt hiszem én találtam be nem kicsit😄DDDD
Téged nem kell nevetségessé tenni itt ebben a topicban😊azt te megteszed magad😊

Vegyük például ezt a postot amit most írtál...
1: Megállapítottad hogy én egy szerencsétlen bukott sikertelen ember vagyok, itt a fórumon 3 postból😄DDDDD nagy vagy!!!😊) (irónia)

2:Hogy én modder vagyok, ezt mégis mibõl?😄DDD nagyon mellé lõttél kis barátom, de nem is értem ezt csontokból és kecskevérbõl olvastad ki?😊)))))))))

Az elmebetegséget abból gondoltam hogy mivel te felnõtt embernek állítod be itt magad mindig, és mivel ennyire nem fanboy egy normális ember mitn amit te itt mûvelsz néhanapján.... így arra jutottam hogy nem vetted be a gyógyszereket megint....

"Mibõl szûrted te le hogy nem vittem semmire mivan?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Monjuk a sok D betü is arra utal, hogy egy kicsit beletrafáltam a te nagy sikeres életedbe. Vagy például a sértõdött hangnem. Vagy az arra irányuló erõlködésed, hogy most engem tegyél nevetségessé vagy hiteltelenné. Ki elõtt? Azt hiszed, hogy érdekel, hogy mit gondolsz? Nem nekem volt fontos, hogy mindenképpen igazolva legyen, hogy miért vagy looser modder. És abból, hogy azon kaptad fel a vizet, amit nem is neked írtam. Magadra vetted. <#idiota>

"Mond te elmebeteg vagy?"

Gondolom ez volt az aduász. Ezt a végére tartogattad. Szerinted mit árul el ez rólad? Azt hogy egy sikeres szerencsefia vagy? <#idiota>

BooMiller
Mond te elmebeteg vagy? ezt komolyan kérdezem?
Mibõl szûrted te le hogy nem vittem semmire mivan?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sajnos nem csak a kérdéseket de az iróniát és a szarkazmust sem érted😄DDD Mit nem viselek jól? hogy itt röhögök rajtad miközben te a személyeskedésig jutottál😄DDD

Tudom, hogy nekem van igazam, <#vigyor>

Nem rám kellene haragudni, hogy nem vitted semmire. Talán meg kellene nézned mit csináltál rosszul vagy mit nem csináltál.

Amúgy el szoktam ismerni, ha másnak van igaza, de neked nem volt igazad. <#vigyor>

Egyébként se az a lényeg, hogy kinek van igaza. Az a lényeg, hogy egyetértünk-e. És én nem értek egyet veled és kész. Más nézeteket vallok, más aspektusból nézem a dolgokat, ennyi. Sajnálom, hogy te ezt nem jól viseled, neked kell együtt élned, magaddal. <#vigyor>

BooMiller
Ezt te mondod?😊) Te nem értesz semmit, vagyis igen csak hát olyan hogy másnak van igaza nálad nem létezik😄
Ezért próbálod kiforgatni és átértelmezni a másik mondanivalóját... és szerinted sántítanak a hasonlatok? már eleve azért írtam iylen szélsõséges dolgokat mert ha valami egyszerût írt az ember ignorálod.. fejezzük is be mert felesleges😄D

Neked van igazad😄

Ezt hol olvastad? Jelen pillanatig, senki se lett hétszeres.

Figyelj nem akarlak megsérteni, de egy bizonyos szint alá nem akarok elmenni ebben a vitában, mert ez már csak amolyan trollkodásnak tûnik nekem.

Szabi
tehát mivel még senki nem lett hétszeres F1 világbajnok, ezért nem is lehet senki jobb nála ? 😄