Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #9510 Igen, hát egy játékpedál készlet - mert hogy játékra használod, igaz? - tényleg megér ennyi pénzt. :D Számoljunk egy jót, hogy mi mennyibe kerül, oké? Na szóval a te kis kedvenced pedál nélkül laza 500 EUR, ez napi árfolyamon már 160 ezer. A pedálszett - mert ugye a minőséget hajszoljuk és adott minőséghez adott minőség jár, így kikerekítve az "élményt" - 80 ezer. Ez eddig 240 ezer, akárhogy nézem. Egy perec a whell base-re újabb 80, tehát már 310-nél járunk. Szóval miről is beszélünk.
Most megleplek, de simán megtehettem volna, hogy vegyek egy ilyen csodát egyetlen havi fizetésemből és bőven a zsetonom 60%-a még meg is maradt volna. Szóval de, megtehettem volna, csak nem vagyok konzumidióta tudod, akire mindent rá lehet sózni aranyáron, mert elhitetik velem, hogy "ha ilyened meg ilyened van, akkor attól több leszel." Semmivel nem leszel több, megvettél egy terméket extra profittal megajádékozva a kereskedőt, gyártót. Ennyi a történet csupaszon.
Ez azért is szánalmas, mert senki nem használ semmit 10-15 évig. 2-3 év múlva kijön egy másik modell, ami még drágább lesz, még több parasztvakító dolog lesz rajta, és megint röhögnek, hogy azt is el tudják adni. Mindenben így van ez, a driodok meg erre a vásárlói magatartásra vannak programozva, mert elhitették velük, hogy a kütyük által teljesebb lehet az életük. :D És mennyire nem...
Nekem minimum öt éve egy Logitech DFP-m van, és hát valahogy nem érzem, hogy fúdeszar, mert nem háromszázezer. Volt pár napig nálam G27 is, sokkal jobb, de szerintem nem éri meg a dupla árat. Nagyon agyaltam, hogy vegyek magamnak egy T500-ast, de aztán a fejemhez kaptam. Egy játékra adjak ki ilyen összegeket? :DDDD Ne vicceljünk már kérem. És mondom: megtehetném.
És mitől szánalmas a világnézetem? Mert nem akaszthat le rólam szaros JÁTÉKRA - érted, nem az élet valóban fontos dolgaival kapcsolatos valamire ! - boldog-boldogtalan többszázezer forintot? Mert nincs szükségem mindenféle drága kompenzációs eszközre, amik egyébként nem dobják meg 500%-al a játékélményt és ha meg is dobják, hát akkor is csak játék marad, egy múlandó valami, ami nem ad igazi, tartós élményt és nem gazdagítja a személyiségemet semmivel? (Hacsak nem vagy foreveralone überkocka, de hát az meg ugye pszichológiai betegség, szokás is kezelni.) Nyugodtan lehet minősítgenti a világnézetemet, csak hát az van, hogy oda olyan ember is kell, hogy tőle az efféle minősítgetések célba is érjenek...
Amúgy ez a CARS topic, talán vissza kellene kanyarodni a fő témához, biztos van kormányos, vagy ehhez hasonló topic, ahol be lehet villantani ezeket a cuccokat, és talán lesz is olyan, aki kiájul tőlük. :D