Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BUÉK!!!

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

"...ált. isk-ben..."

Ez se egy díjnyertes megoldás. 😊))

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Akkor meg sem szolalok, mert en meg ekezetek nelkul gepelek😊
tutuhawer
én nem viccelem el a dolgot, nálam ez nagyon fontos dolog. Sokan szitkozódnak, gyülekeznek, gyújtogatnak, oldalakon posztolnak, köpködnek stb, engem az zavar, ha a magyar nem magyarul ír vagy beszél, és ez senkit se zavar. 😄 1-1 hiba becsúszik, telefonnal lehet hibázni is, de a sok vesszõ durva hibának számít, ált. isk-ben hasítottam helyesírási versenyeken.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
Szerintem nem mukodik nala, mert olyan sehol sincs benne😄
tutuhawer
a közhasznú projekteket díjazom, az OK. Aki viszont cikket ír, publikál, tegyen a mondatokba jó sok vesszõt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
én a legtöbb szimulátoros fórumot olvasom, ezt is, gondoltam, ráklikkelek, de én se tudtam meg semmmit, csak azt, hogy ezek a játékok vannak. A Gran turismo linkre mondjuk rákattintottam, az plusz info volt.

Nem tudom mit kezdjünk ezzel. Egy neves szaktekintély pártatlan írásának nagyobb haszna lenne. <#banplz>

Ne aggódj! Nem hiszem, hogy esélyed van egy dögös nõnél. 😄DD

lac coo
Fene tudja ...Nekem egy dögös nõ mellé nem kell egy fogatlan banya .....

http://ibericasim.foroactivo.com/forum

Érdekes. Más is rájött, hogy kettõ jobb az egynél. <#love12>

Szerintem olyan speciális cégekre kellene osztani a piacot, ahol külön valaki csinálná a fizikát, az FFB-t, a körítést, a grafikát és ezek kompatibilisek lennének egymással, persze külön pc-re és a konzolokra is. És akkor még átjárhatóak lennének a külömbözõ platformok és tudnának egy más ellen online játszani is. Ebben lenne pénz is és lenne minõség is. Ez így elnagyolt de a lényeg benne van. 😊

Ennél több viszont nem is kéne.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
De hat pont az rF2, es foleg az iR az, ami jo sokat es bonyolultan szamol, azert olyan jok😉
Szvsz. ezeket a dolgokat nem kell túlszofisztikálni.
Egy átlagos, de jó FFb-t kell készíteni, ha túl sok mindent számol az egyrész megeszi a gépet, másrészt a nagy többség úgy sem érzi.
Nekem pl. az rF2 -beli teljesen jó, nem beszélve az iR-rõl..

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Akik "igazi" szimet csinalnak (AC, iR, rF2), szamukra is kicsit "masodlagos" a dolog. Csak jateknak, szamitogepre, usereknek, jatszani nem eri meg foglakozni vele. Egyeb komolyabb uzleti celra is hasznaljak, ezert eri meg foleg. Mindegyik cegnel latszik, 5-6 ev, amire ossze all valami hasznalhato, es valoban, ez csaladihaz kategoria, sose lesz kesz😄
Ami logikus, mert minnel erosebbek a gepek, minnel jobbak a periferiak, annal tobbet lehet kihozni belole (elsosorban nem grafika😛).

Ilyen projectet nem lehet 1 nagy eladasra (jatekkiadas) alapozni, ezert szukseges a minimal letszam es a folyamatos bevetel (tartalomeladas vagy kihelyezett racecenter/promocios szimulatorok).
Én bele se kezdenék a szimulátorkészítésbe. Olyan ez mint a családi ház. Soha az életben, nem lesz kész. <#falbav>

Alexease
Ja, es ott van meg a kormanyszervo problema is. Ha az nincs lemodellezve nem szamolja a progi (max belekalkulaljak a felfuggesztesbe, ami mar regen rossz😛), akkor ismet rossz erzesek jonnek ki, foleg ha egymasutan mas-mas autot tesztel valaki.
Kormány kommunizmust akarunk! <#banplz>

Én is csak az FFB-t hasonlítottam össze mert az F430 csak 270 fokot fordul és nem 14 bit felbontású. Igaz, hogy a motor is csak töredéke a T500-nak. Na mindegy. A lényeg, hogy mindenki a saját tapasztalatára tud csak támaszkodni és ezért is van annyi eltérõ vélemény és még az egyéb hardverekrõl nem is beszélve. 😛

Alexease
Jo lesz a CARS, nekem nincs gondom vele. Csak bele kell trafalni egy eppen hasznalhato autoba, es akkor elvezetes😊
Nalam a szuk keresztmetszet, hogy nem birja a gep. Az uj BrandHatch, 1 autoval, full low-ban 40fps😉 De ez elsosorban nem a program hibaja.
Alexease
Akkor egyszerusodne a kormany/FFB kavaras, ha csak egyfele kormanyt lehetne kapni, valami jo fajtat, minenkinek ugyanaz lenne😊 Igy megoldodna a kormanyelfordulas es az FFB gond.
Mert ha nem kamuval akarjak megldani, akkor nagyon szamit egy kormanynak a frissitese, felbontasa, elfordulasa, ereje stb. Most kormanytol es beallitastol fuggoen (egyeb hangolasok nelkul) totalisan mas erzest ad vissza ket kormany.
Valószínü, mert meg kell mondjam, hogy a T500-assal, igencsak élvezhetõ a CARS, nagyon jók az effektek, de a napokban elõvettem a még meglévõ Thrustmaster F430-asomat és azzal teljesen más, pedig az is szíj-fogaskerék meghajtás, de ég és föld.

lac coo
Nekem nincs bajom a kamu effektekkel, vagyis inkább egyel, a kerékvetõvel 😊))
Azt még AC-ban is egy picit rátoltam... az ilyen motor remegés, blokkolásnál rázás az nem érdekel, gagyi ...

Alexease
Abbol van altalaban a kavaras es a felreertes, hogy a kormanyok es az igenyek kulonbsege miatt, mindenhol kenyetelenek elobb-utobb betenni plusz allitasokat, kulonfele fantaziadus neven😉

Meg az iR-ben is, ahol eleg vaskalaposak, es amugy eleg komolyan szamoljak a kormanymuvet, toltak belel LinearFFB-t, Damper es MinFFB lehetoseget.
Én pont így vagyok az AC-val, egyelõre. Egyszerûen nem tudok vele sok idõt tölteni, mert megunom. Ez a sok kamu himbállódzás, dülöngélés nem igazán hiteti el velem, hogy ennek bármi köze lenne a valósághoz, bár pozitívum, hogy az FFB ezekbõl legaalább mindent visszaad. 😊)
Az biztos, hogyha az én M3-asom így viselkedne, mint az AC-ban, akkor beperelném a BMW-t. 😄DD

Oké, értem. Azt hittem ugyanaz, csak az AC-ban másképp hívják.
My bad. 😞

lac coo
Ma mentem Mitsu EVO-val imolában egy kis versenyt, leszámítva, hogy gagyi, egyszerû, végül is élvezhetõ. Most valahogy az FFB sem kelt önálló életre 😊
Persze kizárt, hogy öt kör után ne unjam meg, ez az a game ahol, 5 perc alatt mindent tudsz, mindent megmutat 😊))

Alexease
Valszeg vannak olyan programok, azert lehet banannal derekszogben kanyarodni (csak ott sose kopik el a gumi)😄
Alexease
Teljesen kulonbozo dolog a ketto. Az AC-ben az teljesen egyszeru gumikopas allitas, semmi koze a kozvetlen FFB szamitashoz.
A CARS-ban a TyreForce kozvetlen a kerekrol es a gumirol, es annak a torzulasarol es mozgasarol ad vissza informaciokat.
A masik FFB allitas a felfuggesztest "figyeli".
lac coo
Nem azért de köze nincs egymáshoz a kettõnek 😊)))

Be is ba..na ha nagyobb lenne a tapadás, idõben gyorsított gumikopásnál ...😄DDDDD

Alexease
Ez a teljesen gyari tizeneves ISI FFB beallitas (egy resze)😊 Csak nem szoktak kitenni menube, altalaban ini-ben kellett turni. Ezek kozul egyet szamolt, az FFBStrength-t, a tobbi kamu.
Igen, de hasonló a végerdemény. Ha háromszorosra teszed nagyobb tapadás, de nagyobb a gumikopás mértéke is. A CARS-ban még nem tartanak itt. Így csak a tapadás nagyobb, azért is írtam, hogy a véglegesben ez nem lesz benne. Ezzel a fejlesztés alatt próbálják belõni az optimális alapértéket. De szerintem ez még az AC-ban se 100%-os.

Fehercsoki
Az a gumikopás...

A tyre force az AC-ban is benne van tyre wear néven, csak ott 1x-3x-ig lehet állítani. 😊
Az FFB tényleg nem akar még összeállni, de az hogy elavult, azzal nem értek egyet. Azzal hogy kamu, azzal igen, mivel önmagában az FFB eleve kamu, mert nincs semmi fizikai autó alattad és az autó alatt nincs út. 😊 Ráadásul egy kormánytengelyre akarják lemodellezni az autó minden visszajelzését, ami szintén nem valóságos. 😊)

Már GTR 2-ben is próbálkoztak egy összetettebb FFB-vel, de ez nem "gyári", ez modként került a játékba.

lac coo
Az a tyre force egy elvetemült szar valami ....Sajnos a a felfüggesztés +kamu FFb meg elég elavult, ócska, muszáj rátolni a tyre force-ot ,de valami hihetetlen dolgokra képes 😄D

Nos nekem hamar ki kellett vennem belõle ezt a FFb akármit....
Meg is indokolnám miért.
Kapásból az elsõ 3-4 kocsinál álló helyzetben majd szét szedte a kormit,pedig azt "Továbbá a játékban az FFB és a Tyre Force-ot 100-asra állítsátok." erre állítottam.
Sõt tovább megyek ha a FFb levettem 70 körülire akkor nem annyira de akkor sem lett jobb.
A másik, nálam érzésre pont az ellenkezõjét érte el mint ahogy elõtte volt.
Az egyenesekben majd szétráz(de minek?) a kanyarokban nem érzem a kocsi viselkedését,a rázókat, nem érzem ha rá megyek,a megcsúszásokat nem érzem nem tudom fogni a kocsit,úgy hogy nekem majd hogy vezethetetlen ezzel a FFB.el.
Így vissza tettem Tyre 130 FFB 100,természetesen kivettem ezt belõle,így pont olyan ahogy szerettem.
Remélem a véglegesbe ha bele is teszik ezt az új valamit akkor nagyot módosítanak rajt mert .....<#banplz>
Brands Hatch nagyon tetszik fõleg ezzel a Karácsonyi dizájnnal<#taps>

Alexease
Igen, ez volt az eredeti hir😊 Mar 2 eve bakker😛
Amugy ezek jo palyak, konnyu licensz, nekik meg kozel is van. Meg az iR-be is bekotottek evek ota, csak naluk a tavolsag es a rendszer miatt evekig elhuzodhat.
Mindenképpen érdemes letölteni, mert majd a készben is ez az FFB lesz benne, de gondolom még jónéhány módosítással, bár egyre jobb de még van mit csiszolni rajta.

A Ginetta meg Ginetta típusú kocsit takar. 😄D

Nem mellesleg nekem már némely kocsinál így is szinte tökéletes a FFB,nem csak azért mert majd szétrázza a kormitDDD,de elég jól érezni a vissza jelzéseket a rázóról és egyéb nyalánkságok.
Érdemes ezt az akármit feltelepíteni ettõl jobb lesz vagy mi?
Ez az új kocsi a Ginettea milyen kocsit takarna az életben,nekem nagyon bejött a vezetése,már 4 féle gumival jött ,de igazából nem tudom van é köztük különbség ,nincs idõm tesztelni.
Pályák-kocsik, én már ezzel a kínálattal is elégedett vagyok.
aki ezek közül se talál magának annak már úgy is hiába tolnának bele több száz kocsit vagy pályát az sem lenne jó.
Ha megcsinálják normálisra az AI,majd a karriert és természetesen a többit, fizika stb stb...nagyon ütõs cucc lesz belõle,persze már most sem rossz.
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS

Jelenleg ez a hivatalos jelenlegi és várható autólista. Persze még bõvülhet és változhat is. De ha a korábban linkelt FFB Tweaker filét letöltöd és kicsomagolod valahova, akkor az FFB könyvtárat megnyitva láthatod a jelenleg mûködõ autók listáját. 😊

Valaki tudna mutatni egy listát a játékban szereplõ eddigi autókról és pályákról?

Ajánlott a jelenleg új FFB-hez az alábbi linkrõl letölteni az új Tweak fájlokat. Továbbá a játékban az FFB és a Tyre Force-ot 100-asra állítsátok.

http://forum.wmdportal.com/attachment.php?attachmentid=118622&d=1387570083

Nem kell mást csinálni csak letölteni és a dokumentumokban található CARS mappába kicsomagolni. Kicsomagoláskor létrehozza a szükséges FFB könyvtárat, ami tartalamazza az összes autó jelenlegi FFB beállításait, beleértve a legújabbakat is.

Alexease
Igen, az kiamardt, pedig fontos, mivel az elso palyak egyike, amit bejelentettek (es allitolag scanneltek vagy akartak).
És Brands Hatch, két nyomvonalon. 😊