Fernandooo#9500
Ez te hogy számoltad ki? A Project CARS-ra a Full Member annak idején ha jól emlékszem, 45 euró volt. És kb. a 90% márpedig erre fizetett be meg a még olcsóbb Team Member státuszra.
Amúgy nem igazán értem, hogy akarsz egy háromszázezres - tehát magyar átlagfizetés kb. kétszerese - kormányszettet mainstream dologgá varázsolni, amikor ez egyértelműen a gazdagék játékszere, és köztudott, hogy ebben az országban messze nem gazdagék vannak többségben. Enyhén szólva sem. Az emberek túlnyomó többségének ez márpedig megfizethetetlen. Személyes meglátásom pedig az, hogy ilyen jövedelmi viszonyok mellett egyenesen pszichológiai eset, ha valaki ilyesmit választ magának, mondjuk úgy, hogy mellette el kell tartania egy családot, és a valódi életében is van ezer dolog, amire simán költhetne/költenie kell.
Mindig is röhögtem azokon, akik csak szimulátoros felszerelésre több százezer forintokat vernek el, szerintem az ilyesféle "valóság" hajszolása a virtuális térben kimondottan szánalmas. Ha valaki ennyire vezetni akar, vegyen pár száz ezerért valami igazi verdát, menjen ki akárhová, ahol nem veszélyeztet senkit, és tolja neki. Jóléti társadalmakban persze teljesen más az összkép, ez világos.