• unrealnoise
    Hát valahogy én is így látom. Annyival kiegészítve, hogy mindig azt hittem, hogy tudna mindenki jó fizikát csinálni, legalábbis vezethetőt, de az SMS kezd erre rácáfolni, a végén még kénytelen leszek elismerni, hogy ők tényleg ilyen bénák, vagy csak egyszerűen leszarják és jó lesz ez.

Ha valaki meg azzal jön, hogy így meg úgy kik dolgoznak a cuccon, hát pont leszarom ma már, pláne az SMS név alatt. Hiába vannak ott volt Simbin-es tagok, az a lényeg, hogy a Race sorozat bár nem üttörő, de végig vezethető, a legélvezetesebb offline móka a mai napig. az SMS ezzel szemben semmit nem tud felmutatni.

Az, hogy a SHIFT 1-ből egy kis piszkálgatással ki lehetett hozni ezt-azt, hát lehet, de nekem nincs kedvem piszkálni semmit, és a C.A.R.S.-t valszeg amúgy sem lehet majd a rendszere miatt.

A kommunikáció is viszonylag vicces, fórumon keresse az ember mit hogy terveznek etc. Miért nem cisnálnak már egy hivatalos facebook csatornát vagy bármi mást, ahol aztán beszámolnának a konkrét tervekről, és leírnák pl, hogy a következő hónapban bizony komoly fizikai ráncfelvarrás lesz meg etc...

Szóval még ilyen szempontból a C.A.R.S.-nak is lenne mit tanulnia...
    Egyébként egy HC szim fejlesztése során szerintem nem nagyon lenne olyan állapot, mint most a C.A.R.S.-nál. Mármint ez a totál elkúrt fizika kötve hiszem, hogy visszaköszönne pl. az AC, rF2 vagy GTR3 fejlesztése közbeni bulidekben.