Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Azt olvastam, hogy a mai vagy tegnapi buildba is raktak pár autó alá jobb fizikát. Kipróbálni sajna nem tudom.
Erről a fizika-gumimodelről viszont annyit, hogy amikor a netKar World-öt csináltuk Gergővel, ő elkezdett egy saját szimet fejleszteni. A grafika Ogre lett, a fizikát pedig Gergő csinálta.
Mindent munka mellett csinált, jórészt hétvégén illetve pont akkor volt a karácsonyi senki nem dolgozik szezon, ez kicsit segített. Amin én is meglepődtem kb 1hónap után(!) már a netkódot teszteltük, és a fizika simán hozta az rf1 szintjét ffb-vel együtt. Ismétlem 1 ember 1 hónap alatt.
Igaz, hogy a pálya rf-ből lett konvertálva (csak a tesztelés idejére, hogy legyen valami) az autó pedig a Simco-s suzuki volt, tehát ezekre minimális idő ment el.
A lényeg amit ebből ki akarok hozni, hogy 1 ember 1 hónap alatt olyan fizikát csinált ( a gumimodell a legfrisebb pacejka alapján készült) ami agyonveri a kb féléve készülő CARS-t amit nem egy ember készít, ráadásul nem másodállásban.
Nem hiszem el, hogy ezek tudnak/akarnak (a megfelelő aláhúzandó) ennél jobb fizikát.
Szóval egyelőre vicces ez a CARS project. Amit most mutatnak azt tudja bármelyik codemasterses arcade móka, amik nem rosszak csak messze vannak a szimtől. Szóval vagy alkossanak végre valamit vagy nevezzék át Community Assisted Race Sim-ről Community Assisted Arcade Racingre.
Ha csak a vezetési élményt nézem, és a földön 2 darab játék volna CARS és a gergő féle akkor a az egyemberes gergő félét tolnám. Ez pedig szégyen az SM számára.