Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Race sorozat elsőre ütős volt, aztán teltek az évek és újra kiadát lényégen ugyan azt 6odjára, persze a látasztot megtartva mindig adtak hozzá pár pályát és autót, de érdekes mód sosem éreztem olyan minőségűnek a Race pályáit mint pl az ISI álltal kreáltakat az rfactorban.
Simbinnek a Race 07 után ki kellett volna jönnie saját motorral és egy Shift szintű grafikával, körítéssel. Nem tették.
Próbálkoztak konzolon Xbox 360on a Race Proval, ami saját motorjukra épült, de nagyon leszerepeltek. Hatalmas bukás volt a játék. Elsők közt vettem meg itthon premierkor, reggel mentem nyitásra:), és hazaérve majd hanyatt estem tőle... egyrészt grafika szebb volt mint a PCs kiadásokban, de olyan brutálisan félkész és bugos hogy már a játszhatatlanságot súrolta. Online használhatalan volt, ami a lényeg lett volna. Vártunk türelmesen hogy javítsák, de eltelt 1 hónap és semmi. Összegyült egy közösség, de nem tudtunk vele érdemben játszani mert nem lehetett annyira rossz volt a netkód és annyi bug maradt benne ( pl mentél a palánk mellett és egyszercsak beleütköztél egy láthatatlan valamibe... ). Én akkor eladtam és már akkor elvesztette az "egyszeri" játékosok többségét. A szimes réteg ( Forza játékosok ), még bízott benne, de eltelt fél év is és semmi javítás, semmi előrelépés nem jött. Én megvettem újra, de ugyan olyan volt. Singlibe kijátszottam és azóta is a polcon hever, s a Simbin nagyon dúrván leszerepelt sokaknál ezzel. Valójában maguk itélték halálra a saját játékukat. Nem értem a mai napig ennek mi értelme volt.
GTR3ra kíváncsi leszek. 1-2 pöpec volt, az új rész "tízer" motorhangjától pedig kb elájúltam annyira ütős. Ha ilyen jó lesz a megjelenése is akkor nagyon jó lesz nekünk:)