Fernandooo#9379
Kultúráltnak kultúrált volt. A probléma az, hogy a saját véleményedet próbálod meg valami egyetemes érvényű igazsággá tenni, ám ez sajnos soha nem fog sikerülni. Több tízezer tag számára nem ennyire faék egyszerűségű és egydimenziós ez a kérdés, és nagyon sokan vannak, akik számára ez a vezetési élmény a megfelelő. Mert a többi már el van túlozva, mert azt hiszik, hogy úgy valószerűbb, pedig olyan a konfekciós szimulátor piacon nincs. És sokan nem is keresnek ilyen önigazolós (fú, én is autóversenyző lehetnék, mert el tudok "vezetni" egy pixelhalmazt az rFactorban!)élményeket, simán csak játszani akarnak.
A véleményed addig rendben van, hogy ez a te véleményed. De itt a vége. Nincs tovább. Ami ebből max levonható, az, hogy ez a játék nem neked való, ahogy nekem sem a Tomb Raider, vagy éppen az rFactor, mert unalmasnak, száraznak, sivárnak tartom.
Nem értem, miért kell egyéni preferenciákat úgy beállítani, mintha ez egyfajta tömeges dolog lenne, holott világos, hogy nem lehet az. Végső ítéletet pedig majd a megjelenés után mondanak a vásárlók.
Az meg, hogy játszhatatlan a CARS a bugok miatt, egyszerűen nem igaz. Én hónapok óta nagyobb gondok nélkül TT-zek, multizok is néha. Az esetek 90%-ban nincs bug.