19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #9392 Apropó mielőtt e fölött elsiklanánk.
"...mert úgy döntöttünk nyitunk egyet a konzolos részlegben ahol pro és kontra lehet írni..."
Pro és kontra lehet írni. Miért itt ki akadályozott meg benne, hogy írjál? #9377 #9374 #9324 #9302 Ezeket nem te írtad? Visszamegyünk régebbre? Senki nem akadályozott meg abban, hogy írjál. Csak válaszoltunk rá, amit írtál. Vagy ez akkor jó topik, ha mindig úgy látszik, hogy csak neked lehet igazad? Érdekes szemlélet. :DDD
-
SityiSXT #9391 Screenracer, ujabb sor az ismert hibakhoz a banner ala: az ido/idojaras csuszkak meg nem mukodnek -
Fernandooo #9390 Nem érted, hogy nem fogtok tudni ilyen topicot egy napnál tovább fenntartani, mi? :) Ahogy meglátok egy ilyet, megy a topic duplázásról a jelentés, illetve arról is, hogy kik, milyen előélettel, miért, milyen célból hozták össze ezt a kis akciót. :) Jó páran? Rajtad kívül még egy kezemen meg tudom számolni a CARS-fóbiás fikagépeket három felkiáltójellel. :D Ugggggyan... :) -
Screenracer #9389 Azt a topikot is szét akarod flémelni? -
SityiSXT #9388 Sracok, nyugalom es kiegyensulyozott onmerseklet! Probaljuk ezt uriember modjara elsimitani.
Totti: Lehet az en keszulekemben van a hiba, de en olyan egetrengeto kulonbseget nem latok a szigoruan vett vezetesi elmenyben. Az igaz, hogy ezt persze befolyasolja az egyes autok keszultsegi foka, de szerintem az irany, ahova a Project Cars tart, mindenkepp biztato. Masok is igy vannak vele, gondolom ezert is lett hivatalos partner mind a Logitech, mind a Fanatec, mind a Thrustmaster. Ilyet nem latok a tobbinel - ami persze nem azt jelenti, hogy azok rosszabbak lennenek, de az en olvasatomban ez mar valamifele garanciat jelent, hogy ok merik a nevuket adni a jatekhoz. Ben Collinsszal, Nicholas Hamiltonnal es Rene Rasttal egyutt. -
#9387 Off.:
+1, meg meg paran vagyunk ezzel igy.
Cimeben ird hozza, hogy kivetelesen pc sek is leszunk ott joparan..... -
Screenracer #9386 És még valami. Csak novembertől lesz elérherő konzolra, addig csak devkonzolon fut, tehát most nincs értelme konzol topikot nyitni külön, hacsak azért nem, hogy ott szarozzad, a PC verziót. :DDD -
Screenracer #9385 Check! :)) -
Fernandooo #9384 Ment egy privát. :) -
Screenracer #9383 Pontosan mit is csinálunk? Részedről például hol van a pro és kontra? Gondod van azzal, hogy nem mindenki a te véleményed szajkózza? Vagy az az életszerűtlen, hogy valakik nem csak fikáznak? És idézlek.
"...de vezetési élményben ez most a leggyengébb autós játék a piacon ( AC, rFactor, iRacing, Forza 5, Raceroom ) mögött helyezkedik el. "
Pontosan miért is akarsz CARS topikot nyitni? Mert olyan szar? :DDD -
Fernandooo #9382 Azt komolyan gondolod, hogy megmondod, melyik topicba írunk és nem írunk? Mi a tarthatatlan? Hogy nem bólogatunk serényen a mélységesen szubjektív véleményedre? Hogy van ellenvélemény, amire nem tudsz normálisan és érdemben reagálni? Mire fel nyitnátok még egy CARS topicot, amikor már van egy és az általános érvényű? Ha megnyitjátok, be lesz záratva, csináljatok valahol egy külön fórumot, ott okádhattok kedvetekre - ha már ez az elengedhetetlen napi szükségletetek. Az meg de nagy büntetés, hogy -fav. :D
Írhattad volna helyette,hogy -érdemi ellenérv. ;) -
#9381 Kérlek vedd ki a címből a konzolokat, mert úgy döntöttünk nyitunk egyet a konzolos részlegben ahol pro és kontra lehet írni. Nektek pártoknak jó ez, mi nem jövünk ide ti nem jöttök oda. Ez már tarthatatlan amit csináltok. Én ezzel be is fejeztem itt - fav. -
Screenracer #9380 Amennyiben hozzátette volna, hogy "szerintem", az "én számomra", akkor mint vélemény teljesen elfogadható és még kultúráltnak mondható lett volna. De ha valaki az egóját hízlalandó, betámad és megprobál, mint a szent és megmásíthatatlan igazság, letolni mindenki torkán egy olyan valamit, amit csak pillanatokkal azelőtt gondolt ki, mielőtt leírta. És akár tetszik, akár nem a CARS még nincs a piacon, tehát ami egy kész játéknál bug ennél legfeljebb félkész, befejezetlen anomáliaként kezelendő. Tehát a véleményét azelőtt írta le, feleslegesen, mielőtt tudná milyen lesz a végeredmény. Vagyis ha nem jóslatként, akkor csak sima trollkodásnak lehet tekinteni és ez akkor is igaz lenne, ha azt kezdte volna itt ecsetelni, hogy ez mindenidők legjobb játéka és agyonver minden mást. A hangnem és a szándék meg teljes mértékben arra irányul, hogy a topik nyugodt hangulatát felégesse, tehát még flémelés is. Idáig eljutva meg semmiképpen nem kultúrált, mert ha az lenne le se írta volna, amit. :)) -
Fernandooo #9379 Kultúráltnak kultúrált volt. A probléma az, hogy a saját véleményedet próbálod meg valami egyetemes érvényű igazsággá tenni, ám ez sajnos soha nem fog sikerülni. Több tízezer tag számára nem ennyire faék egyszerűségű és egydimenziós ez a kérdés, és nagyon sokan vannak, akik számára ez a vezetési élmény a megfelelő. Mert a többi már el van túlozva, mert azt hiszik, hogy úgy valószerűbb, pedig olyan a konfekciós szimulátor piacon nincs. És sokan nem is keresnek ilyen önigazolós (fú, én is autóversenyző lehetnék, mert el tudok "vezetni" egy pixelhalmazt az rFactorban!)élményeket, simán csak játszani akarnak.
A véleményed addig rendben van, hogy ez a te véleményed. De itt a vége. Nincs tovább. Ami ebből max levonható, az, hogy ez a játék nem neked való, ahogy nekem sem a Tomb Raider, vagy éppen az rFactor, mert unalmasnak, száraznak, sivárnak tartom.
Nem értem, miért kell egyéni preferenciákat úgy beállítani, mintha ez egyfajta tömeges dolog lenne, holott világos, hogy nem lehet az. Végső ítéletet pedig majd a megjelenés után mondanak a vásárlók.
Az meg, hogy játszhatatlan a CARS a bugok miatt, egyszerűen nem igaz. Én hónapok óta nagyobb gondok nélkül TT-zek, multizok is néha. Az esetek 90%-ban nincs bug. -
Screenracer #9378 Az egész. Arrogáns, provokáló, támadójellegü. Az ilyen hsz-t sehol a világon nem neveznék kultúráltnak.
Amúgy örülök, hogy a többivel egyetértesz. -
#9377 Mi nem volt kulturált hangnem? -
Screenracer #9376 Nézd meg ezt #9369 és nézd meg ezt #9343. Ez a külömbség ha valaki tudja használni és emiatt élvezetes számára és aközött aki nem tudja használni és emiatt nem is tudja élvezni.
Mellesleg nekem is megvan az AC és tudom, hogy milyen az új 98T. De nem is írta senki, hogy ez a legjobb vagy jobb ennél és annál. Leginkább provokatív trollkodásnak jó a hsz-ed, más értelmes, érdemleges tartalommal nem bír. Tehát a jövőben próbálj kicsit konstruktívabb, ha tudod mit jelent, lenni és próbálj kutúráltabb hangnemben ideirogatni, mert külömben a kukát fogom hízlalni a szemeteddel. -
#9374 "élvezetes vezetésről is"
Ha az maradéktalanul jó lenne, akkor kevésbé zavarna hogy legtöbbször játszhatatlan a bugok miatt, de vezetési élményben ez most a leggyengébb autós játék a piacon ( AC, rFactor, iRacing, Forza 5, Raceroom ) mögött helyezkedik el. Pénteken jött ki AChoz a Lotus 98T, na az maxra tolt FBB mellett vezetési élmény, amihez képest a CARS nem jó. Persze a CARS grafban szebb, és tartalomban is több stb stb... -
SityiSXT #9373 Az SMS, ha minden igaz, olyan 20-30 főből áll. Ahhoz szerintem elég nagy, hogy a hátralévő pár hónapban (ha alaposan ráfekszenek a bugvadászatra) jelentősen javítsanak a minőségen... A karácsonyi szezont biztos nem akarják majd kihagyni, így ha a bugok száma kellően kicsi, piacra fogják dobni. Építeni már nem sok mindent kell, a béta fázis azt jelenti, hogy a hangsúly a hibajavítás és az optimalizáció kapja.
A videóért pedig köszi az elismerést, jól esik. -
Screenracer #9372 Én se merném határozottan kijelenteni, hogy ez novemberre egy százas cucc lesz, de mivel a fejlesztők a hátralevő teendők ismeretében, ki mertek jelölni egy megjelenési dátumot... -
Fernandooo #9371 "...a CARS nem csak a fejlesztésrõl és a bugokról szól, hanem az élvezetes vezetésrõl is."
Itt a pont, legalábbis nálam ez a döntő szempont egy autós játéknál. Nincs szükségem rémesen unalmas, "valószerű" (ha-ha-ha) vezetési modellre, nekem az is pont elég, ha adott produkció megkövetel egy bizonyos szintű odafigyelést, ad egy nem eltúlzott nagységrendű kihívást és mindeközben szórakoztat. Ezért sorolom még mindig első helyre ezt a játékot, mármint olyan értelemben, hogy a rengeteg más autós játék közül miért ezzel foglalkozom a legtöbbet. Mert ebben látom érvényesülni a saját szempontjaimat.
Persze azt hozzáteszem, hogy mindez egy jócskán megelőlegezett bizalom, hiszen azért a fenntartásaim még mindig adottak. Nem nagyon hiszek abban, hogy röpke 3-4 hónap alatt sikerül 100%-ra összekalapálni ezt a játékot. Iszonyat sok mindent kell még felépíteni benne, illetve javítani. De ne legyen igazam és sikerüljön nekik, én azzal csak jól járok. -
Fernandooo #9370 Nagy-nagy respect Sityi, jól sikerült videó. Kicsit azért savanyú, mert épp a napokban gondoltam arra, hogy kéne csinálni egy ilyet, de megelőztél. :D De sebaj! Jó lett, és szerintem meggyőző. -
Screenracer #9369 Ha már Sityi megemlítette René Rast nevét.
Ha figyelmesebben elnézzük ezt a videót, akkor észrevehetővé válik, hogy a CARS nem csak a fejlesztésről és a bugokról szól, hanem az élvezetes vezetésről is. Novemberre reményeink szerint már csakis kizárólag a vezetési élményről a szórakozásról fog szólni. -
Screenracer #9368
http://www.playdome.hu/cikk/40223/project-cars-beta-videobemutato?fb_action_ids=682404801813002&fb_action_types=og.recommends
THX Sityi. :) -
Screenracer #9367 -
Fernandooo #9366 Erről sajnos lemaradtam. Pedig szívesen rendeltem volna egy ilyet fehérben, ezzel is támogatván a fejlesztést. Mondjuk nem mérték túl olcsón ezeket a pólókat, szállítással együtt üti a tízezer forintot egy ilyen cucc.
[IMG][/IMG] -
#9365 Köszi. -
Fernandooo #9364 Nem, sajnos már jó ideje lezárták a csatlakozási lehetőséget. -
#9363 Asszem ez egy kicsit el lett túlozva. :D
Más: Mindenki számára kipróbálható a béta? -
Screenracer #9362 Már megint Massa. -
Screenracer #9361 ctrl+i -
A legszebb amikor a kerékvetőbe beleakad az autó.
Valaki tudja, hogy a boxból kivezető robotpilótát ki lehet-e kapcsolni valahogyan? -
Fernandooo #9359 :D
-
Fernandooo #9358 Töröltem a profilt, este kipróbálom az F1-es verdával, naná, hogy a nap tiszeletére a Hockenheimringen. :) -
SityiSXT #9357 Akkor ne csodálkozz, hogy Anomália Drága vendégeskedik nálad. Minden nap azért nem kell új profil, de néha nem árt a régit elmentve esetleg tiszta lappal indítani, hátha. -
#9356 :))) Grat!!! :)))
És köszi. :) -
#9355 Grat
Nekem is sikerült javítanom, 52.5 :) -
Fernandooo #9354 Egy kis RUF festés kiállítás. :)
-
Fernandooo #9353 Tudom, de egy ideje már teszek ezekre a villogó világvége riadókra. :) Ha rajtuk múlna, napi szinten kellene törölgetnem a teljes profilt és állítgatnom be mindent újra. -
SityiSXT #9352 Pedig mintha a sárga csíkban is ott lett volna egy-két hete, hogy most nagyon muszáj profilt törölni, mert különben rettenet dolgok történhetnek.