unrealnoise#935
egyetértek. óriási munka egy pályát ma szépre megcsinálni. a szimes srácok nem tudnak már megfelelő minőséget összedobni rF2 alá, pláne ha rF1 alá sem nagyon sikerült legtöbbször.
közben meg telik az idő... az rF3 már fényévekre lesz a jelentől, a hozzáhegesztett tartalmakról nem is beszélve.
a fizika oké, hogy zsír, de hát azért az embernek kell a körítés és az élmény. pláne vicc, hogy a C.A.R.S. lehet megcsinálja az évtized szimes durranását, vagy legalábbis üzletét az ISI motorjával lényegében.
no mindegy. Az rF2-őt vagy 3-at még meg lehetne menteni, Simbin féle felfogással, hivatalos DLC csomagokkal, körítéssel, rengeteg official tartalommal. Csak hát ez nem fog megtörténni.
Én is pl. azért kértem vissza a pénzem ISI-ktől, mert egyszerűen nem olyan jó élmény, kevés pálya, körítés etc... hiába jó a fizika, és hiába lenne nekem még ez a grafika ia elég. (csak hibamentesen...)
Ráadásul nekem pl egyre kevesebb kedvem van hegesztgetni a játkot, pályákat keresni, etc. én játszani, vezetni akarok....
Ilyen szempontból a legjobb talán PC-n most a Simbin. Az AC lehet durván jó lesz, de ott is bejön a hegesztés lehetősége, nem tudom mennyi official tartalom lesz utólag és eredetileg...
PC-seknek igazából sok varia nincs, már aki összetett, sok pályás, élményautózást szeretne... Ott lesz a C.A.R.S. vagy a GTR3 és az utána kiadott DLC-k. Az összes többi cucc felejtős lehet. A Reiza-s srácok még csinálhatnak valami komolyat, meglátjuk...