Az első videón enyhény szólva udvariasan a chat ablakban megjelenő szöveg. "DinoM left the session". Kirakott a francba. :)) Erre is kitalálhatnának egy ideillő szöveget.
A másodikon bocsi a kilökésért, de nagyon elkapott a versenyszellem és ahogy láttam külsőn maradsz, belül akartam tartani és későn vettem észre, hogy valaki még így is becsusszant belülről mellém. Elkerülendő, hogy beleszlljak, beletapostam a fékbe, de már kicsit későn és blokkolt kerekekkel belédcsúsztam. olyan 8:44-nél látszik, hogy én se úsztam meg a kavicsot, én vagyok a másik szerencsés aki ott parkol. :)) Nem százszázalék, de az akció harmadik szereplője is ronthatott, mert amúgy nem kellett volna nekem is a kavicsban végezni.
A harmadikon meg fogalmam sincs mi történt igazából, mert a videón nem igazán látszik. Előről indultam, direkt a külsőn maradtam mert tudom, hogy behúzódni első kanyarban nem jelent jót az álmoskönyv szerint, multi csatákban. Igazán megtanulhatnák sokan, hogy a TT és a verseny két külömböző műfaj. A forgalomban se toljuk le azt aki előttünk megy.
Na szóval, az még látszik, hogy a sárga autó bejön mellém és elkezd kifeléhúzódni, hogy kényelmes íven vegye az első kanyart, az úgylátszik elkerülte a figyelmé, hogy azaz ív már foglalt. Onnantól kezdve megküzdöttem valakivel az utólsó helyért. :))