Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy laza körözgetés az AI ellen. 😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Néztem én már mindent , de ez dühít legjobban egy autós játékban nem lehet korrigálni ... egy ilyen autónak ,olyannak kéne lenni, hogy ránézek a kormányra és már kiszakad a fejem 😊)))
Régen a Mono volt jó, talán vn is videóm róla, azt elég szépen lehetett csapatni .
Amit itt simán korrigálok, az a McLarennél szépen korcsolyázik egy röpke 20 percet .....Nyilvá nnem egy súlycsoport a két autó, de azért csak egy atomkemény GT ......Nem hintaló, hogy ha egyszer átterhelõdik akkor semmi nem hozza vissza ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lenyeg erdemes ranezni a fekerore es/vagy az elosztasra (en levettem 70%-ra az erot, es mar sokkal jobb volt). Bar lehet hogy csak a labam nehez😄D
Ezzel le lehet közlekedni, csak rohadtul felidegel, hogy 60-nál csúszik fél órát az autó néha, és nem tudok beleszólni 😊))) Egy icipicit megdob a kerékvetõ, és szevasz ...... Mert hogy nem sikerül megfognom, az ok, de semmit nem reagál sokszor, vagy átvágódik miután 50 métert megy kitartva a csúszást .....Kigyoson meg sínautó, F1 kigyorsítás ehhez képest nasa szimulátor 😊)))
Eddig a legjobb a Back Mono volt, de azon is piszkáltak valamit, az se a feszes kis ördög ami eddig volt,kicsit az is olyan buzis lett ....
Foleg hogy az utobbi idoben DIRT/WRC parossal probalkoztam, megneztem RaceRoom/SRW-vel is, azokhoz kepest ez valoban HC szim😛
Igy hogy majd' keszen adtak oda az autot, nem a fapados doboztol kell tologatni, adtak hozza a default gumi melle 3 gyari Slick-et es egy esogumit is.
Hogy milyen az igazi, azt nem tudom (max a Weber😛). De ez alapbol is tele van elektronikaval, vagyis stabil tud lenni fektavon es kigyorsitasokon is.
Bar itt inkabb a fektav a macera, a blokkolo kerek es a negykerekes oldalcsuszas miatt. De sklicken, 1-2 kor gumimelegites utan, mar sokkal jobb (vagy csak ugy erzem😄). Valszeg a keresztbefordulas amugy sem jellemzo a felepites es a sulyelosztas miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=mAJRGlBPzDk
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Valszeg ez a CARS celkozonsege, vagy legalabbis a fo felhasznaloja. CARS HD (sok penze van atomeromuvel), ranezesre talan gamepad-el tolja, duborog alatt az idiota zene (nem tiszteli es nem erdekli a motorhang), a cockpit pozicio egy vicc (valszeg nem is abbol tolta, azert ninbcs beallitva), a legtobb helyen kigyozik (nem lehet egyenesben tartani), ahol meg kanyarodni kell, ott driftelni szeretne (mert ha megy, akkor mar biztos jo autos program).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Monmdj valamit mi történt másfél év alatt a fizikával ffb-vel ? 😊))
Jó néha odaírják, hogy piszkálnak valamit, de igazából ugyan ott tart mint másfél éve ....Néha más kicsit azt annyi, de jó még soha nem volt ....
Bár nem vagyok elsõ tízben, úgyhogy csak j lehet ....Vagy nem... azért mert nem vagyok ott rossz mert nincs visszajelzés... Vagy nem tudom ...😄DD
TI ÉRTITEK????
Buildeket már rég nem nézem, általában száz dolog van grafikai javítás, egy árva mondat meg valami jelentéktelen fizika ffb gányolás 😊))
Egyébként nekem a Muppet Show-ban a két öreg úr jutott rólad eszembe, hogy teljesen mindegy mi történik az sose lesz jó. Csak te nem vagy olyan vicces, mint azok. 😊
Ne már! A CARS-szal menjél jó idõt, ahogy mások is, ugyanis nekik is ugyanez áll rendelkezésükre. Azonos feltételek mindenkinek. Pont errõl beszélek. A Marióban, az iR-ben és az F1-ben. Milyen baromság ez már, hogy más játékokat hozol fel.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget ....
Mario Karttal is mennek jó idõket, ott is van elsõ ,második stb ...akkor nyilván az is jó fizika neked ...😊 LOL.
( tudom...most jön az, hogy akkor menjek egy elsõ helyes idõt .....)
Fura egy logika ....<#banplz>#banplz>
Gondolom az Megane-nal is megy valaki jó idõt, pedig az az autósjátékok szégyene ....
Renault olyan szinten foss, hogy nem is tudom próbáltam-e az elmúlt 10 évben ilyen vacak fizikát !!!!Ugyanez az EVO, is. Atom elmegy, kb régi rF1 szint, csak épp köze nincs egy atomhoz, full gázon lehet taposni neki, nem forog el, kevés nek ia 300 ló az 500 kilóhoz 😊, ha az ember átvisz némi lendületet a kanyaron ,akkor meg általában jön a négy kerék csúszás, vagy a menthetetlen megforgás ....ehhez jön még az idegesítõ, bizonytalan ffb...nekem továbbra is kuka, semmire nem jó, se árkádnak fõleg nem normálisabbnak ....
F1 elmegy, de az is barkács, leginkább valami izmos feszes GT autónak lenne jó 😊))
Ellenben neked jó, nincs ezzel baj, hajrá, ha neked ez tetszik ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk csúszkálni négy kerékkel mindegyik autó tud, sõt kb csak azt tud 😊 Szerintem förtelem vezetni .Ha nem autó lenne hanem valami race légpárnás akkor ok, de ez egy McLaren .....
De ugye elsõ tízben vagy, így csak jó lehet 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
McLaren Models in Project CARS
- 1994 McLaren F1
- 1997 McLaren F1 GTR
- 2013 McLaren 12C
- 2013 McLaren 12C GT3
- 2013 McLaren P1