19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#9265 Köszi. Én is javítottam fél másodpercet, de még mindig 3.5 mp-vel vagyok az elsőhöz. Talán a videód segít. :) -
#9264 Sikerült javítani 3 tizedet. Még van benne :)
-
#9263 Jaja, ezt próbálgattam, de nekem túúúl, légpárnás az autó mozgása, túl alulkormányozottnak érzem. Egy kicsivel több tapadást keresek, hogy stabillabban lehessen vezetni. De a sebességfokozatokra már rájöttem. De attól még jöhet a kör. :)) -
#9262 Első kanyaron kívül minden kanyart 3. fokozatba kell venni. Utolsó előtti kanyar előtt 4-et beváltod beveszed 4-be majd utolsó kanyar újra 3. A többi a vezetésen múlik :)
Ha gondolod veszek fel egy onboard kört ha segít. -
#9261 Én eddig nem találtam meg az optimális beállítást. :) 57.0xx idővel már a százötvenvalahányasik helyen vagyok. :( -
#9260 Erre rágyúrok.
Eddig 3. vagyok :) -
#9259 De mehetünk mással is, máshol. Ez csak ötlet volt. :)) -
#9258 Egész jó a Formula A. Rápróbáltam a Hockenheim Ringen. Ha más is kipróbálja és megfelőnek tartja, akkor ma este is mehetünk. -
Fernandooo #9257 Ha esetleg van még kedvetek gurulni, akkor írjátok meg. -
Screenracer #9256 -
#9255 Apropó, tovább gondoltam pár dolgot és eszembe jutott, hogy az elején volt olyan, hogy elröpültek a kerekek, meg úgy falnak ütköztem, hogy nem ment tovább és mostanra ez mintha eltűnt volna. Lehet, hogy kikapták belőle az egéyz cuccot és majd a bétába bekerül egy kidolgozottabb verzió? Ez amolyan költőinek szánt kérdés és a vágyaim összemosódása, de a remény hal meg utoljára. Tudom, hogy nincs olyan, hogy "reményhal". :D Na, úgy látszik most ennek a témának neki fogok feszülni és utánanézek ennek a törés, sérülés dolognak. -
#9254 Jól van. A tegnapi első futamot(amelyiken még a belépés előtt kidobott :DDD ), neked ajánlom. -
Screenracer #9253 Tök jó, hogy amíg egyesek güriznek, mások felhőtlenül tudnak szórakozni. :))) Nem mintha irgykednék. -
#9252 Majd elfelejtettem a sodik videón, ott ahol végképp megelőztél, kicsúsztam oldalra újra neki a falnak. pont tegnap írtam, hogy semmi hatása nincs ha sz autó sérül, úgy látszik mégis van valami mert a kicsúszás után furán megváltozott az autó kezelése. Laza, lötyögős lett a kormányzás és olyan alulkormányozottá vált az autó, hogy a korábbi tempóban nem tudtam már bevenni a kanyarokat, szinte minden kanyar lecsúsztam az ívről. Azután a harmadikon, mikor az első kanyar előtt a falnak kényszerültem, már megint előjött ez a jelenség. Kipróbáltam utána szolóban és semmi baj nem volt a kormányzással. Tehát most jöhet az optimista reménykedés, hogy még az ütközésből adódó sérülésnek is lesz következménye és még időben bele fog kerülni a játékba. :))) -
#9251 Az első videón enyhény szólva udvariasan a chat ablakban megjelenő szöveg. "DinoM left the session". Kirakott a francba. :)) Erre is kitalálhatnának egy ideillő szöveget.
A másodikon bocsi a kilökésért, de nagyon elkapott a versenyszellem és ahogy láttam külsőn maradsz, belül akartam tartani és későn vettem észre, hogy valaki még így is becsusszant belülről mellém. Elkerülendő, hogy beleszlljak, beletapostam a fékbe, de már kicsit későn és blokkolt kerekekkel belédcsúsztam. olyan 8:44-nél látszik, hogy én se úsztam meg a kavicsot, én vagyok a másik szerencsés aki ott parkol. :)) Nem százszázalék, de az akció harmadik szereplője is ronthatott, mert amúgy nem kellett volna nekem is a kavicsban végezni.
A harmadikon meg fogalmam sincs mi történt igazából, mert a videón nem igazán látszik. Előről indultam, direkt a külsőn maradtam mert tudom, hogy behúzódni első kanyarban nem jelent jót az álmoskönyv szerint, multi csatákban. Igazán megtanulhatnák sokan, hogy a TT és a verseny két külömböző műfaj. A forgalomban se toljuk le azt aki előttünk megy.
Na szóval, az még látszik, hogy a sárga autó bejön mellém és elkezd kifeléhúzódni, hogy kényelmes íven vegye az első kanyart, az úgylátszik elkerülte a figyelmé, hogy azaz ív már foglalt. Onnantól kezdve megküzdöttem valakivel az utólsó helyért. :)) -
Fernandooo #9250 barcalaci84 a minap kért némi multiplayer videót, hát most lett Sajnos mindhárom ugyanaz a pálya-autó kombináció, így lehet, hogy kissé unalmas, de ezúttal nem akadt más lehetőség. Viszont így megmutatkoznak a multi különböző vetületei, íme:
Az első felvonás még egész jól indult – a hagyományosan szar rajtom ellenére. Nem tudok rajtolni, nem tudom, hogy miért. :D Na jó, mégsem indult olyan marha jól, mert a Madness kissé megbolondult, elkezdte szépen dobálni a verdákat, ahogy az látszik, aztán az 5. vagy 6. körben azt mondta, hogy ennyi elég volt és kitett az asztalra.
A második próba alkalmával ilyen gondjaink már nem voltak, elindult a mezőny, a béna rajtomnak köszönhetően valaki belém szaladt, és így mindenki elment mellettem. De innen jó feljönni, mindig szerettem utolsó helyekről indulni, sokkal izgalmasabb így előzgetni, mint az elejéről indulni és eseménytelenül körözgetni. Persze ilyenkor van az, hogy néhány igazi idióta abban látja az autóversenyzés értelmét, hogy ha beéred, akkor egyszerűen kilök a pályáról. Náluk ez a recept az ellen, aki gyorsabb… Egyébként jól érzékelhető, hogy az első körben még hidegek a gumik, figyelni kell, mert a hotlapos ívek nem igazán működnek ilyenkor. Volt saját hiba is, egy kerékvetővel nem annyira sikerült összehaverkodni… De innen szép feljönni! :D A harmadik kör után már elég jók lettek a gumik, lehetett tempót nyomni. És tényleg sikerült némileg felfejlődni, csakhogy… A következő igazi hülye, miután megelőztem, úgy érezte, az lesz a legjobb, ha figyelembe dem véve a féktávot egyszerűen lelök a pályáról. Itt ment el a meccs, pedig lehettem volna 3. is, ami az előzményeket figyelembe véve nem annyira rossz eredmény. De sajnos az ilyen trollokat nem lehet kiszűrni. Aztán DinoM bizonyára véletlenül belém szállt és arccal előre lefejeltem a korlátot. Itt volt igazán vége a dalnak.
A harmadik meccs nem volt ennyire eseménydús. Ótvar rossz rajt, mindenki elmegy, de mákom volt, mert az első kanyarnál gyakorlatilag szinte mindenki benézte a dolgot, így felfejlődtem a 2. helyre. Így is maradt a végéig, az előttem levő srác folyamatosan szakadt el, kicsit rágörcsöltem a témára, ami nem tett jót a tempónak, nem tudtam megfogni. Lehet, hogy nem gyári setuppal ment és ezért volt gyorsabb, de lehet, hogy simán csak gyorsabb a srác mint én.
-
Fernandooo #9249 A multis meccsek videó anyagának linkeléséből már csak holnap reggel lesz valami, iszonyat lassan dolgozik rajtuk a YouTube... -
#9248 Alsótagozatos. :))) Majd a lobbyban egyeztetünk, akkor. :) -
Fernandooo #9247 Ott leszek. Remélem, jönnek mások is. A kvali, gyakorlás hogy van-e vagy nincs, azt rád bízom, nekem teljesen mindegy. Annyi kérésem van, hogy ne alsótagozatos versenytáv legyen, tehát ne 3-5 kör, én a hosszabb távokat komázom. -
Screenracer #9246 Win Cool Thrustmaster Gear With Project CARS
http://www.wmdportal.com/projectnews/win-cool-thrustmaster-gear-with-project-cars-3/
Javítva. -
#9245 Nálam nem látszanak a képek. :(
Végülis azt akartam kérdezni, hogy hol lehet, hotlapozni a nyereményért, de már látom, hogy Florence Short(Mugello)/Lotus 72 D-vel. :) -
#9243 folyt.
A lényeget lehagytam, online próbáltam ki 6 AI-val, hogy lássam mire lehet számítani. :)) -
#9242 Oké. 7-kor nyitok egy lobbyt, DinoM néven lesz. Majd a lobbyban vagy itt beszéljük meg, hogy legy quali, felvezetőkör vagy akár practice is? Ja, hány kör legyen? :))
Kipróbáltam a mai buildet 6 AI-val, 10 körön. Meglepő módon az AI nem röpködött, a rajtnál, ahol sikerült beragadnom, bambulásból adódóan, kikerültek és nem gyalultak le, azután még a további hibámnak köszönhetően a végére még össze is szedtem kb. 30mp hátrányt így utolsó előttiként mar csak időn túl mérte az időmet. Szánalmas, hogy kikaptam az idióta AI-tól. :(( -
Fernandooo #9241 Egy ilyen buliban benne vagyok. Nekem este 7 után biztosan jó bármilyen időpont, szóval rajtam nem múlik. -
Screenracer #9240
Egy biztató momentum. AI vs. Gamer. BMW Z4 @ Catalunya(Besos). -
#9239 A hiányosságok területén sajnos nem nagyon szokták itt emlegetni, de én például azt hiányolom, hogy igaz van törés az utókban, de nem igazán vettem még észre, hogy ez bármilyen kihatással lenne a menettulajdonságokra, vagyis ezen még el se kezdtek dolgozni, vagy a jobbik változat, hogy még nem kerölt bele a számunkra már játszható verzióba. Gondolom mindenki tudja, hogy nem a fullosan már elkészült tartalmat kapjuk. Van egy csomó dolog ami a dev változatban van még csak. Például már több mint féléve irogatnak az animált boxszemélyzetről, de még csak most kezdett megjelenni a kiadott buildekben. Szóval nagyon remélem, hogy a töréssel járó műszaki hibák benne lesznek a játékban. A motor meghibásodáshoz annyira nem is ragaszkodnék, mert az pl. az F1 sorozatban se igazán sikerült és inkább átok, mint áldás. :) -
#9238 Tegnapelőtt linkeltem a BMW Z4 @ Brands Hatch #9178 kombóval egy videót. Rögtön mentem is néhány kört, amolyan default módra. talán szervezhetnénk egsy kis multi körözgetést is egyben. akár csinálhatok én is lobbyt ha megegyezünk egy időpontban. -
#9237 Tegnap újra nyitottam a WMD fórumon a "Hungarian C.A.R.S." csoportot. A kezdetekben már működött egyszer és egész sokan összegyűltünk, de sajnos a CARS nem készült olyan ütemben, ahogy azt eleinte vártuk. most talán, hogy a multi is sokkal fejlettebb, érdemesebbnek látszik a dolog. Nyílt topik, bárki beléphet. Ráadásul a CARS accounttal rögtön Steamre is navigál és esetlegesen Steamen is fel lehet egymást venni a barátlistára. Nem e helyett gondoltam, hanem ezt a fórumot kiegészítve, kibővítve. -
Fernandooo #9236 Én most épp a Ruf RGT-8 GT3-at nyúzom, pályák terén végül is tök mindegy hol tépsz. Én nagyon kedvelem Loire-t, Nordschleife sem rossz, csak mostanában nem elérhető, és vannak olyan nagyon jó helyek, mint pl. Monterey, vagy Cadwell, illetve érdemes megnézni Lakeville-t, és Wisconsint is.
Autókban még nagyon jó tud lenni a Audi R8 LMS Ultra, a Lotus 98T Renault Turbo, a Zakspeed Ford Capri Group 5, vagy a BMW M1 Procar. Persze ez tök szubjektív, lehet, hogy másnak teljesen más stílusú verdák fekszenek. -
Fernandooo #9235 Hát mondjuk az iR pont nem jó ellenpélda, már ami a két játék árát illeti. Az iR súlyosan túl van árazva, cserébe van egy atomhülye rendszere, amiben pont nem akkor mész futamra, amikor akarsz, lehet várakozni fél órákat nonstop. Másrészről a büntetés rendszere is gyépé, belém száll valaki és nekem is dobálja a szorzókat? :D Lehet, hogy szimulációban a top, de minden másban nagyon tré. Igazság szerint nem nagyon van normálisan összerakott, minden igényt kielégítő, komolyabb autós játék a piacon.
Az meg még mindig erős túlzás, hogy a CARS nem játszható. Sahját videó hegyeket hozok arról, hogy TT-ben teljesen játszható és változatos vezetési élményt ad a különböző autók esetében. -
Fernandooo #9234 Hát igen, vannak hibák és hiányosságok ezerrel, ezt kár tagadni. És megint az van, mint tavaly, hogy itt állunk a megjelenés előtt és hát rengeteg meló van még hátra. Nem nagyon bízom abban, hogy sikerülni fog, bár remélem. Nagyon meg kell ehhez feszülni. Engem az aggaszt, hogy most lép bétába a játék és ebben az állapotban azért ilyen szintű hibák legalábbis érdekesek. Engem még az FFB zavar a legkevésbé. Feltekerem csutkára, úgy már lehet vele bírkózni. De a karrier állapota katasztrófa. Meg amit írsz, az nálam is megy: van olyan build, hogy két-három crash után tér csak magához.
Hónapok óta csak TT-zek, mert Practice módban ez a pályára gurítás halálos. TT-ben legalább élből a pályára tesz. Igazad van abban, hogy ez így nem meggyőző, de egyelőre mindezt csak a fizetős arcok látják élesben, és azért van a játéknak egy olyan arca, ami talán érdekes és ígéretes. Én csak abban nem hiszek, hogy ez időben készen lesz, normálisan, de úgy gondolom, hogy ha egyszer végre összerakják, akkor nem lehet ez majd olyan szar. Sőt, most sem az, ha az aktuális build hajlandó futni éscsak a TT-re koncentrálok, akkor még rendben is van. :D -
endy papp #9233 És ezzel nem vagy egyedül.
A lényeget amit írtál én is írhattam volna, de minek ismételgessem azt, ami nyilvánvaló.
Kb 2 hónapja nem nagyon indítottam el ,de asszem megint kap egy hosszabb pihenőt,úgy novemberig......
Ha nagyon erősen akarnék fogalmazni 1 éve jobb volt és használhatóbb.
Itt nagy csodának kell bekövetkeznie novemberig.......
Még jó hogy van iRacing.....
-
GPx8 #9232 Érdekes, hogy az alap beállításokkal szépen fut nálam, de ahogy hozzápiszkálok, minden rosszabb lesz.
Nekem az a tanúlság, hogy ameddig beta, addig mindig törlöm a beállításaimat. Kicsit macerás, de ez van.
Jó lenne, ha azok akik sokat foglalkoznak a játékka,l mindig beírnák, hogy szerintük(!) épp milyen autó-pálya variációt érdemes kipróbálni. -
#9231 Ezt már polírozni kellene, de rosszabb mint ahogy állt 1-2 éve. Olyan hibákat, bugokat generál hogy az ember haja égnek áll. 3szor indítottam el tagnap, 3szor olyan bugot generált ami a játék leállását / leállítását jelentette és a pályára ki sem tudtam gurulni. Ezzel akarnak meggyőzni?! már azzal kellene hogy optimalizálják, suhanjon, legyen élvezetes a vezetési élmény ( még mindig nem az igazi, ahogy az FFB sem és ettől tartok ez nem is lesz már jobb ). Így csak a keserű szájíz van, semmi más:( -
Fernandooo #9230 Egy kis szolid kritika a játékkal kapcsolatban. Minden, ami a videóban történik, az a nem olyan régen megnyitott karrier módban adta magát. Szóval akkor ez most így nem annyira játszható... Finoman szólva sem. A gépi ellenfél teljesen agyhalott, köze nincs semmihez, de legalább teljesen haszontalan. A pályára kivezető automatika katasztrófa. Mire kiviszi a masinát, addigra rommá töri. :D Komoly bugok fordulnak elő, amolyan gamebreaker jelenségek, mint pl. kötetlen repülés a sztratoszférában, vagy a kerékcserélő csapat váratlan időutazása. Rengeteg hülyeséggel találkoztam néhány perc leforgása alatt, pl. volt olyan, hogy az időutazók inkább láthatatlan emberekké váltak és csak a kezükben szorongatott eszközök látszottak, ahogy munkálkodnak az autó körül. Simán Mátrixban élünk, ez a bizonyíték rá! Aztán van az, hogy ha besorolnak mögéd, akkor az istennek nem akarnak előzni. Lekövetik a tempódat, hiába állsz félre, fékezel satura, nem baj, ők hűségesen követnek, így ballag a banda a lemenő Nap fényében tova…. Az utolsó jelenet teljesen morbid szexuális aktus két versenygépjármű és egy tűzálló overallba öltözött autóbuzi között, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánlom.
Szóval „This is Madness”, az SMS-nek van dolga bőven, ideje már annál kevésbé. Azért persze bízom abban, hogy lesz ebből valami használható, hát majd meglátjuk.
-
#9229 http://www.wmdportal.com/projectnews/extensive-thrustmaster-support-in-project-cars/
-
#9228 Lényegében ugyanilyen, akár én is lehetnék pont ezen a videón. nem tudom ki veszi fel és teszi azok közül akkikkel éppen játszom. :) -
Fernandooo #9227 Én a nyelvi fájlokat akartam buherálni, de azok kódolva vannak. :( -
#9226 Ehhez a részhez nem igen értek, de ahogy nézem ugyanaz a struktúra, mint a Shift 2 volt. Bár itt jelenleg felhőben is tárolva van néhány dolog. Valaki majd biztos többet tud segíteni. :)) -
#9225 Persze ismerem a YouTube -öt:)
Engem az érdekelne h ti (akik rendszeresen használjátok, elvezitek)
milyen videót tudtok csinálni... Milyen egy átlagos multi móka?