Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #9250 barcalaci84 a minap kért némi multiplayer videót, hát most lett Sajnos mindhárom ugyanaz a pálya-autó kombináció, így lehet, hogy kissé unalmas, de ezúttal nem akadt más lehetőség. Viszont így megmutatkoznak a multi különböző vetületei, íme:
Az első felvonás még egész jól indult – a hagyományosan szar rajtom ellenére. Nem tudok rajtolni, nem tudom, hogy miért. :D Na jó, mégsem indult olyan marha jól, mert a Madness kissé megbolondult, elkezdte szépen dobálni a verdákat, ahogy az látszik, aztán az 5. vagy 6. körben azt mondta, hogy ennyi elég volt és kitett az asztalra.
A második próba alkalmával ilyen gondjaink már nem voltak, elindult a mezőny, a béna rajtomnak köszönhetően valaki belém szaladt, és így mindenki elment mellettem. De innen jó feljönni, mindig szerettem utolsó helyekről indulni, sokkal izgalmasabb így előzgetni, mint az elejéről indulni és eseménytelenül körözgetni. Persze ilyenkor van az, hogy néhány igazi idióta abban látja az autóversenyzés értelmét, hogy ha beéred, akkor egyszerűen kilök a pályáról. Náluk ez a recept az ellen, aki gyorsabb… Egyébként jól érzékelhető, hogy az első körben még hidegek a gumik, figyelni kell, mert a hotlapos ívek nem igazán működnek ilyenkor. Volt saját hiba is, egy kerékvetővel nem annyira sikerült összehaverkodni… De innen szép feljönni! :D A harmadik kör után már elég jók lettek a gumik, lehetett tempót nyomni. És tényleg sikerült némileg felfejlődni, csakhogy… A következő igazi hülye, miután megelőztem, úgy érezte, az lesz a legjobb, ha figyelembe dem véve a féktávot egyszerűen lelök a pályáról. Itt ment el a meccs, pedig lehettem volna 3. is, ami az előzményeket figyelembe véve nem annyira rossz eredmény. De sajnos az ilyen trollokat nem lehet kiszűrni. Aztán DinoM bizonyára véletlenül belém szállt és arccal előre lefejeltem a korlátot. Itt volt igazán vége a dalnak.
A harmadik meccs nem volt ennyire eseménydús. Ótvar rossz rajt, mindenki elmegy, de mákom volt, mert az első kanyarnál gyakorlatilag szinte mindenki benézte a dolgot, így felfejlődtem a 2. helyre. Így is maradt a végéig, az előttem levő srác folyamatosan szakadt el, kicsit rágörcsöltem a témára, ami nem tett jót a tempónak, nem tudtam megfogni. Lehet, hogy nem gyári setuppal ment és ezért volt gyorsabb, de lehet, hogy simán csak gyorsabb a srác mint én.