Fernandooo#9234
Hát igen, vannak hibák és hiányosságok ezerrel, ezt kár tagadni. És megint az van, mint tavaly, hogy itt állunk a megjelenés előtt és hát rengeteg meló van még hátra. Nem nagyon bízom abban, hogy sikerülni fog, bár remélem. Nagyon meg kell ehhez feszülni. Engem az aggaszt, hogy most lép bétába a játék és ebben az állapotban azért ilyen szintű hibák legalábbis érdekesek. Engem még az FFB zavar a legkevésbé. Feltekerem csutkára, úgy már lehet vele bírkózni. De a karrier állapota katasztrófa. Meg amit írsz, az nálam is megy: van olyan build, hogy két-három crash után tér csak magához.
Hónapok óta csak TT-zek, mert Practice módban ez a pályára gurítás halálos. TT-ben legalább élből a pályára tesz. Igazad van abban, hogy ez így nem meggyőző, de egyelőre mindezt csak a fizetős arcok látják élesben, és azért van a játéknak egy olyan arca, ami talán érdekes és ígéretes. Én csak abban nem hiszek, hogy ez időben készen lesz, normálisan, de úgy gondolom, hogy ha egyszer végre összerakják, akkor nem lehet ez majd olyan szar. Sőt, most sem az, ha az aktuális build hajlandó futni éscsak a TT-re koncentrálok, akkor még rendben is van. :D