Screenracer#9197
Jó volna már ha egy csomó üres sértegetés után végre valaki, konkrétan ideírná, hogy mit hazudtunk és miben lett bárki is bármivel félrevezetve! Én továbbra is azt látom, hogy te vagy azon felháborodva, ha valaki a tiédtől eltérő véleményen van. Gondolom azért tartod az a személyemet a legnagyobb problémának, mert olyan ellenérveket hoztam fel anno, amire nem tudtál érdemben reagálni. Na, most elárulom neked, ha egy témában vita alakul ki az érvekből és ellenérvekből áll. Legalábbis a civilizáltabb régiókban. Ha valaki csak légből kapott dolgokkal áll elő, az általában alulmarad egy vitában. Tökre sajnálom, ha te még mindig nem tudtad túltenni magad egy régi vitán. Ha 99% hozzászóláson azt érted, hogy képeket, linkeket és videókat én rakok ki az oldalra, akkor ez teljes mértékben igaz. Te mit is raktál hozzá ehhez a topikhoz, hogy így fel vagy háborodva?
Végül egy igen fontos kérdést hagytam a végére. Ha nem tetszik se a játék se ahogy ez a topik működik és még a személyemmel is bajod van, akkor mi a fenét keresel itt?