19801
  • Adam Jonas
    Mennyire elérhetőek a játék egyes fájljai? Értem ez alatt, hogy meg lehet-e nyitni őket pl. jegyzettömbbel, vagy pedig le vannak kódolva? Ha esetleg megnyithatóak, akkor privátba valaki tudna küldeni nekem pár fizikával kapcsolatos fájlokat? Kíváncsi vagyok 1-2 dologra. :)
  • sertrex #9223
    Megnézem majd ezt a Mirillist. Még nem próbáltam.
  • sertrex #9222
    Ja, itt a videó. :)))

• sertrex #9221
    Itt egy kis multi találomra YT-ról, nem az én multim, de rengeteg van ha beirod "project cars multiplyer".

Állítólag működika felvétel játékon belül is, de nem lehet vagyis nem mindig lehet visszanézni, mert lefagy. Dolgoznak ezen is.

"Known issues:
    - Replays in MP: Working but you can't watch saved replays"
  • Fernandooo #9220
    Nordot én már ki sem merem választani, pedig egyik kedvenc pályám. Töltés közben megakad, szétfagy, de olyan szinten, hogy gép restart kell neki. Hiába használom az új parancssort, akkor is. Szerencsére azért ez eléggé egyedi eset a játékban. A pályára gurulás szintén atomgyenge pont, nem is értem, hogy nem lehet ezt élből rendesen megcsinálni.
  • Fernandooo #9219
    Este megnézem mi a szitu multi terén és ha találok értelmeset, készítek róla videót, szerencsére a Shadowplay essetében nulla frém eséssel lehet számolni.
  • barcalaci84
    replay most nem megoldható multiban?
    illetve mirillis actionnel örülnék ha megpróbálnál felvenni egy videót multiból (az realtime is szinte 0 fps-t zabál...

persze más is csinálhatna egyet..:)a reklámvideók nem érdekelik szerintem az embereket, de ilyen saját gamplay-ekre én például vevő lennék tőletek mert úgy látnák azok akiknek nincs hozzáférésük a játékhoz , h milyen is most és merre halad egyáltalán...
  • sertrex #9214
    Én minden este szoktam menni(gurulgatni), vagy CARS-al vagy a te szeródon AC-val. Mostanában kevesebben vannak CARS szerókon, mert ugye nyár van, a játék munkálatai miatt belepiszkálnak mindenbe, hol ez hol az nem működik rendesen. De ha vannak akkor egész jó kis versengések szoktak lenni, ne felejtsük kábé két-két és fél éve van multi és mivel zártnak tekinhető egyelőre a játék így a WMD-sek már elég jól ismerik egymást, szóval illik normálisan viselkedni a pályán. Szóval itt a free szerver nem ugyanaz, mint a gridnél. :)) Videót eddig nem igen próbáltam, mert örülök, ha a játék maga simán elfut az én q9550-es konfigomon. :(( De majd megpróbálkozom vele.
  • barcalaci84
    írta itt valaki h multizni szokott esténként...
    feltöltene egy videót h most milyen a multi...
  • SityiSXT
    Az autopilota mar vasarnap hulye volt, en ahogy a Drive menupontra kattintottam a garazsban, azonnal tenyereltem a Ctrl+I kombora is, hogy azonnal megkapjam az iranyitast. Probald meg igy is, hatha...
  • sertrex #9211
    Hát mondjuk egy elég érdekes jelenségnek lehettünk tegnap tanui. Még meg se várták, hogy mi fog történni azzal, hogy HG lettél. Rögtön betámadtak, hogy így vége úgy vége az oldalnak, ha ők már írnak ide. Szerintem mindenki aki tudja magáról, hogy flémer, troll, az azt is sejtette, hogy új oldalt kell keresniük az abberációjukhoz. k. :)) Alexease meg gondolom elfelejtette egy pillanatra, hogy hány topiknak is a házigazdája. Tehát akkor ő hány topikot is sajátított ki? Mondjuk azt hittem róla hogy ő okosabb, de mondjuk "baráti" köréből azért lehett volna tudni, hogy nem igazán. Szerintem ez a topik az ő """szakértelme""" nélkül üzemképes és az leaz a jövőben is.

Bocs az OFF-ért, de tegnapi események fényében ez most még témábavaágónak tűnik számomra.
  • Screenracer #9210
    Másrészről ott van a dokumentumokban a CARS mappában egy dbgsession nevü mappa. Ha az abban található fájlokat zip-pel tömörítve, az autó, a pálya és egy rövid leírás a hibáról, feltöltöd az aktuális build topikjába a WMD fórumon, nagyobb eséllyel fog az ezzel foglalkozó dev kezébe kerülni. Persze innen is továbbíthatnánk az általad leírtakat, de nekünk nincsenek birtokunkban a te dbg fájljaid.
  • Screenracer #9209
    Igen, a tegnapi buildhez írják is. Az utolsó bejegyzésnél. A Steamen belül a parancssorban a -x64 vagy az -x64 -dx11mt helyett, az -x64 -dx11st-re érdemes lecserélni. Mivel ez pont a tegnapi buildnél jött elő és a fejlesztők által ismert probléma, a mai buildben már nagy valószínüséggel ki lesz javítva. Feltéve ha tudják mi okozza. :))

Known issues:
    - Replays in MP: Working but you can't watch saved replays
    - Player loses control of the car after accessing the Setup and Strategy.
    - Beware of crashes happening in x64 MT, report them in the specific build thread.
  • Totti5
    Tegnap próbáltam menni vele. Nord és DTM merci kombonal kivágott betöltésnél, majd autóváltásnál megőrült, s legvégén 3. restartra sikerült belépni a pályára de a csúcs automata kigurulás bugosodott s nem se előre se hátra.
  • Screenracer #9206
    OFF: "Toroltem innen nehany CARS, fel-privat, flame hozzaszolast, valszeg nem fog hianyozni senkinek.
    Ne itt beszeljetek ki. A CARS topic-ot kisajatitottak, nem is erdemes oda menni, a legegyszerubb torolni a listabol. Csak sajat felelosegre hasznaljatok, de vaszleg minuszolas es ban lesz belole.
    Ha majd szukseg lesz topicra (a jatek megjelenes utan), max csinalunk egy sajatot."

Ezt Alexease írta az AC topikban.
    Gondolom ezennel ki vagyunk tiltva onnan mert az erre adott válaszomat egyből törölte. Lehet hogy csinálni kéne egy saját AC topkot is.

Csak megnyugtatásul. Bárki számára, továbbra is nyitva áll a topik, feltéve ha kutúráltan tud társalogni, legfőképpen a topik témájában.
  • Screenracer #9204
    Ja az jó lenne.
  • Fernandooo #9203
    WMD-ről megpróbálok átcsábítani ide egy-két embert, hátha be tudjuk indítani az érdemi CARS-életet. :)
  • Screenracer #9202
    Bárki javasolhat kómbókat és talán tényleg előmernek azok is jönni akik eddig inkább kerülték a megszólalásokat. Gondolom az én hibám is, de sikerül talán majd a megjelenésre, csinálni egy normális topikot.
    Én személy szerint nem tudom, hogy mikor tudok újra carsozni, mert most is úton/pihenőben vagyok. :(
  • Fernandooo #9201
    Nem tudom mennyien vannak itt olyanok, akik hajlandóak lennének néha egy-egy multis összejövetelre, de meg kéne próbálni szervezni valami hasonlót, nem? Hátha sikerül. Ha meg nem, az sem baj, legalább érdemben megpróbáltuk.

Valami olyasmire gondoltam, hogy x nappal az esemény előtt beharangoznánk az autó-pálya kombinációt, hogy legyen rá idő "gyúrni", közben aki akar jönni az itt jelentkezne, megegyeznénk egy szerver jelszóban és hajrá. Na?
  • Screenracer #9200
    Sajnos nem.
  • Fernandooo #9199
    Simán tiltani nem tudsz a topicból trollokat?
  • Fernandooo #9198
    Figyuka, ha nem vagy képes érdemben hozzászólni a játékkal kapcsolatban, akkor talán told el a bicajt. Köszike. De ha nem tolod el, szerintem záros határidőn belül eltolatják veled. :D
  • Screenracer #9197
    Jó volna már ha egy csomó üres sértegetés után végre valaki, konkrétan ideírná, hogy mit hazudtunk és miben lett bárki is bármivel félrevezetve! Én továbbra is azt látom, hogy te vagy azon felháborodva, ha valaki a tiédtől eltérő véleményen van. Gondolom azért tartod az a személyemet a legnagyobb problémának, mert olyan ellenérveket hoztam fel anno, amire nem tudtál érdemben reagálni. Na, most elárulom neked, ha egy témában vita alakul ki az érvekből és ellenérvekből áll. Legalábbis a civilizáltabb régiókban. Ha valaki csak légből kapott dolgokkal áll elő, az általában alulmarad egy vitában. Tökre sajnálom, ha te még mindig nem tudtad túltenni magad egy régi vitán. Ha 99% hozzászóláson azt érted, hogy képeket, linkeket és videókat én rakok ki az oldalra, akkor ez teljes mértékben igaz. Te mit is raktál hozzá ehhez a topikhoz, hogy így fel vagy háborodva?
    Végül egy igen fontos kérdést hagytam a végére. Ha nem tetszik se a játék se ahogy ez a topik működik és még a személyemmel is bajod van, akkor mi a fenét keresel itt?
  • j0nNyKa
    a fajtád életútját írja le tökéletesen a #9193 -ban lévő kis FAQ, ott ettől a ponttól mindent megtalálsz, részemről nincs is annál több mondanivalóm
    az, hogy ettől a ponttól hány hszed maradhat a topicban, a házigazda dolga, illetve azé a tényé, hogy meg tudsz-e szólalni a témában értemesen
    szia
  • Fernandooo #9195
    Hazudozás megy a játékról? :DDDDDDDD Akkor mi hazudunk! Úristen ember... Sajnállak, de tényleg. Miféle hazudozás? Hogy lehet vele játszani? Nos, egy fakezű CARS-fóbiás biztosan hazudozásnak éli meg ezt, mert ő nem tud játszani vele, de mi tudunk. És ez nem hazugság. Youtube csatornámon tucatnyi ingame, általam készített videó van, lehet sasolni és okulni. Szóval ez már eleve egy erős baromság, hogy hazudozunk és tudod mit, már csak ezért ki kellene neked dobálni néhány büntető pontot. Tudod, mert alaptalan módon a becsületünket sérted.

A legtöbb probléma forrása pedig nem a mostani HG volt, hanem egy olyan figura, aki CSAK ÉS KIZÁRÓLAG trollkodni járt ide, egyetlen pozitív hozzászólása nem volt. Ha szerinted ez normális és rendben van, akkor ismét csak sajnálni tudlak.

Nyissál másik fikaCARS topicot, mert úgy tűnik, az a lételemetek, hogy trollkodjatok egy címen, de hát az van, hogy azzal sem értek el soha semmilyen fikarcnyi eredményt sem. Nem vagytok hatással semmire. :) Egyébként legjobb tudomásom szerint topic duplázás tilos, tehát nemfog összejönni. :))))))))
  • Screenracer #9194
    Az ilyen és hasonló hozzászólásokat a jövőben figyelmeztetés nélkül törölni fogom.
  • Screenracer #9193
    Nem kívánok hosszú vitákat lefolytatni ez ügyben. De egy két apróság úgy látszik elkerülte a figyelmed. A játékkal kapcsolatban eddig is és ezután is leírhatod a véleményedet. Az írásodból az jön le, hogy leginkább téged zavar, hogy én más véleményen vagyok. Vagy úgy gondolod, hogy csak a te véleményednek van létjogosultsága és akinek teszik, bejön a játék az csak ne védje? Elég sajátságos hozzáállás. :))

És végezetül ez nem az a topik ahol jonnykaval szembeni frusztrációdat kiélheted. Addig is javaslom időtöltésnek olvasgasd végig ezt
    http://kocsog.eu/ban/. Jó szórakozást!
  • Skyline
    Látom mindig akad érdekes módon egy viszonylag friss reg aki benyőgi a szokásos sületlenségeket.

A probléma az hogy ez egy fórum egy játéknak a topikja ahol fogadni kell a negatív és a pozitív kritikát is, ehhez képest állandó jeleggel HAZUDOZÁS megy a játékról, és ha valaki a negatívumokról beszél annak a frissen kijelölt HG aki elötte a LEGTÖBB probléma forrása volt eddig rögtön nekiesett, most meg törli.

Csoda hogy a topiknak a hozzászólásainak 99%-a Screenracer???? És hogy van összesen 2-3 topiklakó? nem...
    Szánalmas ami ebben a topikban megy, egyszer jöttem be annó leírni a véleményem amikor végre ki tudtam próbálni a játékot, rögtön büntetőpontot kaptam ok nélkül, pedig abban aztán nem volt sem flém sem személyeskedés sem semmi,csak a tiszta véleményem a játékról.

Erről ennyi.

Tényleg majd nyitunk egy másik CARS topikot ahol beszélgetni is lehet érdemben a játékról és nem csak 2-3 majom ajnározását lehet olvasni...

// Ment a levél az SG-nek a topikról és Johnnnyka akcióiról...
  • Fernandooo #9191
    Látom, mindig akad valaki, akinek nehéz elfogadni, hogy egy adott témában nem kizárólag csak fikázni és hányni lehet, mert speciel a topic tárgya neki nem tetszik. Ha nem tűnt volna fel, éppen hogy miután sikerült kigazolni ezt a helyet, élből feltűnt pár "új" arc, akik minden bizonnyal éppen erre vártak. Tudod, egy rajongói topic az bizony elsősorban azoknak szól, akik pozitív módon állnak hozzá a tárgyhoz, ha tetszik ez neked, ha nem. A feljelentgetésed - hungarikum - pedig teljesen mihaszna. Semmiféle kihágás nem történt, mindösszesen annyi, hogy anti-topicból végre normális hely lett ez, és hát kb. senkit nem hat meg, hogy ezt te hogy éled meg.

Lehet tovább cangázni.
  • Skyline
    " nyugodtan kibeszélhetnénk a játékot anélkül, hogy fikázó, trollkodó megjegyzésekkel kedvét szegnék mindenkinek."

Annak a 2-3 ittmaradt embernek aki még nem ment el miattad azért mert elvakultan véded a játékot miközben akárki negatívumot ír le egyből nekiesel.
    Taps!
    Légy boldog a kis odúdban.

//Megy a levél az OP-oknak mert vicc ami ebben a topikban lezajlott, és amit Johnnnyyyka csinál...
  • GPx8
    Nem mindenki ír, aki olvassa a topicot!
  • Screenracer #9187
    A mai buildből:

Physics:
    * Formula A: Set r4 tire default as it's a bit closer to correct grip level than r1
    * Lotus 49: AI tire model, heat & wear, side aero balance moved behind CoG, fuel consumption

Pont tegnap említettem, hogy egyszerű gumiváltás is jobb vezetési élményt adhat. Aki nem szeret "setupolni", az próbálja ki, hogy ezzel a default gumival milyen a Formula A. És a lotus 49 is változott. Tehát van egy kis hétfő esti tesztelni való.
  • Screenracer #9186
    Köszi. Ezért is gondoltam, hogy iit lenne az ideje ha ennek a topiknak is lenne gazdája és nyugodtan kibeszélhetnénk a játékot anélkül, hogy fikázó, trollkodó megjegyzésekkel kedvét szegnék mindenkinek.
  • Fernandooo #9185
    Gratulálok, feléledt a remény, hogy innentől kezdve valóban csak a játékról és a konstruktív hozzászólásokról fog szólni ez a topic.
  • Screenracer #9184
    Köszi.
  • j0nNyKa
    megkaptad a topicot, viszont akkor en ki is veszem favbol, rad biznam innentol
    van valami, mod topicban megtalaltok, de ne legyen :)
  • Laceee
    +1
  • sertrex #9181
    Erre a kedves fenyegetésre nem lehet nemet mondani, főleg ha a helyén akarom a kormányom. :))
    Tehát részemről egy remegő beleegyezés. :)

Ja, és egy +1.
  • j0nNyKa
    kevesebb dolgom lenne?

+1
  • Screenracer #9179
    Arra gondoltam, hogy elvállalnám a topik házigazdaszerepét, hogy kicsit feldobjuk a CARS feelinget itt. Linkeket és hasznos dolgokat tudnék így elehelyezni a bannerban is. Eddig is elvállaltam volna, de most gondolom úgy hogy kitisztult annyira a topik, hogy engem se érne az a vád, hogy csak azért csinálom, hogy néhány trollt elhalgattassak. :))
    A moderátor már kiszűrte azokat, akik rendszeresen szétflémelték az oldalt. Persze biztos nem lesz zökkenőmentes továbbra se de majd megoldjuk. De ahhoz, hogy a moddik enegedélyezzék a házigazda státuszt fel kell mutatni, hogy a topkiban van rá igény és támogatjátok. Szóval várom a visszajelzéseket, legyen az akár támogató vagy akár visszautasító. Előre is köszönettel.

Hamarosan béta státuszba kerül a CARS és valószínüleg felgyorsulnak az események is. A bétával már megközelítőleg a végleges verziót próbálgathatja majd akinek van hozzáférése a játékhoz. Ezzel egyidejüleg szervezhetünk multit is majd. Sertrex barátunk rendszeresen szokott irogatni WMD fórumon is, hogy a béta alatt tapasztalt bugokat, hibákat, szerintem innen is továbbítja a készítők felé, ha szépen megkérjük vagy átmegyek hozzá(a szomszédom) és kihúzom a kormányát. :))