Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Egy újabb videó.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mintha ennél a Project C.A.R.S.-nál láttam volna a nevét a Slighty Mad Studios mellett, de az 1 hsz-be sem látom se más magyar oldalakon <#conf>#conf>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Na megnéztem😄 a gyufásdobozba szúrt fogpiszkáló fizika az hízelgõ erre a foscsomóra... kb mobiltelefon graf!! komoly szerintem ezt már tudja😄DDD
Olyan mint fizikai modell na az ne létezik mert a CMR1 az 6x komolyabb volt ennél...
Ja, meg falhoz baszni.<#idiota>#idiota>
Gondolom ez..
Igen, felejtõs a full HD, de a legtöbb játékot a full HD sem mentené meg attól, hogy játszak vele és/vagy le ne töröljem.
Az az igazság, hogy egy konzol keveset tud. Egy mobil telefon is több mindent tud ma már.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az életem abban a szakaszában vagyok amikor az ember kezd rádöbben, hogy olcsón sosem kapsz jót. A legjobbat meg fõleg nem.
Mondok egy példát ha már Battlefield szóba került:
Arma 2 2009-ben jelent meg 10km látótáv 80 online player. Kis okosággal 50 kilometeres látótáv is elõcsalható. Ismétlem 2009. Eközben konzolon mindenféle trükkel okoskodnak, hogy egyáltalán elfussanak a kicsit szebb játékok, 800 méter látótáv, kamu köd, kevés objektum stb...
Ja és már van Arma 3-os, de szándékosan a kettüvel kezdtem, hogy ne legyen az a vád, hogy friss játékkal példálózom meg hogy majd figyeljek a next genre. Azt gondolom PC már most tudja a next Gen-t. Arról most nem akarok beszélni, hogy Battlefield banánnal.... úgy is megmagyarázzátok hogy valaki jobban játszik banánnal mint egérrel. Van olyan ismerõsöm aki váltig állítja, hogy az õ egyik ismerõse részegen jobban vezet mint józanul. LoL.
Nem értek a PSplushoz, de Steamen sokszor 4-5 fontért veszek 30 fontos játékokat. Az Early Access-el meg kipróbálhatok olyanokat amik még nincsenek kész. Mondjuk pont Assetto Corsa nincs 😊
Az én PC-m sem mai vas HD 5850 Ez vagy két generációval korábbi kártya jelenleg ilyen 50-60 font procim meg egy 2.66 on guruló quad core. Arma 3 hozza a 30 fps-t online igaz lekellet butítanom 5000 méterre a látótávot. Utoljára egy SSD-t vettem bele vagy 1 éve ami játék közben nem sokat dob.
Okosan kell csinálni és nagy gond nem lehet.
Egy jol osszerakott PC-t is el lehet tologatni 5-7 evig, az enyembe se vettem mar legalabb 5 eve semmit. Ha valaki 1-2 evente beletolja a max cuccot, csereli a gepet a legkissebb rece miatt, ott persze hogy szazezrek repkednek i az ablakon😄
Persze, ez kompromisszummal jar, felejtos a full HD, az AA, az extras dolgok, tukrozodesek stb. De fontosabb jatekok meg igy is elmennek hasznalhato minosegben.
Persze a jatekelmenyhez hozzatartozik a csicsa is, ami a legtobb penzt viszi. De szerencsere en CSAK autos programokkal foglalkozom, ott az elmeny nagyresze nem a latvanyon mulik.
A jelenlegi programok kozul a CARS az egyetlen, ami erezhetoen kinotte a gepemet, full minimumban is gazos a helyzet😄 De 50%-ban meg mukodik, es a vegere meg jo is lehet😄DD
Ettõl független egy biztos. A microsoft játékosainál most szopás lesz, a Sonynál nem valószínû.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A microsoftnál viszont az xbox360-as fanatec cuccokat elvileg nem kezeli natívan az Xbox One, mert egy új gyártóval szerzõdtek le. undorító, hogy valaki megvette a Forza 4-hez a hiperszuperdrága kormányát, aztán vehet egy újat a Forza 5-höz, mert a fejesek így döntöttek.
Szerintem én már mindörökre Pc-s maradok.
De ha megjelennek az uj konzolok az uj progikkal, tuti jonnek majd az emberek, hogy mekkora foss a PC, es mutogatjak az uj cuccokat😉 Persze, az mellekes, hogy csak ugy elorantottak 150E-et valahonnan😄 Annyit 1 ev alatt nem tudok osszesporolni;P
Persze a konzol gazdasagos lenne, mert fix hardware. De lefogadom, hogy akik a legtobbet zsinnyegnek, 1-1- generacion belul, tuti 2-3x cserelnek, fejlesztenek konzolt is😄DDD Van amikor mindkettot. Meg veszik hozza a sok kutyut.
A lenyeg, hogy penzes „jatek” az is, mint sokminden mas.