Screenracer#9179
Arra gondoltam, hogy elvállalnám a topik házigazdaszerepét, hogy kicsit feldobjuk a CARS feelinget itt. Linkeket és hasznos dolgokat tudnék így elehelyezni a bannerban is. Eddig is elvállaltam volna, de most gondolom úgy hogy kitisztult annyira a topik, hogy engem se érne az a vád, hogy csak azért csinálom, hogy néhány trollt elhalgattassak. :))
A moderátor már kiszűrte azokat, akik rendszeresen szétflémelték az oldalt. Persze biztos nem lesz zökkenőmentes továbbra se de majd megoldjuk. De ahhoz, hogy a moddik enegedélyezzék a házigazda státuszt fel kell mutatni, hogy a topkiban van rá igény és támogatjátok. Szóval várom a visszajelzéseket, legyen az akár támogató vagy akár visszautasító. Előre is köszönettel.
Hamarosan béta státuszba kerül a CARS és valószínüleg felgyorsulnak az események is. A bétával már megközelítőleg a végleges verziót próbálgathatja majd akinek van hozzáférése a játékhoz. Ezzel egyidejüleg szervezhetünk multit is majd. Sertrex barátunk rendszeresen szokott irogatni WMD fórumon is, hogy a béta alatt tapasztalt bugokat, hibákat, szerintem innen is továbbítja a készítők felé, ha szépen megkérjük vagy átmegyek hozzá(a szomszédom) és kihúzom a kormányát. :))