• unrealnoise
    Szerintem is, de hát mint minden, ez is tuningolódhat a C.A.R.S.-ban, más kérdés, hogy én NEM hiszek nekik.

Alapból röhej fizikáról beszélgetni a játék esetében amíg egy alap rF szintet sem ér el a vezethetőség. Addig mégis miről beszéljen az ember a fórumokon? Felejtős a cucc nálam jelenleg. Idénre nekem maradt az AC és a GTR3. AC azért mert nagyon jó lehet, GTR3 meg valszeg tényleg jó lesz, licensz, szabályok, kidolgozás, rendszer (raceroom oldal tuningolva lesz, gondolom bejön pár új közösségi funkció is).

C.A.R.S.-tól sokan hasra estek, és beruháztak rá, de aki tényleg szimet akar majd látni, az a lelkesedéssel addig várjon amíg reálisan vezethetőek lesznek a járgányok... Szerintem az SMS leszarja az egészet, egy csomószor hallom pl. a C.A.R.S. fórumán Ben Collins nevét... Tudnám minek... Mert szvsz nem sokat javult a fizika/FFB ennyi idő alatt. Ráadásként ez az egész mondunk egy pilótát, leültetjük, tesztelje a cuccot, és aszerint változtatunk tiszta röhej szvsz. Marketing fogás. ISI-nél én nem nagyon olvastam, hogy a fejlesztés során agyon hangoztatták volna, hogy melyik pilóta mit tesztel.

Az SMS-nek azzal kellene foglalkoznia, hogy az alap fizikát elérje a cucc, aztán a jó fizikát tovább finomítani, nem pedig egy szarral szarozni.

Elnézést a hangnem miatt, nem C.A.R.S. ellenes vagyok, csupán eddig SEMMIT nem érezni és látni abból a csodásnak ígért fizikából...

A látvány meg önmagában nekem nem elég. Pláne ha a GTR3 tényleg annyira komoly lesz, mint amennyire én elképzelem.