• Screenracer #9161
    Így jár, aki sokáig alszik. :)

Mivel eszkalálódott a tegnapi "téma", hozzátennék néhány gondolatot. Kezdődött ugyebár ezzel a hsz-el.

Erre meg mertem kérdezni, hogy "... Hogy van játékban beállítva a kormányod? Milyen kormánnyal tolod? "...
    Gondolom ezekkel a kérdésekkel ki is merítettem az alább leírtakat Laccoo részéről.

"Továbbra se tudok mást mondani, ha bárki nem csak én valami rosszat de abszolut helytállót ír ide, megy a flém, provokálás, ezen mit szépítsek ? "

Gondolom flémen azt érti, hogy milyen jogon merem megkérdőjelezni az ő vagy más által leírt "igazságokat". Provokálás az lenne, hogy valami kézzelfogható dolgokra kérdezek rá. Amire egyébként nem kaptam választ. :D

Szerintem úgy lenne jó ez a topik, hogy Laccoo és barátai mindenegyes új videó vagy esetlegesen egy új hír alkalmával elárasztják a topikot szeméttel, behánynak néhány közhelyet és senki se reagálna rá. Mert ugye az ő hsz-ei nem flémek. Ő az igazságot hírdeti és mindenki más hazug és csaló.

"Ac.-ban hogy hogy le merjük írni, hogy ez rossz vagy az, senki nem lúzerozza le a másikat ?! Egy tuti, itt a topikban mindenki fals képet kap milyen is a játék, ez teljesen biztos, annyira vagyok azért tárgyilagos ."

Ez is ilyen újabb szösszenet Laccoo részéről. Nem tudom feltünt-e, de ide is leírhattad a véleményedet senki se törölte, mindenki elolvashatta, aki csak benézett. Csak az a különbség, hogy itt vannak ellenvélemények. És gondolom ez okozza a problémát leginkább, mert semmi kézzel foghatót nem szokott tudni felmutatni, ami cáfolná az ellenvéleményben felhoztakat. Most nem keresgélek ki ilyen helyzeteket, de már volt számtalan. Amúgy se kaptam én se kézzelfoghatót arra nézve, hogy hol, mikor tömtem tele a topik olvasóinak fejét "fals képekkel".
    Ugyanis éppen tegnap említettem, hogy többnyire kommentár nélkül csak képeket, videókat szoktam belinkelni, azok úgyis magukért beszélnek.