19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
-
Nekem kábé ennyi a kormány beállítás. Ha elállítgatom, akkor is pár pillanat beállítani. -
Screenracer #9176 -
Screenracer #9175 Javaslom, hogy OW-nál próbálj ki több féle gumit. Már a gumik cseréjétől is látványos változások tapasztalhatók. -
SityiSXT #9174 Bevallottan a GT autók vannak a leginkább kész állapotban (és szerintem pont az open wheel az, amivel eddig a legkevesebbet foglalkoztak). -
#9173 Köszi! -
Screenracer #9172 Régebben használtam, most nem használom, mert elégedett vagyok a mostani történésekkel FFB területén, de utána olvashatsz, hogy mi ez és hogy működik.
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?6198-The-FFB-parameter-tweaking-thread
A CARS-ban minden autóhoz egyenként, egyedi FFB készül, talán ezért is tart tovább belőni és azért érezhető az, hogy egyik autó már jó másik nem. -
Fernandooo #9171 Köszi, szükség van az ilyen visszajelzésekre errefelé. :) Én is elősorban OW-buzi vagyok, de mivel tényleg eléggé fadaposak még, így be kell érnem a zárt kasztnis verdákkal. Én most a Ruf RGT-8 GT3-ba lettem szerelmes, de jó az Audi R8 LMS Ultra, és a GUMPERT Apollo S is. Persze vannak még jó verdák, ezek az utóbbi hetek tapasztalásai. -
#9170 ez az ffbtweak-et használjátok,
javít valamit? -
paj01 #9169 Nah urak, pár óra próbálgatás után még némi tapasztalat: számomra úgy fest, hogy az open wheelerek vannak elcseszve(vagy is még nincsenek kész gondolom). Legfőképp az erős rezgés zavar amit egyenesekben csinál de az irányításnál is érezni azt, hogy nem lineáris a cucc. Én a forma autókat preferálom, viszont most legutóbb behuppantam egy BMW Z4-be és meglepően jó volt. Minden beállítást, úgy hagytam ahogy voltak. Próbálgattam még párat más hasonló verdából azoknál nem olyan tökéletes. A Z4 az etalon most számomra, az azt csinálja amit várok tőle, nincs középen lyuk, élvezetes menni vele.
Ez most reménnyel tölt el:) Egyébként Thrustmaster RGT-t használok. -
#9168 na most nézve ezt a leírást , lehet h itt az 50 lenne a full lineáris...
tehát a sebességérzéketlen:)
na jövőhéten kipróbálom... -
#9167 mondom nem próbáltam , mert az nálam eddig alap h ez az opcióminden játékban 0...így eszembe se jutott...
remélem igazad van, bár szkeptikus vagyok kicsit...minden más játéknál sebességérzékeny kormányzást jelent...általában ugye a 270 fokos kormányosok szoktak ezzel trükközni h normálisan tudjanak menni ha adott játékban nincs steering lock...
speed sensitivity opció definíciója szimeknél: :)
"Speed Sensitive Steering ="0.0000"
A Kormány Kalauz beállítások rovatában már volt róla szó, a sebesség növekedésével párhuzamosan automatikusan változik a kormányzás áttételezése, nagy sebességeknél így egyre kevésbé lesz "harapós" a kormányzás, lassabban haladva meg nagyobbakat lehet fordulni. Nem rossz elgondolás, de versenyautóban ilyet nem használunk, értéke 0." -
Screenracer #9166 Itt egy idézet a WMD fórum gamecontroller ezzel foglalkozó topikjából.
Próbáld e szerint beállítani a legközelebbi alkalommal az új kormányt.
"For all Fanatec wheels, you should start off with the following base settings (settings only when applicable to your wheel type):
On-wheel
Sen: OFF (very important!)
FF: 100
Sho: 0
Abs: whatever you prefer
Lin: 0
dEA: 0
drI: 0
For: 100
SPr: 100 + <value DisableSlowSpring="true" /> in FFBTweakers file
dPr: 0
Driver:
Wheel angle: 900
Dampening strength: 0
Combined pedals: unchecked
In-game
Make sure that you calibrate wheel and pedals properly.
All deadzone values: 0
All sensitivity values: 50
If you find that car reaction to steering is too twitchy, reduce Steering Sensitivity to 25."
(Az FFBTweakerre vonatkozó részt akkor vedd figyelembe ha hasznlatban a barátod verziójában az FFBTweaker.) -
Fernandooo #9165 Félreérted ezt a speed sensitivity dolgot. Nem attól fog függeni a kormányzás milyensége, hogy milyen gyors az autó adott pillanatban (azért ez eléggé nonszensz lenne), hanem azt állítod be itt, hogy milyen legyen a kerékelfordulás mértéke a kormányelforgatásához képest. Gyakorlatilag ez egy linearitás szabályzás. Legalábbis én ezt tapasztalom, én sem vagyok setup- meg CARS-guru. -
#9164 kb havonta 1x van lehetőségem próbálgatni a játékot (haver accountjával)
eddig g27-ttel próbáltam csak (a fanatec pár napos story)
azt nem nagyon sikerült eltalálni a játékban eddig a kormánybeállításban h h legyen teljesen lineáris és teljesen vezethető...
Fernando írta az előbb h ezt a speed sensitivity-s dolgot állítsam be a szájízem szerint és jó lesz...
na ez az amit eddig meg se próbáltam:)jövőhéten kipróbálom immár a fanatec-cel)
viszont ez egy kicsit aggasztóan hangzik számomra...gyakorlatilag ha jól értem ezzel sebességérzékeny lesz a kormányzás....
melyik lenne az az érték ami full lineárissá teszi , mert a 0 se tűnt annak...egy szimulátorban lennie kell/ olyan rendes lineáris 1:1-es kormányzásnak...
melyik érték lenne ez? -
Screenracer #9163 Még annyit azért hozzátennék, hogy a CARS-ban nincs olyan, hogy csinálsz egy tuti beállítást és az minden autóhoz jó lesz. Azért annál sokkal összetettebb játék, mint egy reflex autóversenyjáték. Itt nem konkrétan a Gridre gondolok. :) -
Screenracer #9162 Szívest-örömest segítenék, ha leírnád, hogy hogyan szoktad eddig beállítani, azt most nem kérdezem meg, hogy milyen kormány, mert az AC topikban láttam, hogy Fanatec. De látatlanban itt egy link
http://forum.wmdportal.com/forumdisplay.php?52-pCARS-Game-Controllers.
Itt szerintem te is találsz jó tanácsokat, sőt talán konkrétan a te kormányodhoz beállítási javaslatokat. De ha további segítségre van szükséged abban is biztosan tud itt valaki segíteni, ha én esetleg nem is, mert ugye ahhoz kellene nekem is egy ugyanolyan kormány, amilyen neked van. -
Screenracer #9161 Így jár, aki sokáig alszik. :)
Mivel eszkalálódott a tegnapi "téma", hozzátennék néhány gondolatot. Kezdődött ugyebár ezzel a hsz-el.
Erre meg mertem kérdezni, hogy "... Hogy van játékban beállítva a kormányod? Milyen kormánnyal tolod? "...
Gondolom ezekkel a kérdésekkel ki is merítettem az alább leírtakat Laccoo részéről.
"Továbbra se tudok mást mondani, ha bárki nem csak én valami rosszat de abszolut helytállót ír ide, megy a flém, provokálás, ezen mit szépítsek ? "
Gondolom flémen azt érti, hogy milyen jogon merem megkérdőjelezni az ő vagy más által leírt "igazságokat". Provokálás az lenne, hogy valami kézzelfogható dolgokra kérdezek rá. Amire egyébként nem kaptam választ. :D
Szerintem úgy lenne jó ez a topik, hogy Laccoo és barátai mindenegyes új videó vagy esetlegesen egy új hír alkalmával elárasztják a topikot szeméttel, behánynak néhány közhelyet és senki se reagálna rá. Mert ugye az ő hsz-ei nem flémek. Ő az igazságot hírdeti és mindenki más hazug és csaló.
"Ac.-ban hogy hogy le merjük írni, hogy ez rossz vagy az, senki nem lúzerozza le a másikat ?! Egy tuti, itt a topikban mindenki fals képet kap milyen is a játék, ez teljesen biztos, annyira vagyok azért tárgyilagos ."
Ez is ilyen újabb szösszenet Laccoo részéről. Nem tudom feltünt-e, de ide is leírhattad a véleményedet senki se törölte, mindenki elolvashatta, aki csak benézett. Csak az a különbség, hogy itt vannak ellenvélemények. És gondolom ez okozza a problémát leginkább, mert semmi kézzel foghatót nem szokott tudni felmutatni, ami cáfolná az ellenvéleményben felhoztakat. Most nem keresgélek ki ilyen helyzeteket, de már volt számtalan. Amúgy se kaptam én se kézzelfoghatót arra nézve, hogy hol, mikor tömtem tele a topik olvasóinak fejét "fals képekkel".
Ugyanis éppen tegnap említettem, hogy többnyire kommentár nélkül csak képeket, videókat szoktam belinkelni, azok úgyis magukért beszélnek.
-
SityiSXT #9160 Bocsi, hogy én is belevau meg off, de itt nem a véleményeddel van a probléma. Pár hete ugyebár meccseltünk egyet azon, hogy konkrétan mi is a bajod a Carsszal, mert addig csak annyit voltál hajlandó beböffenteni, hogy a Cars szar. Hála az égnek, most már cizellálod, viszont csodálkozol rajta, hogy nem igazán tartja tiszteletben itt senki a véleményed, plusz még a modira is berágtál, ahogy az aláírásodat elnézem. Mindenki hülye és csak te vagy traktor? Tudod az itt lévők komolyabban tudnának venni, ha látnák, hogy tényleg foglalkozol a játékkal, nem pedig kilépsz fél kör után. Mivel a Steam profilon ez még nem látszik, mivel zárt alfánál (illetve elvileg keddtől már béta lesz) a program, ezért a leaderboard az egyetlen, ahol látható (és megsaccolható), mennyit foglalkoztál a Carsszal. És mivel ez annyi, amennyi, nem véletlenül esel troll kategóriába. -
Fernandooo #9159 tegnap 20:21
Na pá.
tegnap 22:38
Befejeztem !
ma 10:06
De mindketten úgy döntöttünk, hogy nem kell nekünk ez a topik :DD
ma 10:16
Na jó innentõl megint menekülök innen, olvass vissza. Vagy tégy amit akarsz .
ma 10:51
No mindegy, Alexre hallgatok ....
Kezd szórakoztató lenni a dolog.
-
#9158 Nincs időm, de AC pálya lesz, javában hegesztem. Vagy ráunok és megy a levesbe :)
amúgy mit számít mit csinálok vagy nem, ez ilyen óvódás csinálj jobbat ha tudsz ! :)
Továbbra se tudok mást mondani, ha bárki nem csak én valami rosszat de abszolut helytállót ír ide, megy a flém, provokálás, ezen mit szépítsek ?
A problémánk engem sem zavar, sőt egy percel utána írtam, hogy buta vagy, hogy lehet ezen így kiakadni, pontosan tudjuk, hogy m ia szitu azzal a felfüggesztéssel ;)
Leginkább emiatt is reagáéltam, nem érdekelt sose az a kis vita !
Cars meg mostantól nem érdekel, főleg ilyen topikban, Ac.-ban hogy hogy le merjük írni, hogy ez rossz vagy az, senki nem lúzerozza le a másikat ?! Egy tuti, itt a topikban mindenki fals képet kap milyen is a játék, ez teljesen biztos, annyira vagyok azért tárgyilagos .
No mindegy, Alexre hallgatok .... -
#9157 Ez ahogy a topik fejléce hírdeti, egy közösséggel fejlesztett szimulátor, fejlesztési szakaszban.
Amennyiben jót akarok a játéknak, persze leginkább a magam játékának, akkor ha lehetőségem van rá igyekszem jobbítani, eljuttatni a fejlesztőkhöz azt az infót ami szerintem jobbá tehetné.
...vagy ha úgy látom nem tudom, vagy nem arra megy amerre szeretném (hiszen sok ezren vannak hasonlóan), akkor várok türelemmel,..vagy ha végkép nem tetszik, nem használom.
De nem a közösséget bántom érte, nem igyekszem bomlasztani csak azért mert nem ara mennek amerre én.
Kicsit sarkosabb ahogy én(!) látom (és bocsesz, mert ez kicsit már analizálás jellegű):
Annak idején, talán az rF topikban belemerültél a modellezésbe, DE sajnos nem születtek pályák, sem autók...nem épült belőle jó, vagy rossz kiegészítés.
...ellenben mélyebb felületet találtál ahol kikezdhetted valakinek a produktumát, ezért gány, azért kókány, amazért sz@r..
Nem ligázol, nem építgetsz semmit...leginkább rombolsz,...mert nem tetszik ami van.
Kifizetted, lehetőséged van rá, megteheted. Ezért nem hozzád címeztem amit írtam, de mivel kerekben szeretek fogalmazni, megneveztelek.
(A mi problémánkat ne keverd ide, akkor berágtam, elfüstöltem és kész.
vagy egy éve történt asszem, hát persze nem lettünk tőle haverok, de ez engem azért nem zavar.)
Én is befejeztem az OFF-t, sry topik...csak itt szimulátor játékok neve merült fel, hogy ez alázza azt meg mittomén, ami egy nem jó dolog, és ez a sokszori vita olyan mintha erről szólna, pedig sztem nem.
-
#9156 Na jó innentől megint menekülök innen, olvass vissza . Vagy tégy amit akarsz . -
Fernandooo #9155 A kiegészítéshez: Ez a te elméleted. Mármint, hogy egy árva szót sem szólnánk. Ezzel ellentétben a WMD fórumon a csoportunkon belül jó néhány kritikát megfogalmaztunk - és nem kellettél hozzá. Szóval ez a kijelentésed megint nem fedi a valóságot. -
Fernandooo #9154 Ez megint nem tényszerű. Sosem linkeltem képeket ide, én inkább játszok. Tehát akkor milyen szép képekkel vagyok én el? Egyre kétségbeesettebb vagy... -
#9153 Ahogy mondod, elvagytok a szép képekkel ... :)
Ha nem hozom szóba, vagy más valaki , akkor egy árva betűt soha le sem írnátok..... -
Fernandooo #9152 "Ha én nem vagyok egy árva szó nem esett volna sem a problémáékról sem a fizikáról!"
"...azért fura, hogy egy idõ után elõjön még belõlük is, ez a nem a legjobb, még nincs kész, kompromisszum kell..."
A kettő erősen üti egymást és mindkettőt te vésted le. Akkor most mi van... Gondolom, a te hatásodra fogalmaztunk meg mi is kritikákat, nem? :D Ha te nem lennél, akkor elhallgatjuk ezeket, igaz? :) És gonoszan összekacsintunk Screenracerrel. :D
Most már lassan komplett összeesküvés-elméleteket gyártasz, moderátori támogatás (engem 3 hónap alatt kétszer tettek parkolóba két hónapra, miről beszélsz...), meg egyesült ellenfelekről... :D Flémkeltés meg provokálás szerintem csak a te részedről van, ha te (és egy-két haverod) nem jelensz meg ebben a topciban, garantálhatom a normális, nyugodt és konstruktív társalgást.
Tegnap is elköszöntél, aztán most is eldöntötted, hogy ennyi volt ez a topic, ezuttal (tegnap még egy óra sem sikerült) meddig állod meg? Lesz 12 óra belőle? :) -
#9151 Nem baj nem leszek, Ha én nem vagyok egy árva szó nem esett volna sem a problémáékról sem a fizikáról ! :)
De nem leszek, mert már unom, hogy együttes erővel, moderátori támogatással megy a flémkeltés, provokálás, amúgy pontosan tudod, hogy megy ez a minuszolgatás, még Alex barátunk is kapja százával,ez odaát is téma néha .....
De mindketten úgy döntöttünk, hogy nem kell nekünk ez a topik :DD -
Fernandooo #9150 "Hogy idétlen a kormányzás az nem tetszés vagy nem tetszés kérdése ! A tények tények."
Miután cáfoltuk, hogy a kormányzás tényleg idétlen lenne, nagyon messze vagy a tények helyes megállapításától. Ahogy lentebb írtam: annyi tapasztalattal ami neked van, mindenféle, CARS-sal kapcsolatos tény megfogalmazásától is nagyon-nagyon messze vagy. Így aztán a read only olvasókat éppenséggel félretájékoztatod és egy mélységesen szubjektív, rosszindulatú hozzállással még véletlenül sem tényszerűen tájékoztatod őket.
Az miért furcsa, hogy időről-időre mi is megfogalmazzuk a játék hibáit, hiányosságait? Tudod, ez nem "furcsaság", hanem tényszerű tájékoztatás. -
Fernandooo #9149 Semmit. A játékban beállítom amit kell és hajrá. :) -
GPx8 #9148 "Ja igen, én nem használom a Logitech drivert."
Mit használsz helyette? -
#9147 ha ez ilyen egyszerű lenne nem lenne büntetőpontod.
Nem, itt ebben a topikban valóban te vagy a probléma. -
Fernandooo #9146 Csak azt tudom javasolni, amit annak idején Laccoo-nak is, vagyis a saját beállításaimat: Bekalibrálod a kormányt, nálam ez DFGT-nél 900-as fokot jelent. Aztán a tulajdonságoknál az érzékenységek közül minden le nullára, kivéve magát a kormány elforgatást (speed sensitivity), az 50 és 65 között, mikor milyen verdával tolod. Ennyi az egész - nálam. De ez totál egyénfüggő, volt, hogy tesóm feljött hozzám és totál kiakadt, mert neki úgy lett játszhatatlan, ahogy volt. Ehhez még hozzá jön, hogy nagyon sok esetben az autók alap setupjai úgy használhatatlanok, ahogy vannak. Pl. Formula A. Itt minimálisan hozzá kell nyúlni a beállításokhoz, pl. pont a kormányzással kapcsolatos opciónál (steering ratio) kell okoskodni, meg persze mást is, de szerintem ez a legfontosabb, no meg a váltóáttéteken finomítani. De nem csak az FA-nál van ez, van pár járgány, ami alapban nagyon tré és ha úgy esel neki, tényleg csak frusztálni fog. Gumikat is cserélni kell, a default semmire nem jó.
De mondom, szerintem ezzel egyénenként kell eljátszogatni, mert ami nekem jó, az márhára nem biztos, hogy általánosságban is elfogadhatónak mondható. Ja igen, én nem használom a Logitech drivert. -
#9145 No egy utolsó. Btypus hsz-ét nem kommentálnám, nem fogom ápolgattni a rőzsaszín lelkét, gyerek módon besértődött mert azt mertem mondani, hogy pattog az AC ...az ő dolga.
a bannerban az olvasható, hogy szimulátor, a készítők is ezzel fogtak meg sokunkat, ezért fizettük be, adtunk pénzt hogy egyáltalán megszülethessen a játék.
aszerint is kezelem, majd ha kijön és ilyen marad, akkor majd valszeg azt mondom, hogy laza árkád, és annak tök jó !
Két-három hetente ránézek mi változik, és mert pontosan sokan olvassák ,akik nem tudják kipróbálni leírom milyen. Hogy idétlen a kormányzás az nem tetszés vagy nem tetszés kérdése ! A tények tények.
De igazából már nem érdekel, a háromkirályok azt a képet sugallják, amit akarnak, mindenki rohanjon megvenni .
azért fura, hogy egy idő után előjön még belőlük is, ez a nem a legjobb, még nincs kész, kompromisszum kell... De vérre menő flémet generálnak ,ha valaki azt meri mondani, hogy nem jó . Minden user error, minden szeretem-nem szeretem kérdése szerintük, De attól a tény az tény.... -
GPx8 #9144 Ott a pont.
Amúgy nekem is az AC jön be jobban, de nagyon sajnálom, hogy ez (is) egy 1-2 emberes project, úgyhogy soha nem lesz belőle komplett játék.
Az pCars-ban jobban törekednek erre, majd meglátjuk, hogy sikerül-e. -
#9143 Valaki leirna végre a 600 órasok közül h
hogy állítsuk be a kormányt h lineáris legyen...?900 fokos kormányról van szó...
Mert jó olvasni h user error, de h segitenetek arra meg nem marad energia... -
#9142 légyszi semmi további széthúzást ne támogassatok, valójában itt nem CARS és AC és iR, vagy rF játékosok marakodásáról van szó.
Egy ember csinálja ezt az egész cirkuszt, szimek egymás alá és fölérendelését, és leszólását...Aztán Lac coo elmegy Gridezni.
Elhiszem hogy nem egyszerű lenyelni, de ahogy sok más szimes sem, én sem járok unaloműzésből vagy a franc se tudja milyen okból fikázni olyan játékok topikjába amiket még/már nem használok...és ezzel így van a legtöbbünk. Még akkor sem ha pénzt adtam érte...mint ahogy megvettem a GRID legújabb verzáját is, kifizettem-játszottam vele-nagyon nem talált be-letöröltem és kész...nem járok oda marakodni.
Az átlagember leírja a véleményét ha valami nem tetszik, kifejti ha rákérdeznek, de nem az a cél hogy lejárasson egy játékot amit a többiek használnak.
Sztem sokan olvassák ezt a topikot úgy is hogy nem használják még a játékot, mint ahogy én is, csak kíváncsi vagyok rá...mert miért ne lennék? -
Fernandooo #9141 Miféle igazságról beszélsz? A saját igazságodról? Ellenpontnak is vagyunk néhányan, akkor mi hazudunk, vagy hogy? Alapvetés, hogy nem tudsz mit kezdeni ezzel a játékkal, nagy eséllyel egyetlen kört nem teszel meg benne, mert ha így lenne, akkor ugyebár lenne egy akármilyen mért időd, de az nincs. Tehát mondjuk megcsinálsz mondjuk 3/4 kört, és aztán megírod vaskos tapasztalatokon alapuló véleményedet. Lényegtelen, hogy egy kör alatt még a gumik sem melegednek be és neked sincs nulla esélyed arra, hogy alkalmazkodj a játék által megkövetelt dolgokhoz, de te hozzávetőleg nulla komolyan vehető tapasztalattal ócsárlod a játékot szinte már évek óta. Ez lenne a te igazságod...
A mi igazságuk ezzel ellentétben valós tapasztalatokon alapul. Átlagosan napi fél-egy órát töltök a CARS-ban, van, hogy napokat kihagyok,van, hogy két órát kockulok rajta. Átlagban a napi fél-egy óra megvan, számtalan megtett körrel, számtalan kipróbált autótípussal, pályával, setup nélkül és setuppal egyaránt. Rólam tehát elmondható, hogy van olyan megalapozott véleményem, ami nagyszámú tapasztalaton alapszik, tehát az én meglátásaim vélhetően és logikusan következtetve sokkal inkább tükrözik a valóságot, mint a te kis észrevételeid.
Nem kötelező szeretned a játékot. Én sem "szeretem". Én a családomat szeretem, egy játékot vagy bármi mást legfeljebb kedvelhetek, de ez - a helyes szóhasználat - tényleg másodrangú dolog. A lényeg, hogy kit érdekel, hogy mit szeretsz és mit nem, főleg a fentiek fényében. Az van, hogy valójában hihetetlenül intoleráns vagy a tiédtől eltérő véleményekkel szemben, és ebből fakadóan "csakazértis" trollkodsz, keltve a feszültséget. Megírtam már: Ha valami nem jön be, azzal nem foglalkozok. Értelmes ember ezt teszi, vagy nem teszi. Ne "szeresd" ezt a játékot, oké. Munkásságodnak hála ezt már mindenki nagyon jól tudja itt. De tudod, azért, mert "Lacooo nem szereti ezt a játékot", még nem váltasz ki olyan effektust senkinél, hogy "fú, akkor én sem szeretem". Ugyanis mindenki saját magának dönti ezt el. Lehet reális meglátásokat tenni - amik komolyabb tapasztalatokon alapszanak. De mivel te csak mész pár métert, így a te véleményed mit sem számít. Mivel prekoncepciók alakultak ki benned, amik egyfajta vezérelvvé váltak, és előítéletesen viszonyulsz hozzá, mit sem számítanak. Sajnos komolytalanná váltál ebben a témakörben.
Nekünk viszont van jól indokolható és megalapozott véleményünk, sőt, még bizonyos hibákat és hiányosságokat is elismerünk. Tehát koránt sem vagyunk vádolhatóak csőlátással. Ismerjük a játékot, szerintem nagyságrendekkel jobban, mint te, és amennyire lehet, objektív meglátásaink vannak azzal kapcsolatban. Na most ennek ellenében szeretnél itt megvívini egy valljuk be, igen hatástalan fegyverekkel - hőzöngés, nulla tapasztalat, előítéletesség, provokatőr szerepkör - keresztes hadjáratot, illetve inkvizíciót. Szerinted ez így mennyire tesz téged hitelessé, mondjuk azokkal szemben, akik aktívan használják ezt a játékot?
Az AI tényleg holt béna, siralmas, ahogy ez a része áll a CARS-nak. A kormányzás bizonyos autók esetében működik, másoknál nem annyira. Az FFB a leggyengébb része az egésznek, de még ezen is lehet javítani a személyre szabható beállításokkal, cska időt kell áldozni arra, hogy megtaláld a még elfogadható kompromisszumot. (Ha van benne kompromisszumkérdés és alkalmazkodó készség ugyebár.) A karriernek egyelőre a körvonalai látszanak csak, de elnézve az ezen belül szereplő szériákat, elmondható, hogy minden idők egyik legkiterjedtebb kampányát fogja tartalmazni a CARS. De még ebben az állapotában ez is fika állapotban van. Vannak hiányosságok, de mindezekkel együtt sem annyival rosszabb a CARS, mint az AC, ahogy te azt szeretnéd beállítani. Azt sem állítom, hogy jobb. Ez már totál egyéni ízlés kérdése. Nekem a AC túl száraz, merev, nem tehetek róla, ez van, ettől még világos, hogy millió más számára jelenthet rohadt jó kikapcsolódást és élményt. De ha már mindenáron össze kell vetni a kettőt, szerintem a különböző hibákat, hiányosságokat, készültségi fokot, a játék kínálta lehetőségeket figyelembe véve simán pariban van a két produkció. De ha neked az AC sokkal jobban bejön, akkor hajrá, örülünk neki. Énsem szakadok át napra nap az AC topicba károgni, hogy ez nem jó, az nem jó, pedig lenne rá okom, csak ugye van bennem annyi, hogy egyrészt tudom és tudomásul veszem, hogy egy félkész produkcióról van szó, ad 2, tiszteletben tartom, hogy másoknak így is nagyszerű szórakozást jelent, így nincs bennem késztetés arra, hogy a károgásaimmal próbáljam meg csillapítani az örömüket.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett. -
#9140 Nem, semmit nem fejtenek ki. Fav minusz azt annyi.Meg sms minusz sg nek. Befejeztem ! -
Screenracer #9139 Jut eszembe. Ezt a mondatot kifejthetnéd bővebben.
"Csak aki belép ide, olvasson már néha valami igazságot is :)"
Én úgy gondolom, hogy semmi valótlant nem írtam a játékról, sőt minden komment nélkül csak videókat szoktam belinkelni. Általában a te hazugságaidra szoktam reagálni, de azokat is alátámasztom odavonatkozó linkekkel, idézetekkel. És annak ellenére, hogy "lefanboyoztak" már itt, valójában nem sok dicsérőt írtam még a CARS-ról. De nyugodtan idelinkelheted azokat az idézeteket tőlem, ahol valótlanságokat állítok, ami esetleg félrevezethet gyanútlan topikozókat. :DDD