Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ez ahogy a topik fejléce hírdeti, egy közösséggel fejlesztett szimulátor, fejlesztési szakaszban.
Amennyiben jót akarok a játéknak, persze leginkább a magam játékának, akkor ha lehetőségem van rá igyekszem jobbítani, eljuttatni a fejlesztőkhöz azt az infót ami szerintem jobbá tehetné.
...vagy ha úgy látom nem tudom, vagy nem arra megy amerre szeretném (hiszen sok ezren vannak hasonlóan), akkor várok türelemmel,..vagy ha végkép nem tetszik, nem használom.
De nem a közösséget bántom érte, nem igyekszem bomlasztani csak azért mert nem ara mennek amerre én.
Kicsit sarkosabb ahogy én(!) látom (és bocsesz, mert ez kicsit már analizálás jellegű):
Annak idején, talán az rF topikban belemerültél a modellezésbe, DE sajnos nem születtek pályák, sem autók...nem épült belőle jó, vagy rossz kiegészítés.
...ellenben mélyebb felületet találtál ahol kikezdhetted valakinek a produktumát, ezért gány, azért kókány, amazért sz@r..
Nem ligázol, nem építgetsz semmit...leginkább rombolsz,...mert nem tetszik ami van.
Kifizetted, lehetőséged van rá, megteheted. Ezért nem hozzád címeztem amit írtam, de mivel kerekben szeretek fogalmazni, megneveztelek.
(A mi problémánkat ne keverd ide, akkor berágtam, elfüstöltem és kész.
vagy egy éve történt asszem, hát persze nem lettünk tőle haverok, de ez engem azért nem zavar.)
Én is befejeztem az OFF-t, sry topik...csak itt szimulátor játékok neve merült fel, hogy ez alázza azt meg mittomén, ami egy nem jó dolog, és ez a sokszori vita olyan mintha erről szólna, pedig sztem nem.