Fernandooo#9146
Csak azt tudom javasolni, amit annak idején Laccoo-nak is, vagyis a saját beállításaimat: Bekalibrálod a kormányt, nálam ez DFGT-nél 900-as fokot jelent. Aztán a tulajdonságoknál az érzékenységek közül minden le nullára, kivéve magát a kormány elforgatást (speed sensitivity), az 50 és 65 között, mikor milyen verdával tolod. Ennyi az egész - nálam. De ez totál egyénfüggő, volt, hogy tesóm feljött hozzám és totál kiakadt, mert neki úgy lett játszhatatlan, ahogy volt. Ehhez még hozzá jön, hogy nagyon sok esetben az autók alap setupjai úgy használhatatlanok, ahogy vannak. Pl. Formula A. Itt minimálisan hozzá kell nyúlni a beállításokhoz, pl. pont a kormányzással kapcsolatos opciónál (steering ratio) kell okoskodni, meg persze mást is, de szerintem ez a legfontosabb, no meg a váltóáttéteken finomítani. De nem csak az FA-nál van ez, van pár járgány, ami alapban nagyon tré és ha úgy esel neki, tényleg csak frusztálni fog. Gumikat is cserélni kell, a default semmire nem jó.
De mondom, szerintem ezzel egyénenként kell eljátszogatni, mert ami nekem jó, az márhára nem biztos, hogy általánosságban is elfogadhatónak mondható. Ja igen, én nem használom a Logitech drivert.