No egy utolsó. Btypus hsz-ét nem kommentálnám, nem fogom ápolgattni a rőzsaszín lelkét, gyerek módon besértődött mert azt mertem mondani, hogy pattog az AC ...az ő dolga.
a bannerban az olvasható, hogy szimulátor, a készítők is ezzel fogtak meg sokunkat, ezért fizettük be, adtunk pénzt hogy egyáltalán megszülethessen a játék.
aszerint is kezelem, majd ha kijön és ilyen marad, akkor majd valszeg azt mondom, hogy laza árkád, és annak tök jó !
Két-három hetente ránézek mi változik, és mert pontosan sokan olvassák ,akik nem tudják kipróbálni leírom milyen. Hogy idétlen a kormányzás az nem tetszés vagy nem tetszés kérdése ! A tények tények.
De igazából már nem érdekel, a háromkirályok azt a képet sugallják, amit akarnak, mindenki rohanjon megvenni .
azért fura, hogy egy idő után előjön még belőlük is, ez a nem a legjobb, még nincs kész, kompromisszum kell... De vérre menő flémet generálnak ,ha valaki azt meri mondani, hogy nem jó . Minden user error, minden szeretem-nem szeretem kérdése szerintük, De attól a tény az tény....