• Fernandooo #9141
    Miféle igazságról beszélsz? A saját igazságodról? Ellenpontnak is vagyunk néhányan, akkor mi hazudunk, vagy hogy? Alapvetés, hogy nem tudsz mit kezdeni ezzel a játékkal, nagy eséllyel egyetlen kört nem teszel meg benne, mert ha így lenne, akkor ugyebár lenne egy akármilyen mért időd, de az nincs. Tehát mondjuk megcsinálsz mondjuk 3/4 kört, és aztán megírod vaskos tapasztalatokon alapuló véleményedet. Lényegtelen, hogy egy kör alatt még a gumik sem melegednek be és neked sincs nulla esélyed arra, hogy alkalmazkodj a játék által megkövetelt dolgokhoz, de te hozzávetőleg nulla komolyan vehető tapasztalattal ócsárlod a játékot szinte már évek óta. Ez lenne a te igazságod...

A mi igazságuk ezzel ellentétben valós tapasztalatokon alapul. Átlagosan napi fél-egy órát töltök a CARS-ban, van, hogy napokat kihagyok,van, hogy két órát kockulok rajta. Átlagban a napi fél-egy óra megvan, számtalan megtett körrel, számtalan kipróbált autótípussal, pályával, setup nélkül és setuppal egyaránt. Rólam tehát elmondható, hogy van olyan megalapozott véleményem, ami nagyszámú tapasztalaton alapszik, tehát az én meglátásaim vélhetően és logikusan következtetve sokkal inkább tükrözik a valóságot, mint a te kis észrevételeid.

Nem kötelező szeretned a játékot. Én sem "szeretem". Én a családomat szeretem, egy játékot vagy bármi mást legfeljebb kedvelhetek, de ez - a helyes szóhasználat - tényleg másodrangú dolog. A lényeg, hogy kit érdekel, hogy mit szeretsz és mit nem, főleg a fentiek fényében. Az van, hogy valójában hihetetlenül intoleráns vagy a tiédtől eltérő véleményekkel szemben, és ebből fakadóan "csakazértis" trollkodsz, keltve a feszültséget. Megírtam már: Ha valami nem jön be, azzal nem foglalkozok. Értelmes ember ezt teszi, vagy nem teszi. Ne "szeresd" ezt a játékot, oké. Munkásságodnak hála ezt már mindenki nagyon jól tudja itt. De tudod, azért, mert "Lacooo nem szereti ezt a játékot", még nem váltasz ki olyan effektust senkinél, hogy "fú, akkor én sem szeretem". Ugyanis mindenki saját magának dönti ezt el. Lehet reális meglátásokat tenni - amik komolyabb tapasztalatokon alapszanak. De mivel te csak mész pár métert, így a te véleményed mit sem számít. Mivel prekoncepciók alakultak ki benned, amik egyfajta vezérelvvé váltak, és előítéletesen viszonyulsz hozzá, mit sem számítanak. Sajnos komolytalanná váltál ebben a témakörben.

Nekünk viszont van jól indokolható és megalapozott véleményünk, sőt, még bizonyos hibákat és hiányosságokat is elismerünk. Tehát koránt sem vagyunk vádolhatóak csőlátással. Ismerjük a játékot, szerintem nagyságrendekkel jobban, mint te, és amennyire lehet, objektív meglátásaink vannak azzal kapcsolatban. Na most ennek ellenében szeretnél itt megvívini egy valljuk be, igen hatástalan fegyverekkel - hőzöngés, nulla tapasztalat, előítéletesség, provokatőr szerepkör - keresztes hadjáratot, illetve inkvizíciót. Szerinted ez így mennyire tesz téged hitelessé, mondjuk azokkal szemben, akik aktívan használják ezt a játékot?

Az AI tényleg holt béna, siralmas, ahogy ez a része áll a CARS-nak. A kormányzás bizonyos autók esetében működik, másoknál nem annyira. Az FFB a leggyengébb része az egésznek, de még ezen is lehet javítani a személyre szabható beállításokkal, cska időt kell áldozni arra, hogy megtaláld a még elfogadható kompromisszumot. (Ha van benne kompromisszumkérdés és alkalmazkodó készség ugyebár.) A karriernek egyelőre a körvonalai látszanak csak, de elnézve az ezen belül szereplő szériákat, elmondható, hogy minden idők egyik legkiterjedtebb kampányát fogja tartalmazni a CARS. De még ebben az állapotában ez is fika állapotban van. Vannak hiányosságok, de mindezekkel együtt sem annyival rosszabb a CARS, mint az AC, ahogy te azt szeretnéd beállítani. Azt sem állítom, hogy jobb. Ez már totál egyéni ízlés kérdése. Nekem a AC túl száraz, merev, nem tehetek róla, ez van, ettől még világos, hogy millió más számára jelenthet rohadt jó kikapcsolódást és élményt. De ha már mindenáron össze kell vetni a kettőt, szerintem a különböző hibákat, hiányosságokat, készültségi fokot, a játék kínálta lehetőségeket figyelembe véve simán pariban van a két produkció. De ha neked az AC sokkal jobban bejön, akkor hajrá, örülünk neki. Énsem szakadok át napra nap az AC topicba károgni, hogy ez nem jó, az nem jó, pedig lenne rá okom, csak ugye van bennem annyi, hogy egyrészt tudom és tudomásul veszem, hogy egy félkész produkcióról van szó, ad 2, tiszteletben tartom, hogy másoknak így is nagyszerű szórakozást jelent, így nincs bennem késztetés arra, hogy a károgásaimmal próbáljam meg csillapítani az örömüket.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett.