Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Persze, ezért volt az, hogy 2011. nyarán vettem egy HD 5830-at, ami 2013. nyarára elég gyengusz lett sok (főleg autószim) játékhoz, és kellett 52 ezer Ft-os GTX 660-ra cserélnem. (Igen, nézőpont kérdése, hogy kinek mi a pár ezer, de nekem sajnos 52 az nem pár ezer, akárhonnan is nézem.)
Ha megveszel egy jobb i7-est, vagy esetleg i5-öst, azt el tudod használni simán 3-4, akár 5 évig is. Azonban egy VGA-t kb. 1,5-2 évente cserélgetni kellene, főleg, ha közép-felső kategóriát nézel, ami olyan 50 körül kezdődik, de inkább 70-80-ból van meg egy kártyacsere.
És igen, ehhez képest egy 4 GB-os RAM vásárlás, vagy 120 GB-os SSD meghajtó vétele már nem akkora tétel...
(Csak hogy értsd: tavaly szembesültem vele, hogy a 2010. nyarán vásárolt Phenom II X4 945-ös procimat lehet nagyívben megreptetni, ha az új next-gen játékokat megfelelő minőségben szeretném futtatni, pedig ez a proci 2009. novemberében jelent meg. Most pedig, a másik gépembe lévő A8-5600K-s procinál ragyogóan megtapasztaltam az rF2-nél és AC-nál lévő különbséget...és visszagondolva, lehet nem biztos, hogy el kellett volna passzolnom a pCARS acc-omat, mert az otthonin a Phenom-mal tök mind1 volt, mit állítottam, szarul ment, ezen a másikon meg lehet, hogy gyengébb VGA-val is fájintos futna.)