19801
  • b-type
    Igazán sztem az számít melyik mennyi áramot eszik, nekem vagy 5 éves rendszerem van, még DDR2-s de egy tavaly PH!-n használtan vett 680, olyat húzott rajta, hogy még most is jó.
    De a következő rendszert már fogyasztás szempontjából veszem, mert a procim húzva stabil, a 680 jól megy, a kedvenc játékaim jól futnak....de szépen eszi az áramot.
    ...és elnézve a jobb és jobb PC konfigokat, ez teljesen rossz irányba megy el, én régen kiröhögtem ez a PC halott dumákat,...de kicsit elmentek balra, és hát nem mindegy mennyit fizetek az áramért..

Sry topik az offért, de ez egy olyan oldal amivel régebben nem törődtem, de a villanyszámla nem tréfa :)) ezért írtam amit.
    Ettől még nem váltok konzolra, csak már másképpen válogatom össze a következő gépet.
  • oneal1
    köszi!
  • oneal1
    igen azért is néztem fel a hivatalos oldalra, mondom basszus ez egy ideje nem frissült, gyanús volt...:D

500 körül volt a verziószám
  • Screenracer #9012
    A 741-es. De ha Steamen letöltöd, úgyis a te accodnak negfelelő verzót kapod. Amúgyis már csak a Steamről lehet letölteni.
  • oneal1
    sziasztok

már vagy fél éve bele sem néztem a játékba, junior accot vettem anno, most nézem hogy már steam-en is van.
    Juniorral melyik a legfrissebb build?

• Screenracer #9010
    Az új FIA szabály szerint a versenyző azt a típusu gumit rakhatja a carcassra, amelyiket jónak látja, sőt ezt akár menet közben is elvégezheti, de ebben az esetben nem árt egy kis gyakorlat és ügyesség.

• barcalaci84
    a pár ezer Ft az nálam is pár ezer :)
    ha valamelyik komponensnek a gépemből el kezd esni az ára , én adom is el azonnal...2-3 ezer Ft -t vagyok hajlandó bukni rajta...és veszek egy kicsivel jobbat, divatosabbat...:)
    jelenleg a fél éve vett dolgokat drágábban lehetne eladni mint amennyiért vettem...
    nem csúcs gépem van, de a next-gen konzolok grafikáját hozza ez a gyenge gép is...ott pl az 1080p is ritka, a 60 fps helyett is egyre inkább a 30 fps felé mennek megint...
  • BooMiller
    Jó de nem is a géped baja hogy köhög a cars:) de majd karácsonykor megnézzük, mondjuk én a nagy optimalizálásban nem igazán bízom:)
  • BooMiller
    Na de mi volt régen?:)) 4-5 éves proc?? Gondolom nem mondok újat amikor szinte fél évente új gép kellett a csúcs grafhoz:) Ugyan ez volt PhenomII vettem egy 7870(tahitiLE)-t milyen jó lesz nem is volt rossz de amikor betoltam egy gyenge pillanatomban egy 3570K-t 4.5Ghz húzva nem értettem mi történt:)))
  • Adam Jonas
    Persze, ezért volt az, hogy 2011. nyarán vettem egy HD 5830-at, ami 2013. nyarára elég gyengusz lett sok (főleg autószim) játékhoz, és kellett 52 ezer Ft-os GTX 660-ra cserélnem. (Igen, nézőpont kérdése, hogy kinek mi a pár ezer, de nekem sajnos 52 az nem pár ezer, akárhonnan is nézem.)

Ha megveszel egy jobb i7-est, vagy esetleg i5-öst, azt el tudod használni simán 3-4, akár 5 évig is. Azonban egy VGA-t kb. 1,5-2 évente cserélgetni kellene, főleg, ha közép-felső kategóriát nézel, ami olyan 50 körül kezdődik, de inkább 70-80-ból van meg egy kártyacsere.

És igen, ehhez képest egy 4 GB-os RAM vásárlás, vagy 120 GB-os SSD meghajtó vétele már nem akkora tétel...

(Csak hogy értsd: tavaly szembesültem vele, hogy a 2010. nyarán vásárolt Phenom II X4 945-ös procimat lehet nagyívben megreptetni, ha az új next-gen játékokat megfelelő minőségben szeretném futtatni, pedig ez a proci 2009. novemberében jelent meg. Most pedig, a másik gépembe lévő A8-5600K-s procinál ragyogóan megtapasztaltam az rF2-nél és AC-nál lévő különbséget...és visszagondolva, lehet nem biztos, hogy el kellett volna passzolnom a pCARS acc-omat, mert az otthonin a Phenom-mal tök mind1 volt, mit állítottam, szarul ment, ezen a másikon meg lehet, hogy gyengébb VGA-val is fájintos futna.)
  • Totti5
    13ért vettem a WDt megjelenés napján. Amúgy 17 az a 20, ha boltban veszed dobozosan, akcióban meg olcsóbban ami egyre több helyen lesz, persze nem MOn. Persze a PC olcsóbb mindig is olcsóbb volt játékok terén.

Kormány támogatás szopóroller. Ez van, de ha autózni akarok akkor kell. Forza 5 és idén Forza Horizon 2. Ezek miatt már megéri venni, mert ezek tartalmas és minőségi autókák.

PCm 280 ezer, de a CARS köhög rajta :) hát ez van. Semmi sem tökéletes.
  • barcalaci84
    azért akinek van már Pc-je és nem hagyja h rárohadjanak a cuccok, az gyakorlailag pár ezer FT-ból tud fejlesztgetni....
    ha meg megelégszik az ember PC-n is a konzollok grafikájával akkor a középkategóriában nem is olyan borzasztóak az árak még 0-ról sem...
    és konzolszint körül tud összerakni hasonló grafhoz elegendő PC-t...

a konzolok szerintem most a drágább út...viszont nagyon jó exkluzívjaik vannak, ami miatt azért megértem h sokan veszik...
  • BooMiller
    Én most is veszek:) Csak nem full áron, de vannak sokan akik havi egyet simán tolnak konzolon:P
  • Adam Jonas
    Most komolyan, mikor veszel 2 év alatt 10 játékot? :) Én valamelyik nap számoltam meg, hogy mennyi játékot vettem meg az elmúlt 2 évben, amivel tényleg játszok is, ez a BFBC2, AC, rF2, BF3 (bár mondjuk ez éppen ingyen volt), FIFA 14. Még ha konzolom lenne, akkor mondjuk AC és rF2 helyett GT6, illetve pCARS vagy CM F1, de ez akkor sincs 10 játék 2 év alatt. :)
  • BooMiller
    Meg pont most néztem majdnem elcsábultam csak elment a hirdetés jégbe:) PS3 24k meg egy GT6 7k:D na mondjuk ennél olcsóbban aránylag jól szórakozni nehéz..
  • BooMiller
    Tudom de ha megnézed hogy 10 játékon van 100k különbség akkor már 230 a PC:) G25-őt még mindig használják nem kell cserélni, semmi nem olcsó csak azt hiszik az emberek...
    (nem utálóm a konzolt VideotonTV játék óta van az is:D)
  • Adam Jonas
    Jó, de azért azt vedd figyelembe, hogy 130k-ból nem veszel olyan PC-t, amin FullHD-ba meg ultra grafikán fut minden hiba nélkül. (Most felejtsük el azt, hogy pl. a PS4 is még kicsit optimalizálatlan) Emellett egy konzolt 5-6-7 évig is simán tudsz használni, ott van jó példának a GT6, még PS3-on is működik. PC-n meg 2-3 évente bele kell ölnöd 60-100+ ezret, ha tartani akarod a lépést a teljesítménnyel/látványvilággal.
  • BooMiller
    Háde mindig jönnek hogy milyen olcsó a konzol gaming:D Alapgép 130k.. kormány csere:D Játékok 20k lol hát mit ne mondjak k. olcsó pl WatchDogs most 1 hónappal a megjelenés után 17 euró volt valamelyik nap, az 5 ezer forint tényleg kurva olcsó:D warezről direkt nem is beszéltem..
  • barcalaci84
    tehaát 370 euróért adnak egy gagyi pedált hozzá , ami használhatatlan és kukába vele...
    és lehet venni hozzá szintén gagyinak tűnő 3 pedálos változatot is...:)
    de jó h a clubsport pedálokat legalább nem kell kidobniuk azoknak akiknek már van...persze lehet azt is venni akkor hozzá és így 600 euró körül lesz egy minőségi kormány pedál szetted...vagy megveszi az ember bohóckodni a t80-as förmedvényt...
  • lac coo
    Úgy látszik mégsem küldtem el ..:)

Ez ugyan az a rossz pedál, ami a TM GT-hez volt? kinézetre talán egy az egyben az ....
  • BooMiller
    Itt a kományról az infó.
  • BooMiller
    T300 a kormány

Külön pedál meg gondolom majd ez lesz:)

• BooMiller
  • BooMiller
    Nya erről beszélek:) Láttam az F1es is kint van meg külön H váltó stb..
  • Totti5
    Ugyan az a kormány van/lesz PS4re is mint X1. X1en Ferrari liszenszelt, PS4en meg nem, de a lelke ugyan az. Egyiken Xbox gomb van, másikon PS gomb. A kormánykerék levehető, lehet F1esek vagy mást rátennni. Kuplungos, H váltós szett most jött ki hozzá. Fanatec CSR Elite pedálok amúgy mennek vele ahhoz van már adapter.

Pár hét és veszek X1hez TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Editiont.
  • BooMiller
    Jaja full gagyi de PS4:) A TX-hez van rendes pedál nézd meg a trust oldalán és mint írtam ott oda van írva hogy PS4-hez is jó, ebből gondolom hogy lesz valami rendesebb is PS4-hez.
  • barcalaci84
    ez a T80 azért elég gagyi és jóindulattal lehet kormánynak nevezni...:)
    a TX-eket is ahogy eddig láttam csak 2 pedállal adják horribilis áron...
    t500 rs nem lesz jó egyikhez se, az új t300rs meg szintén 2 pedálos...szintén horribilis áron...
    fanatec, meg logitech supportról meg még szó sincs egyelőre...
  • BooMiller
    Van hozzá kormány, Trustmaster T80 vagy mi a fene:) Lesz komolyabb is mivel a TX(xbone) való külön kuplungos pedál az PS4-hez is jó.
  • Screenracer #8987
    A Sony rendelte meg az SMS-től a demót az E3-ra. Szerinted? Nem kellett volna élni a reklám lehetőséggel? Az ISR meg miért hagyna ki egy autósjátékot, egy nextgen konzolon?
  • paj01
    de akkor miért PS4-en...? Ennek a Simracinges bemutatónak így semmi értelme. Szerencsétlen csávó csak vergődik. Azt eddig is tudtuk, láttuk hogy szép, érdekesebb lett volna ha a fizikáról ffb ről is tud mesélni. Na mind1.
  • Screenracer #8985
  • Screenracer #8984
    Csak egy kis adalék. Nem pCARS standon mutatták be a demót, hanem a Sony PS4 standon. Az SMS vitte a játékot, a Sony a PS4-et. Ha a saját konzoljához nem tud, egy bemutató erejéig se egy kormányt aplikálni a Sony, az mitől a játék és a játék készítőinek a hibája?
  • samsung123
    félreértesz:) értettem mire gondolsz, nincs közöttünk vita
  • barcalaci84
    arról nem a készítők tehetnek , h ps4-hez egyelőre semmilyen kormányt nem lehet használni...:)
    bár 130 ezer körül lesz majd hozzá kormány ,igaz váltó és kuplung nélkül...:)
  • paj01
    kontrollerrel demoztatni...ez kb mindent el is árul a játékról meg a készítőkről:D
  • Screenracer #8980
    "Kivételesen nem negatív hangvételű komment lett volna :D"
    ?????????????
    Nem is úgy válaszoltam.

"Ha arra gondolsz, hogy innen a topikból, azt nem tudom, de világszerte valószínü többen, mint PC-re. :)) "

Ebből az jön le? :(
  • samsung123
    Kivételesen nem negatív hangvételű komment lett volna :D
    A kérdés arra irányult, hogy innen megveszi e valaki PS4-re, mert átpártoltam oda és keresem a későbbi pajtikat hozzá. Pc-m eladtam, fejleszteni kellett volna 2x annyiból mint a PS4-em :D így a CARS akkom is vele eladásra került kormányostul is. Gamepaddal kiváncsi leszek :D bár a AC-is gamepaddal tolom nulla segítséggel :d de szenvedés, úgyhogy várok egy PS4 kompatibilis minőségi/megfizethető kormányra, addig meg Gamepad szenvedés lesz minimális segítséggel (gondolom).
    Ha valaki hasonló szisztémába lesz a CARS-al az vegyen fel PSN-en.
  • Screenracer #8978
    Ááááááááááááááá, dehogy. :))
  • j0nNyKa
    ne kezdjük :C
  • Screenracer #8976
    Ennek fényében még értékesebbek a szakmai megnyílvánulásaid.