Itt kint alig lehet pc-s játékot venni, én is steamet használok. Be megy az ember egy game shop-ba és hátul a sarokba van pár pc-s játék.
Ennek az is az oka, hogy egy pc user megnézi a demót és ha szar nem ad érte pénzt, ha nincs demó megnézi warezban és vagy utána ad érte pénzt vagy ha már müxik a warez akkor meg sem veszi. Ez szomorú.
Én személy szerint szarért nem fizetek, de ami minőség azért akár többet is.
A nyugati konzolos társadalom meg brutál módon sötét (tisztelet a kivételnek) . Beszélgettem pár angol játékfelhasználóval a játékokról, pár mondat után inkább eltereltem a témát. Ők tényleg elhiszik, hogy Gt meg Forza ultra real és nincs is náluk jobb sem pc-n sem a világegyetemben mert a tv ben azt mondták nekik.
A nagy kiadóknak meg az a jó ha hülye a user, mert meg vesz minden szemetet aminek a reklámhadjáratára többet költenek mint a fejlesztésére.
De ez mondjuk a világra is igaz, a nagy embereknek (politikus, üzletember, mogul) az a jó ha minél több a buta ember, mert őket könnyű átverni.
De az is lehet én vagyok a buta, hogy ahelyett, hogy jókat versenyezgetnék, félnapot szöszölök a setupolásal, esetleg skin készítéssel.
DE ez már kezd filozófia lenni.