unrealnoise#890
hát igen. és most komolyan nézzük meg hogy néz ki a forza 4. hiába 720p csak, azért elég faszán néz ki. sőőt. és ezt a fix 60 FPS-t miből hozza ki? egy 54.000 FT-s gépből... Én ezért filózom erősen a váltáson. És lehet a forza meg a C.A.R.S. nem a legtutibb fizikával rendelkezik, de a nagy felhasználói bázis miatt azért bőven akad kihívás is. és hát mivel én is már csak főleg offline nyomom, vagyis inkább lazábban, nem orrba szájba szimezek, ezért jó döntés lehetne, pláne ha mással nem is nagyon játszom, csak autós játékokkal.
no mindegy. magamat győzködöm kicsit, de hát nah...
az meg hogy az Opeartion Flashpoint olyan lett amilyen, hát van ez így. De szimplán csak PC-s játékoknál is volt butulás, egy csomó címet fel lehetne sorolni, nem lesz feltétlen azért szar valami, mert konzolon van.
egyébként meg szerintem a Forza és GT5-öt azért ugyanúgy lehet állat módjára nyomni. Mármint azokat tényleg rengetegen használják, és oké, hogy a fele sötét, de azért van egy csomó konzolos alien is, szóval bőven el lehet ott is szórakozni többek közt az idő farigcsálásával.