• cifcuk
    Hát nem tudom, én azt mondom ,hogy a konzol meló/suli után kellemes kikapcsolódásra jó. Nem akarok most felsorolni címeket melyeket totál lebutítottak miután multiplatform lett. Talán a legjobb példa az Operation Flashpoint, pedig úgy reklámozták hogy urtla realistic simulation, meg , hogy a hangokat a harctéren vették fel meg ilyen baromságok. Az ARMA után mikor kipróbáltam egyetlen egy darab lövésig volt a gépemen, és uninstall. Kb az az effect mint amikor a megasztár zsűri az első kiejtett hang után zavarja haza a próbálkozót az előválogatón.
    Jó a konzol kellemes szórakozásra, de aki szimezni akar annak butaság eldobni a pc-t, sőt azt mondom, hogy akinek nincs ideje és csak heti pár órára akar kicsit szórakozni annak nagyon jó választás a konzol a pc-vel szemben. A konami meg azért nem csinált újat mert nem éri meg, egy konzolosnak max grantourismo kell, de soknak már az is sok.

Az árakról:
    Sajnos vagy nem sajnos nem a magyar viszonyok számítanak.
    Ebay legdrágább videókari:
    Sapphire 3Gb AMD Radeon HD 7970 PCI-e 3.0 VGA Card
    494.95font.

Buszsofőrként ha egy napot túlórázok (6 nap munka 1 héten) 500 és 600 font között kapok adó után egy hétre. (netto)
    És nincs szükség a legdrágább karira a max grafikához. A mostani karim 2 generációval régebbi a fentinél és vígan megy rajta minden, a Rise of Flightban kelett lejebb vennem az erdő láthatóságát Very Far-ról.

Lacco: én is csorgattam nyálam pár konzolos címre, de miután volt alkalmam kipróbálni őket köszöntem nem kérem.

Mindennek ellenére most tudok nagyon olcsón egy Wii-t és megfogom venni, mert közös szórakozásra nagyon jó a családdal. (sajna ők nem szeretik a netkar pro-t)