• b-type
    Menjél vele 2:04 környékét Mugello-ban majd rájössz hogy mitől jó.
    A legtöbb autót az AC-ben nagyon meg kell hajtani, hogy kijöjjön belőle a lényeg.
    Amikor komolyat mész, és a gumik melegek, és tapadáshatáron bele kell kormányozz...na ott jön. Működik a felülkormányzás...amikor tudod hogy meg fog úszni az autó hátulja, és már rátartasz, vagy a gyors belekormányzás, amikor pl. a Parabolica-ban bele kell nyúlni, és nagyon gyorsan beleteszel egy 90°-s kormánymozdulatot és vissza, és rendbejön az autó.
    Ezt egyébként zsigerből csinálnád, közúton persze nincs rá alkalom, szimeknél meg nem nagyon van rá lehetőség, mert általában elkezdenek csapkodni.
    ugyan azt csinálod amit néha látsz onboard, biztos lehet tanulni is, vagy több tapasztalattal jobban csinálni, de a poén az benne hogy ez mindenkiben benne van, olyan mint amikor orra esnél de kalimpálsz a karoddal. Csak itt működik.
    Ezért van hogy egy autó az AC-ban nem feltétlenül jó, csak egy bizonyos köridő környékén, mert kell hozzá egy 'felfűtöttség' vagy koncentráció, vagy mi hogy érezd hogy elúszhat az autó, és akkor lereagálod.
    Nehéz elmondani, mert mikor elmondom olyan mintha ennek így kellene lennie, és nincs ebben semmi kunszt.
    Tényleg nincs, csak más szimekben ez nem jön elő. Van ahol nagyon jó 'setupolni', van ahol nagyon jó határon menni, van ahol nagyon jók a hangok vagy a hangulat. De maga az autó kezelése az más világ.
    AC-ban én k. 2 hete Nordschleife-zek mindenféle autóval, most éppen Lotus Evora GTC-vel.
    Nem lehet megunni,..vagy nekem nem megy :)
    Szal menj vele tempót. ..vagy ne használd, mindegy, amit írtam arra írtam hogy ez ilyen.