Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy nem talaltam semmit. Minenhol atomeromu procihoz, SLI alaplapba betolnak 2 kartyat es jaj de jo😄 Kapjak be😊
Most meguntam, jovore ismet visszterek a dologra😛
Én is csak elméletben fejlesztek ...😊
Igen, ez a nagy kerdes, hogy mit bir. Raadasul a gepem is regi, de azt mar tudom boviteni, cserelni kellene az egeszet, az eselytelen😊
Mar egy olcso videokartya es egy olcso 24-es monitor is ervagas, de ha mukodne, akkor OK.
Nekem spec nem kell fullHD, meg az is jo ha elmennenek olyan minosegben mint most (low/med). De lenne 3 monitor es DX11 (mielott Kunos kitalalja, hogy az AC sem indul el DX9-en)😄DD
Meg az ok, hogy kezeli, de jó lenne ha nem 600 X 400 ban menne 😊
Teljesitmeny tesztet meg nem talaltam.
A mostani videokartyak egyedul is lekezelik a 3 monitort vagy ketto kell? Peldaul 1db GTX660? Haromszor 1280×720px-t elvisznek vagy csak nativban/fullHD-ben mennek 3 monitorral? Nekem nem kell fullHD😊
Lemaradtam technikailag az utobbi nehany evben, amiota nincs penzem😄
De neha azt is, amikor egy regi hagyomanyos autonal visszapillangozik F1-stilusban 4-et, es csodalkozik hogy miert forog meg.
Vagy amikor a majd' 2 tonnas cuccal 180-al akarja venni az amugy 100-as kanyar, kitolja az elejet, nah akkor az alulkormanyzott foss;D
60fps nalam is meg van fixen (igaz 1280x72px es fullminimumban😄), de egyre kevesebb palyan. Vannak palyak amelyek vagy tulepitettek vagy annyira felkesz, hogy indokolatlanul belassul.
Igazabol nezegettem full HD-s, extras/ultras onboard videokat, es menetkozben nincs akkora latvanybeni kulonbseg, mint amennyit zabal. Persze AI-nal meghal, az teny;D Es persze olyan szep photomode kepeket sem tudok DX9-ben csinalni;P
En igazabol mar annak is orulok, hogy nem szavaztak le a DX9-et, lesz az is, igy elindul a gepemen.
Az utkozesszamitas az egyik leghuzosabb feladat, legalabbis ha jobbfajtat akarnak, toressel es meghibasodassal.
Gondolom ok is rendes rugalmas utkozes modellt vagy valami extra torest akarnak, es meg felkesz/bugos.
Az iR-ben is voltak/vannak gondok, erdekes auto katapultalasok, de ott eleve ugy mukodnek a dolgok (elvileg/fognak/szeretnek) ahogy kell: a beton beton, a szalagkorlat az korlat es a gumifal is gumi, vagyis rugalmas.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Es hogy szetrobban amikor foldhoz vagodik😮
A talpraallas nem biztos hogy szolgaltatas, kinezem belole, hogy ezt KISZAMOLTA😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Amúgy nem nagy titok, hogy ha ezt még 3 évig fejlesztik ,akkor se lehet összehasonlítani Iracinggel ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha atomzsír fizika lenne alatta, emiatt akkor se kapna többet 1/10-nél 😊)))
(ki volt az az egy barom aki a videó alatt unlike-ot nyomot?)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S