19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#8845 Az a Cars, itt tenyleg az istennek nem melegszik a gumi . :) -
Screenracer #8844 Ja, köszi, azt hittem a boxban állva helyben felmelegszik. :)
Vallelungán próbálgattam, úgy egy hónapja. Nordom nincs és a amíg nem lesz hivatalos Nord, addig nem is lesz. De nem ez a lényeg. Szóval amikor mentem akkor és ott nem volt semmi melegedés. lehet, hogy azért a multin kívül mégis csak piszkálgatják. -
#8843 Nekem mugelloban mar 2:06 nal is eleg belenyulkalos....Annal jobbat en nem tudok, de ott mar boven van mit melozni . -
#8842 :) menni kell a pályán.
Nord-n most 79-81° közt volt az első, 85° a hátsó, beállva a garázsba, meg ilyen:
kép
-
Screenracer #8841 Na most ez fura, mert a KTM-nél akárhányszor néztem az összes gumi hőérték mindig 25 fokos volt boxban, appot nem használtam. -
#8840 Menjél vele 2:04 környékét Mugello-ban majd rájössz hogy mitől jó.
A legtöbb autót az AC-ben nagyon meg kell hajtani, hogy kijöjjön belőle a lényeg.
Amikor komolyat mész, és a gumik melegek, és tapadáshatáron bele kell kormányozz...na ott jön. Működik a felülkormányzás...amikor tudod hogy meg fog úszni az autó hátulja, és már rátartasz, vagy a gyors belekormányzás, amikor pl. a Parabolica-ban bele kell nyúlni, és nagyon gyorsan beleteszel egy 90°-s kormánymozdulatot és vissza, és rendbejön az autó.
Ezt egyébként zsigerből csinálnád, közúton persze nincs rá alkalom, szimeknél meg nem nagyon van rá lehetőség, mert általában elkezdenek csapkodni.
ugyan azt csinálod amit néha látsz onboard, biztos lehet tanulni is, vagy több tapasztalattal jobban csinálni, de a poén az benne hogy ez mindenkiben benne van, olyan mint amikor orra esnél de kalimpálsz a karoddal. Csak itt működik.
Ezért van hogy egy autó az AC-ban nem feltétlenül jó, csak egy bizonyos köridő környékén, mert kell hozzá egy 'felfűtöttség' vagy koncentráció, vagy mi hogy érezd hogy elúszhat az autó, és akkor lereagálod.
Nehéz elmondani, mert mikor elmondom olyan mintha ennek így kellene lennie, és nincs ebben semmi kunszt.
Tényleg nincs, csak más szimekben ez nem jön elő. Van ahol nagyon jó 'setupolni', van ahol nagyon jó határon menni, van ahol nagyon jók a hangok vagy a hangulat. De maga az autó kezelése az más világ.
AC-ban én k. 2 hete Nordschleife-zek mindenféle autóval, most éppen Lotus Evora GTC-vel.
Nem lehet megunni,..vagy nekem nem megy :)
Szal menj vele tempót. ..vagy ne használd, mindegy, amit írtam arra írtam hogy ez ilyen.
-
Screenracer #8839
A Top Gear-ben valahogy sokkal fürgébbnek tünik. Meg valahogy a féktáv is rövidebb, meg stabilabb is. Lehet hogy videón más. Ki tudja? -
Fernandooo #8838 Én pár napja mentem a KTM-el AC-ban, és hát borzasztó. Ez versenyautó? Olyan, mint egy velorex, de most komolyan. Sebessége nincs, kanyarodási képszsége valami förtelem. Eleve egy lomha szar, el nem tudom képzelni, hogy valaki számára ez a modell jelenti az autóversenyzést... -
#8837 Par ezer kilometert beleraktam a ktm be, soha nem volt olyan... :)
Eletem eddigi legjobb szimautoja. -
Screenracer #8834 Ja és semmiféle segédek nem szoktak bekapcsolva lenni, legfeljebb a gyáriak, de a KTM-ben nincs ABS, ha jól emlékszem, mégis olyan fékezéskor mitha lenne. Ezt már másiknál is észrevettem, hogy hiába kapcsolom ki ctrl+a-val a gyárit, ugyanolyan furán viselkedik. -
Screenracer #8833 Amikor utoljára mentem vele, kb. egy hónapja még olyan volt ahogy leírtam. Most nem tudom kipróbálni még egy ideig, de úgy tudom az utóbbi egy hónapban nem igen piszkálgattak a multin kívül sok mindent.
Mire 1.0-ás lesz addigra biztos pótolják az összes hiányosságát. -
#8832 A Ktm nem hogy AC ban, hanem elismertem minden szimulatoros jatekot beleszamitva is kivallo auto.
Nem alulkormanyzott, kifejezetten jo az egyensulya, inkab picit tulkormanyzott, folyamatisan virgonckodik a hatulja.
Setuppal gyonyoruen alakithato, mint minden AC ban.A fektavon pattogast nem ertem, talan abs lehet.Eleve segitsegekrol nem tudok nyilatkozni, hogy azokkal milyen, sose probaltam.
Egyesben 60, azzal mi a baj, nem f1 , hogy menjen 150-et, szinte utcai motor, palyahoz igazitott nagyon rovid attetelekkel.....
De majd linkelek videot, milyen hihetetlen modon lehet terelgetni, belenyulni..... -
Screenracer #8831 Sokat nem vesztettél. A KTM az egyik legfélkészebb az AC-ban. Alulkormányozott, féktávon is és tempós kanyarban is. Setuppal se lehet sokat javítani rajta. A gumik semmit se melegszenek így végig csúszkálós, fékezéskor csak pattogós, de nem igazán fog, olyan hosszú a fékútja, mint egy tehervagonnak. Ráadásul billeg és nehéz megtalálni egy stabil egyensúlyt. A hajtáslánc is rosszul van belőve, vagyis nem lehet rajta állítani. 60 kmh-ig van egyes rajta. :DD A régi Simsonomat is jobban ki tudtam húzatni egyesben. :)) -
#8830 Oké. -
#8829 Nézegesd AC forumot, azt sokszor csinálok, imádom . Vagy ha látod a szervert ugyan az a jelszó mint itt volt, ha van jelszó ... -
#8828 Én régóta nem mentem a KTM-mel, tőlem AC-val is tolhatjuk. -
#8827 Nekem oké. Én ráérek mostanában egy kicsit jobban. Tehát olyan válasszon időpontot aki elfoglaltabb. -
#8826 Nekem a mai elég volt egy jó időre, azért az AC KTM után ez valami bohózat volt :) -
#8825 Azt nem fogom, sajnos. Eppen tegnap probaltam, es nem tudtam ertelmes fps-t kicsikarni belole (full low, 1280x720px, egyedul, nappal, tiszta ido):/
Multkor tokeletes volt, de most ismet beletettek valami extrat, ami durvan megfogta. -
Fernandooo #8824 Nekem jó. Tűzzünk ki rá egy napot-órát, addig lehet rákészülni, meg hátha jönnek többen is, ha előre látják, hogy mikor lesz. -
#8823 Brands Hatch @ Formula C. Ezt ne vezesse online! :DDD -
Fernandooo #8822 Nekem a WMD-n 20 magyar játékos van ismerősnek jelölve... Néha spontán szoktam csatlakozni idegenek általkészített szeróra, vagyén csinálok, és egyszer-kétszer egész jó, értelmes futmaokat le lehet zavarni. Persze ehhez az kell, hogy alapból kerüljen a háromkörös hülyeségeket, ahol hemzsegnek a roncsderbis hülyegyerekek. Szóval szerintem arra, amire az AC jó, ez is megfelel, legalábbis amiket olvasok az ottni beszámolókról, hát ottis megy rendesen a lökdösődés és előfordulnak anomáliák rendesen. Már a kocsik hitboxa is érdekes ahogy elnéztem. -
#8821 Igen az engem is megfogott, bármit nyomtam nem adta vissza a kormányt :)
mire visszakaptam meg beékelte magát valami idegen pitben :) -
#8820 Az elofordulhat, olyan melysegekben mar nem teszteltem:DDDDD
De ami most bosszanto volt, hogy automatankijott allandoan a pitbol, aztan ossze-vissza maszklat elore-hatra a palyan:) Talan az is auto-palya fuggo, nem tudom... -
#8819 Én is az onlineról írtam. Mentünk jópárszor hogy semmi baja nem volt. Gyanítom a napi buildekkel is összefügg, hogy hol jó, hol nem jó. :)) -
#8818 Most az online-rol irtam, a tartalom az egy masik tortenet:)
Az autokkal (kezeles, FFB) mar nincs (nagy) gondom, nekem most mar tetszik/hasznalhato a kezelhetoseg. Ha egyben lenne a program, hasznalnam rendszeresen. -
#8817 Sok függ attól is, hogy melyik autóval melyik pályát fogod ki, mert az is elő szokott fordulni, hogy semmi baja sincs. -
#8816 Ez meg annyira felkesz, hianyos es bugos, hogy egyelre nem erdemes idot aldozni ra. Legalabbis annak, aki nem tesztelni, hanem hasznalni szeretne:)
A lenyeg, hogy elnezve a rendszert (online), teljesen jo lesz. -
#8815 Nálam tök jó volt 30 perc quali és jött volna a verseny, erre a rajtrácson elkezdett pörögni-forogni az autóm és utána simán kilépett a játékból. van még munka vele, rendesen. :(
Indítottak egy új szervert mastersesek AC-val nem megyünk oda? -
#8814 Az elobb en is allitottam gyakorlast, aztan kapasbol ledobott minket a rajthoz egybol a rajtlampara :) -
#8813 Az előbb csináltam egy nyílt szerót, de aztán elindítottam egyedül, mert senki nem jött és a tízperces quali alatt többen is beléptek. Szóval hosszú qualit kell beállítani és akkor többen tudnak kapcsolódni még verseny előtt. -
#8812 En tudok talan ot hat emberrol akinek megvan az orszagban :)))
Meg nincs ez meg olyan allapotban, hogy nagyon szervezni kellene, ez csak ilyen funra jo, ugy ahogy ...
De ha lmegegyeztek, en elinditom a szervert akkor es amivel akarjatok.... -
#8811 Ez teljesen spontán volt. Laccoo dobta fel a témát. Gondoltuk mégis csak erről szól ez a dolog. Persze ez csak amolyan fan drive volt, mert még nyüzsögnek a hibák. de végül csak hárman voltunk, Laccoo, Sityi meg én. Az elsőn még macleody is volt, de neki nem tetszik a játék. :)) -
#8810 szvsz senki nem akadályoz meg benne, hogy előre szervezz egy ilyet, az általad leírt módon -
Fernandooo #8809 Jól lemaradtam erről a magyar multis összeborulásról. Legközelebb órákkal vagy napokkal előtte le kéne kötni egy időpontot, lehetőség szerint autó-pálya megjelöléssel, úgy biztos többen összejöhetnénk. -
#8808 Szoktam csinalni azt is , szinte minden nap, johetsz, barki johet. -
#8807 Ha csinálsz szerót AC-ra, ott is mennék veletek ha nem gond. -
#8806 Na kis pihi, hátha később lesz még ember ...
-
#8805 Na hol vagy, Alex ??? :)))) -
#8804 Most mentünk egy öt köröset, de most semmi gond nem volt vele.