• unrealnoise
    Hát nekem nincs nagyon sok időm más játékokra, pedig én is szívesen arma-znék, de akkor nem néznék annyi filmet, nem hallgatnék zenét sem, sorozatok, könyvek... Szóval ejh.

Egyébként jogos. FPS meg ilyesmi abszolút felejtős rajta, egyedül autós játékokra jó, meg mondjuk ügyességiekre. (FIFA is az lényegében)

Nah mindegy, én tuti ellenék évekig csak a Forza5-el meg a C.A.R.S.-sal is. De persze pc-n, azzal ami nem olyan gép és VGA gyilkos, még simán lehet játszani, pl focimenedzser, meg ilyen-olyan stratégia. már ha kedve támad az embernek hozzá. Nah mindegy, a jövő majd adja magát.

egyébként igen, a PC lett a melléktermék. És tudom most erőset mondok, de idővel még több igazi szim is repülhet majd a konzolokra. Mert hiába PC buzi a szimesek többsége, a pénz diktál.

Pl. nekem tök mindegy min fut a GTR3 vagy a C.A.R.S ha jó a fizika, körítés etc. Csak ne kelljen már két-háromévente kábé 100-at rákölteni. De még ha a felét is költeném rá ennek, akkor is jobban megéri a konzol anyagilag.

és lehet jönni, hogy a konzolokra nem lesz soha HC szim meg ilyesmi, de hát rétegjáték ott is lehet, miért ne lehetne... Ez még csak a kezdet, már ahol most tartunk... szvsz bizonyos PC-s hardverárak egyre inkább el fognak szállni, míg pl egy xbox720-ast elég olcsóm meg fogsz kapni, mivel kurva sokat vesz belőle meg a nép, nagy lesz rá a kereslet... plusz a microsoft lehet még viszonylag "olcsón" is adja (teljesítményéhez képest), hisz Te majd ehhez játékokat is veszel, meg hát nagy az árverseny a Sony-val is.