• sertrex #8745
    Tegnap mentem vele pár kört, meg egy gyors tíz köröset, AI ellen is. Tényleg egész jó. Mondjuk addig esély sincs jó AI versenyre amíg a gumifizikát, fizikát faragják. Viszont ha az FFB-t tényleg élvezetessé akarom tenni, akkor minden belépéskor be kell lépnem az F1 menübe és be kell kapcsolni mindent a MASK-ban. Lehet, hogy ez az én kormányomnál nincs csak bekapcsolva alapból, de idegesítő egy kicsit. De megéri mert a fék visszajelzése teljesen új életre kel, pl... Na mindegy.
    Ráadásul nagyon ott van a pálya hangulata, ez egyike a lézerszkennelt pályáknak, ahogy a hangok átjönnek a motorhangon, ahogy a közönség dudál, éljenez, fütyül. Plusz a gumik ahogy fékezéskor visítanak. Rohadt jó. És ennek ellenére nem sinautó, mert ha egy kicsit felbátorodtam egy-egy kanyar nagyobb tempóval való betámadásánál rögtön csúszni-mászni kezdett és nem irreálisan betapadni. De még mindig nem melegszik a gumi ahogy kell vagy a túlmelegedés, még szóba se jön. Milyen lesz ha ez is elkészül végre. Wow!