SityiSXT#8487
Az elejétől nézem. Ha Screenracer ír bármit, akkor máris ugrasz Laccooval, és megy a Zuzu. Érdekes mód amikor pár napja rászálltam Laccoora, valami színvonal azért csak megjelent. Aztán Fernandooo is megírta a meglátásait, erre jön az alregezés.Mellesleg Fernandooo évek óta cimborám, és ez az alregezés nagyon nem az ő stílusa. Ha valakiknek magába kéne szállnia egy kicsit, az a Felsőbbrendű Igazzy Szimulátorosok fajának jelen lévő képviselői, aztán majd igazítunk a másik oldalon is. De hogy ez a topik jelen pillanatban pöcegödör, arról elsősorban ti tehettek.
Meg fogsz lepődni: én tisztelem és elfogadom a véleményeteket. Mondjuk van pár meredek dolog (például Laccoo pápai tévedhetetlenséggel történt kinyilatkoztatása, hogy csak és kizárólag az Antiochiai Szent iRacingen dolgoznak önként és Bach kantátákat dalolva igazi autóversenyzők, míg az összes többi játéknál bazári majmokat vesznek meg öt fürt banánért, hogy alátapsikoljanak a marketingeseknek), de alapvetően ha sikerül normálisan megfogalmazni, meglepően értelmes véleményetek van erről a játékról. Meg merem kockáztatni, egész jó diskurzus is mehetne itt, ha azt a kicsi vagy nagy erőfeszítést (nem tudom, mennyire fájt ez akkor) megtennétek, amit pár nappal ezelőtt sikerült. Nem kell, hogy tetsszen a Project Cars. Nem kell, hogy egyetérts Screenracerrel, Fernandooval, vagy bárkivel. De ha a Felsőbbrendű Igazzy Szimulátoros faj leereszkedik és beböffent valamit ide, akkor azt jó volna, ha emberi, kultúrált hangnemben tenné, nem pedig úgy, hogy "kegyeskedtem ideszarni a topikotokba, nyaljátok, parasztok, alregek és Zuzuk".