• barcalaci84
    pedig hétvégén már sose látott béke kezdett körvonalazódni a topicban:)
    kár érte...
    mondjuk most azért kiccsit megértem Lacco-t illetve másokat h ugrottak erre a "lézerszkenn csak sznobság"
    és a minél valósághűbb fizika iránt igényt szintén sznobságnak nevezni igen meredek (nyilván mindenki tisztában van vele h tökéletesen visszaadni mindent lehetetlen)
    én speciel tök hülye vagyok a fizikához, de a a valósághoz minél hasonlóbb élményt próbálom keresni... és sokan vagyunk még így...
    ebben sajnos vagy nem sajnos több más játék is veri a CARS-t...(viszont nem is egy a fő célközönség)
    egy szimulátor minőségének egyik legjobb fokmérője az amikor szimplán odaültetek egy gyengébb autóhoz egy jogosítvánnyal rendelkező havert aki egyáltalán nem játszik autós játékokkal...mindig elmondom h szépen óvatosan menjen végig és fokozatosan kezdjen többet vállalni...
    és az ő véleményük érdekel igazán h hol érzik legvalósabbnak az autó viselkedését... érdekes módon minél árkádosabb egy játék annál kevésbé tudnak körbemenni...
    AC gyakorlatilag minden ilyen "laikusnál" betalál és ez nem véletlen szerintem...

nem olyan rossz a CARS mint ahogy Lacoo szavaiból kicseng néha,de egyszerűen csak tudni kéne a helyén kezelni... Mind Lacoo-nak, mind azoknak akik többnek akarják beállítani a CARS-t mint ami akar lenni( egy bankot robbantó multiplatform driving game)