• samsung123
    jó kis hasonlat, tetszik:)értem én, de persze én is kis iróniával írtam.

DE amik be vannak tervezve ebbe a játéka, szerintem nem lesz egyhamar senkinek ilyen összerakottan, egyszerre!!! és itt ez a lényeg. LEsz időjárás, napszak, box, menüben minden állítható amit ennyire kiterjedően sehol se láttam(és itt bekerült hipp hopp, ahol mások egy komplett marketing szöveget építenek erre). Garázs, matricázás, egyedi bodykit, tuning, showroom. 64 fős versenyek(!) stb...ja a grafika majdnem lemaradt.
    A fizika mégha közepes is marad, minden más olyan komplex és kidolgozott, hogy nekem elég lesz ez a fizika is, amit nem hinném hogy ne fejlődne tovább. (sőt modbarát is)
    De amúgy úgy irkálunk itt fizikáról mintha valami Bornout játék fizikája lenne.
    Nekem egész jó(27+34cm kormány)az irányítás, pöcsölni kell meg kitapasztalni és megszokni. De nekem tetszik.

Sajna az EA-tényleg eljutott olyan szintre, hogy valamit szándékosan kihagynak vagy elrontanak MINDEN játékukban:( A Codit meg szintén beszippantotta a pénz, de a GRID 2-ben eszméletlenül bízok. MEg várom GTR3-mat egyszer...

A CARS-ban meg bízni kell és támogatni, nekem ez a véleményem, mert olyan úttörés ez, amit még idáig nem láttunk.