• unrealnoise
    Poén egyébként, hogy a wmd fórumjában kritizáltam a szőrős angol tudásommal a játékot. Nem azt mondtam lényegében, hogy mi a szar, hanem, hogy hé, nagyon tetszik a projekt, meg ígéretes meg minden, de a fizika... és akkor felsoroltam nekik, hogy szerintem még tök utolsó a szimek között. messze az. Fizikában. Erre rögtön jön egy srác, és kérdezi, hogy de mi nem tetszik benne, meg, hogy melyik pálya, autókombóval mi a bibi.

a probléma ezzel az, hogy azért nehogymár ÉN mondjam meg a fejlesztőknek, hogy XY járgánynak a gumijai hogy kellene, hogy viselkedjenek, meg az irányítás milyen legyen... Elkezdi, hogy ha csak mondogatom, hogy szar, azzal nem segítek a fejlesztőknek.

haha. :D Ezzel megint csak az a probléma, hogy ez elsősorban matek és fizika, és azt akarom, hogy reális legyen, nem azt, hogy olyan legyen amilyet én vagy más benyög.

szvsz a fejlesztők is teljesen tisztába vannak azzal, hogy mi minden fos még, ha meg nem, akkor már rég kapáltak szimes szemszögből a projektnek.

Én nem akarok mást, csak normális autókezelést, nem ezt a Shift-es utóérzést, egy olyan érzést szeretnék legalább, amit a többi nagy szim fejlesztő is elért, akár egy szál magában.