• Fernandooo #8363
    Ja, te azt feltételezed, hogy én egy atomlassú valaki vagyok, aki nyugger tempóban zötykölődik, és 30 másodpercrekre van lemaradva a WR időktől? Nos, az tény, hogy másodpercek választanak el, ezt azonban egyelőre betudom annak, hogy setup nélkül hajtok, mert sosem volt kenyerem a beállításokkal való kockulás. Ettől függetlenül az AI-t egy-két helyen csak elverdestem Alien szinten, máshol érdemes módon mediumon sem megy, de ez megint cska setup kérdés lesz úgy érzem. A sebességemmel nem hiszem, hogy alapvető gondok lennének, CARS leaderen ha ráfeküdtem egy autó-pálya variációra, néhol egész jó eredményeket értem el. Szóval tudok én határokat feszegetni.

Alapvetően a hosszabb távú versenyeket kedvelném (40-50 köröket és felfelé), de ahogy elnézem, erre a AC nem igazán ad lehetőséget, folytatja a jó kis árkádos hagyományokat, indulj utolsó helyről, időmérő nincs, aztán 5 kör alatt nyomj le mindenkit. Meg lehet csinálni, de kit érdekel egy 5 körös verseny?

Azt meg egy szóval nem írtam le, hogy a CARS pályái pontosabbak, mint az AC pályái, csupán annyit, hogy a CARS pályái pontosnak tűnnek, és biztos, hogy nincs valami nagy eltérés a kettő között. Ebben az értelemben a lézerszken majdhogynem felesleges rongyrázás, talán ha milliméterekről beszélünk, de lehet, hogy még arról sem. Annyi adat van már ezekről a pályákról, nem feltétlenül kell ehhez digitalizálni. Régi szimekben is vannak pontos pályák, amikor még szó nem volt ilyen technológiáról. Pontosan az a mondandóm, hogy felesleges így összehasonlítani ezeket, mert a különbség elhanyagolható és állítom, hogy innen senki meg nem mondja, hogy pl. a CARS-ban Spa-ban mi a hiba, hol rövidebb 3 milliméterrel egy adott szakasz.

Engem mindkét játék érdekel, de egyiktől sem fogok elalélni és nem megyek át egyik esetében sem valami hater idiótába. Nyomják mindkettőt, aztán ezzel nagyobb lesz a választék, legalább mindenki el tudja dönteni MAGÁNAK, hogy mit fog szeretni. Mi ezzel a gond? Főleg a CARS topicban?