Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #8204 Ez egy személyes vélemény, amivel biztos nem vagy egyedül, hiszen olyan nincs, hogy egy játék mindenkinek megfelel. Elhiszem, hogy sokkal többet vártál, meg hogy vannak a fejlesztési időszaknak röhejes elemei – én is fel tudnék sorolni néhányat -, de te azt csinálod, hogy amint ide beír valaki egy pozitív vagy szerinted pozitív hozzászólást (vagyis nem ekézi ezerrel), azonnal benyomod a már ezerszer leírt kifogásaidat, ráadásul eléggé bicskanyitogató, szerintem szándékosan provokatív stílusban. Szerinted ez a fajta megközelítés vezet bárhová is? Ha azoknak akarsz infókat adni, akik nem tudják kipróbálni a játékot, rossz úton jársz, mert a nyilvánvalóan most már eléggé rosszindulatú mondataid okán szerintem már nem sokan maradtak, akiknek te lennél a fény az éjszakában. Már bocs, ez kissé cinikus lett, de érted. Elfogadom, hogy a CARS szerinted egy szar, és soha nem lesz belőle említésre méltó játék, de ettől én még gondolhatom úgy, hogy noha tényleg eléggé gázos a fejlesztés jelen állása, attól még szívesen próbálkozok vele, csípem a pályáit, van néhány autó, amiket szeretek terelgetni, és bízok abban, hogy ha nem is egy hc szim, de egy élvezhető valami csak kikerekedik belőle. Ha nem, max tévedtem, neked volt igazad – stílusban nem, mondandóban igen – és nézünk egy másik játék után. Na bumm. Abban igazad van, hogy ugyanígy Screenracerre sem lehet hagyatkozni, mert az ő fanatizmusa egy arab terrorista elvakultságával vetekszik, ez is nyilvánvaló. Szóval akkor ott tartunk, hogy mg mindig két szélsőség osztja egymást a topicban, és mondjuk a játékról úgy valóban objektívan senki nem tud meg semmit. Szerintem ez nem baró. Hiányzik a konstruktív, jó szándékú kritika, és egy optimista, várakozó hozzáállás együttese, továbbá egy valóban informatív diskurzusra való hajlandóság. Mindkettőtökből.