Fernandooo#8197
Vicces, hogy aki nektek ellentmond, vagy kritikát fogalmaz meg, az biztosan valakinek a másodnickje. Hát nem. Utána lehet nézni, ezzel a névvel vagyok regisztrálva Team Memberként a WMD fórumon, és ugye csak nem képzelitek, hogy Screenracer/Sertrex idejekorán még egyszer befizetett a játékra, hogy alkalomadtán azzal a nickkel is írogathasson… Persze erre rá lehet vágni, hogy de, szerintetek elképzelhető, de akkor sem így van. Teljesen független figura vagyok, és eddig csak azért nem írtam ide, mert nem volt az SG-n hozzáférésem, és most csináltam egyet, mert már hónapok óta követem ezt a nonstop ütésváltást, és mivel kizárólag a két szélsőség csapott össze, úgy gondoltam, ideje, hogy egy új hang is megjelenjen. Egy játék topicjának nagyon nem arról kellene szólnia, ami itt kialakult. Nem érdekel a CARS, rosszul vagy tőle, nem kedveled, rossznak tartod? Oké, akkor mit keresel itt az után, hogy egyszer vagy kétszer leírtad a személyes okokat? Kedveled a játékot, látsz benne fantáziát, esetleg aktív játékos vagy? Na, nekik szól a topic, és persze azoknak, akik konstruktívan tesznek hozzá a témakörhöz, és nem mások földbe döngölése a cél. Mert ti éppen ezt teszitek állandóan. És ez már nem a játékról szól, hanem a talán ok nélkül túldimenzionált egótokról.