Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #8183 Roppant unalmasak vagytok. Mindannyian. Jacek, Lacooo és a többi hater, akiknek az értelmi képességei nem terjednek odáig, hogy felfogják: ne egy végleges játékkal próbálkoznak, és egészen a kiadásig kb. semmiféle alapjuk nincs ennyire vehemens és állandó kritikákat megfogalmazni. De mondjuk oké, kritizáljanak. Egyszer írják le, hogy mi nem tetszik nekik. Konkrétan. De nem, mint valami alsótagozatos hülyegyerek, akik rá akarják erőszakolni a véleményüket másokra, nap nap után nyomatják a teljesen elfogult és hiteltelen hányásukat, mintha ez befolyásolna bármit is, pedig hát nagyon nem, mert úgy igazán kit érdekel Jacek meg Lacoo véleménye az internet balkánjának alsó feléről. Nem tudom mit hisztek magatokról, de pont annyira senkik vagytok zéró ráhatással, mint Sertex, Screenracer vagy én, vagy akárki más a topicból. A véleményeteket meg már mindenki ismeri és hát nem attól lesz jó vagy szar a játék, mert ti mit írtok be ide. Ezt mindenki egyénileg fogja eldönteni. Érthetetlen, hogy mire jó ez a naponta történő fikázás, tipikus flémelős, hater debilek csinálják ezt, akiknek nincs életük, és valami rohadt nagy frusztráltság terheli az elméjüket. Az meg, hogy egy fejlesztés alatt álló játékot kezeltek úgy, mintha már kötelező lenne hoznia akármilyen szinten, simán gyengeelméjűségre utal. Szerintem nektek az a bajotok, hogy bénák vagytok. Én nem nagyon látok tőletek időket a játékban, multiban sem szoktatok villogni, kb annyi lehet, hogy minden build után próbálkoztok, aztán a harmadik kanyarban nekimentek a szalagkorlátnak és jó, hát ez szar felkiáltással kiléptek. Érdekes, ezrek képesek játszani ezzel a játékkal, meg kell nézni a leaderboardot, a rengeteg ingame videót, és a multit. Van egy elenyésző kisebbség, akik fakezűek, képtelenek beállítani a dolgokat és szánalmasan türelmetlenek, és hát ennek a törpe kisebbségnek nagy százalékát ti ketten teszitek ki.
Sertex meg Screenracer pedig simán hozza egy tompa fanboy szintjét, neki minden jó, ami CARS és mindenki ősellenség, aki hibákat vél felfedezni benne. Az ő hozzáállása sem jobb, mert ha az ő visszajelzései alapján kellene készíteni a játékot, akkor fél évvel ezelőtt kaptunk volna egy supermario cars debilséget, DX13-as grafikával és fúdefasza, mert azok csinálták, akik a Shift 2-őt… Szóval talán a két szélsőség között kellene tartani a dolgokat és akinek ennyire nem tetszik a játék, az kikophatna a topicból, mert kit érdekel a súlytalan okádásuk napra nap, és sehol nem díjazzák a destruktív kritikákat, akik meg elalélnak egy játéktól ami azért messze van még az elfogadhatótól is, az csináljon fan-oldalt és ott ájuldozzon. Itt tapasztalatok cseréjéről, higgadt véleményekről, tippekről, trükkökről, fejleményekről kellene beszélni, versenyek szervezéséről és hasonlók.
Szerintem a CARS jelen állapotában még messze nem teljes és nem megengedhető teljes játékként tekinteni rá és egyáltalán komolyabban felvállalni, de időszakos játékra, tesztelésre mégis használható. Kétségtelen, hogy a fejlesztés üteme hagy némi kívánnivalót maga után és kétséges, hogy ez a játék novemberben „mindent visz”, azt azonban tiszteletben kell tartani, hogy a piac egy részének meg fog felelni, vélhetően nekem is. És ezt felesleges minősíteni, egy embert nem arról kell megítélni, hogy CARS-ozik vagy iRacingezik, mindkettőnek helye van. Meglátjuk mi lesz belőle, de ehhez sajnos még idő kell. És hát az sem százas, aki szerint a CARS jelen állapotában überalles. Mert nagyon nem az.
Nagyon gáz, hogy néhány ide-oda elfogult idióta harcterévé vált a topic.