Screenracer#7875
OFF
Itt van lent, a mai összes hozzászólásod. Miért is jársz te ide a CARS topikba? Flémelni? Trollkodni? Nyugodtan bökjél rá arra a hsz-edere amilyikben a CARS-hoz szóltál hozzá! Előre megmondom, hogy nincs köztük olyan. Ráadásul még nem is szólt hozzád senki. Teljesen saját magadtól vagy seggfej. Csak a tisztánlátás kedvéért.
"Én úgy gondol nem lenne túlzó a 3450 autót bemondani:DDD OMG...
Komolyan mintha valami 9 éves gyerek irkálna... "
"Hűha de megmondtad kisfiam:))) Anyukáddal otthon így beszélsz szerintem kimossa a szádat hypóval:DDD"
"De megint én követtem el a hibát hogy zuzuhoz szóltam elnézést.. "
"Gondolom valami magán intézetben van, abból gondolom hogy van ott internet."
"Tudom hogy te könnyen azonosulsz a 12 éves korosztállyal..:) "
"Ennyire fáj zuzu?:) Légy bátor és kérj segítséget4 Fejlett már az orvostudomány:))) Mert ekkora fanboyt ritkán látni szerintem simán fizetnének hogy vizsgálhassanak:))) "
":D majd letölt egyet:)) "
"Ez a www.frappánsválaszokmestere.eu-ról töltötted le? vagy ennyire nem megy habzó szájjal valamit magadtól írni:)
Figyelj tudom hogy gáz úgy irkálni a szimekről hogy a legtöbb idősebb nálad és kb ezt a cars-t ismered ami egy alpha állapotú cucc, te mégis 500+ órát töltöttél vele és gondolom örömködtél hogy elverted a falnak menő AI-t:DDDDDD "
"Mondom én hogy 12 éves:DDDD"
"További jó szakértést mára, nekem dolgom van:DDDD linkelj pár videót attól szakértőbbnek tűnsz.. meg vegyél be valami nyugtatót:DDDD"
Gondolom megint én vagyok a rossz, mert még mindig megpróbálok a CARS-szal foglalkozni a CARS topikban.