19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7877 Mondjuk nem is neked írtam, amit ...
De ha már kritkának hívod, akkor nem ártana, ha néha tartalmaznának a hsz-eid valami valós részleteket is. Sokszor vagy mindig hiányzik, hogy melyik autó, melyik pályán, pontosan mi is a baj vele, mert általában csak bajod van. Estleg ha nem jó, hogy lenne a jó. Mert az az igazság ha valaki látja a hibát, akkor elvileg azt is tudja, hogy hogy lenne jó. :)) Érted. Mihez képest, nem jó. Ha így nézem a kritikát, akkor ilyet még nem igazán lehetett tőled olvasni. És ezt tényleg nem bántásból mondom, de így van. :( -
#7876 En is a cars al foglalkozok, csak nekem vannak kritikaim :))))) -
Screenracer #7875 OFF
Itt van lent, a mai összes hozzászólásod. Miért is jársz te ide a CARS topikba? Flémelni? Trollkodni? Nyugodtan bökjél rá arra a hsz-edere amilyikben a CARS-hoz szóltál hozzá! Előre megmondom, hogy nincs köztük olyan. Ráadásul még nem is szólt hozzád senki. Teljesen saját magadtól vagy seggfej. Csak a tisztánlátás kedvéért.
"Én úgy gondol nem lenne túlzó a 3450 autót bemondani:DDD OMG...
Komolyan mintha valami 9 éves gyerek irkálna... "
"Hűha de megmondtad kisfiam:))) Anyukáddal otthon így beszélsz szerintem kimossa a szádat hypóval:DDD"
"De megint én követtem el a hibát hogy zuzuhoz szóltam elnézést.. "
"Gondolom valami magán intézetben van, abból gondolom hogy van ott internet."
"Tudom hogy te könnyen azonosulsz a 12 éves korosztállyal..:) "
"Ennyire fáj zuzu?:) Légy bátor és kérj segítséget4 Fejlett már az orvostudomány:))) Mert ekkora fanboyt ritkán látni szerintem simán fizetnének hogy vizsgálhassanak:))) "
":D majd letölt egyet:)) "
"Ez a www.frappánsválaszokmestere.eu-ról töltötted le? vagy ennyire nem megy habzó szájjal valamit magadtól írni:)
Figyelj tudom hogy gáz úgy irkálni a szimekről hogy a legtöbb idősebb nálad és kb ezt a cars-t ismered ami egy alpha állapotú cucc, te mégis 500+ órát töltöttél vele és gondolom örömködtél hogy elverted a falnak menő AI-t:DDDDDD "
"Mondom én hogy 12 éves:DDDD"
"További jó szakértést mára, nekem dolgom van:DDDD linkelj pár videót attól szakértőbbnek tűnsz.. meg vegyél be valami nyugtatót:DDDD"
Gondolom megint én vagyok a rossz, mert még mindig megpróbálok a CARS-szal foglalkozni a CARS topikban.
OFF VÉGE -
Screenracer #7874 Pedig elég lekezelőnek tűnnek az ezirányú hozzászólásaid. :( -
Screenracer #7873 Amiatt ne agggódj, hogy a szabadidőm megy rád, bár eddig nem tartottalak szarnak, de hát te tudod mi vagy. -
Screenracer #7872 Szerintem te és lacccoo barátod próbáltok rendszeresen szakértőnek tünni, de ahogy nézem a szennyvízszakmában lehettek érdekeltek, mert a szarozáson kívül még mást nem nagyon lehetett tőletek hallani. :DDD -
Screenracer #7871 Attól, hogy mondod nem igaz. :DD
Egyébként arra a korosztályra buksz, mert akkor inkább neked kellene orvos. -
Screenracer #7870 Ha már van linked hozzá, neked miért nem megy így se? Ezt a habzószájat nem most írod először. Egy tükör van előtted? Ott látod? -
#7869 További jó szakértést mára, nekem dolgom van:DDDD linkelj pár videót attól szakértőbbnek tűnsz.. meg vegyél be valami nyugtatót:DDDD -
#7868 Mondom én hogy 12 éves:DDDD -
#7867 Ez a www.frappánsválaszokmestere.eu-ról töltötted le? vagy ennyire nem megy habzó szájjal valamit magadtól írni:)
Figyelj tudom hogy gáz úgy irkálni a szimekről hogy a legtöbb idősebb nálad és kb ezt a cars-t ismered ami egy alpha állapotú cucc, te mégis 500+ órát töltöttél vele és gondolom örömködtél hogy elverted a falnak menő AI-t:DDDDDD -
Screenracer #7866 Te úgy szoktad? :L -
Screenracer #7865 Szép próbálkozás. Ha így folytatod te is emberré válsz, ha eljön az időd. Csita. -
#7864 :D majd letölt egyet:)) -
#7863 Szerezz mar not magadnak ! :))) Akkor talan nem minden szabadidiodet toltod ezzel a szarral :)))) -
Screenracer #7862 Eddig nem tudtam, hogy kik az állítólagos célközönség, de hálisten itt vagy te ebből a korosztályból. -
#7861 Ennyire fáj zuzu?:) Légy bátor és kérj segítséget4 Fejlett már az orvostudomány:))) Mert ekkora fanboyt ritkán látni szerintem simán fizetnének hogy vizsgálhassanak:))) -
#7860 En nem mondtam, hogy kulonb vagyok azoknal, se azt higy bajom van veluk........ -
Screenracer #7859 Sokat ne gondolkodj, azt olyanok teszik, akiknek van agyuk. -
Screenracer #7858 Hű mekkora szókincs. Ezt háromórán keresztül írtad? Vagy kértél valakitől segítséget? -
#7857 Tudom hogy te könnyen azonosulsz a 12 éves korosztállyal..:) -
#7856 Gondolom valami magán intézetben van, abból gondolom hogy van ott internet.
-
#7855 Hűha de megmondtad kisfiam:))) Anyukáddal otthon így beszélsz szerintem kimossa a szádat hypóval:DDD
De megint én követtem el a hibát hogy zuzuhoz szóltam elnézést.. -
Screenracer #7854 De ha már itt tartunk, áruld már el nekem/nekünk légyszi, hogy mi a baj a Shift célközönségével? Mitől gondolod, hogy te több vagy náluk? -
Screenracer #7853 Ja, én is ezt mondanám. :)))) -
#7852 Nagy feladvany, meg ha telefonrol irom is es felremegy :)))) -
Screenracer #7851 "shiftvszintet" "velkozonseg"
Nem értem mit irogatsz. Tanulj már meg magyarul!! -
#7850 Akkor rakj ossze egy par rajtracsot, mely tipusokat raknad egybe , hogy kb hozzon egy shiftvszintet, mert a velkozonseg az maradt.. -
Screenracer #7849 Ha visszaolvasnál és értenéd is, ami nem igazán szokott neked menni, akkor láthadnád, hogy miért így és ezt írtam. De mindegy is, mert ha mostanáig nem sikerült megtanulni, akkor most már nem is fogod. Nálad még Laccoo is értelmesebb, pedig az már valami. :DDD OMG!!!! -
#7848 Én úgy gondol nem lenne túlzó a 3450 autót bemondani:DDD OMG...
Komolyan mintha valami 9 éves gyerek irkálna... -
Screenracer #7847 Jelenleg 59 autó van és 93 pálya(nyomvonal). Aki ebből nehezen kapar össze egy jó kis utcai vagy bármilyen versenyt, az keressen magának más hobbit.
Az AC kb. 10, de inkább 15 év múlva érne el ilyen tartalmat, de addigra a CARS-ban már 1000 autó és és pálya körül fognak járni.
A karrier mód meg erősebb lesz, mint bármelyik szimben eddig valaha volt, beleértve az F1-et is. -
#7846 Az is megvettem annó:) de nincs hozzá most semmim, csak elindítgatom lowon néha:) Xbox kotrolerrel :D De jó hír számomra így is. Egy jó kormáyra várok majd ami full PS4 supportos, de úgy érzem csilliárdok lesz :D -
Screenracer #7845 Ja, értem. A jó hír, hogy az Assetto Corsa is megy majd nagy valószinüséggel PS4-re és XB1-re. :)) -
#7844 Utána Steam-en elérhető vált és eladtam az accom, és közbe laptopra is cseréltem a gépem, meg várható volt, hogy Next-Genre is ki fogják adni és persze szükségem volt 10000Ft-re :D
De talán bejön a számításom, PS4-is van már, teszteltem nekik eleget:) jöhet teljes játék...valamikor :) -
Screenracer #7843 Tényleg. Miért csak a 250. buildig követted a CARS-t? -
#7842 mondom Én -
Screenracer #7841 Köszi. Szolgálunk és nevettetünk. :D -
#7840 Ha nincs jó kedvem, csak visszaolvasok pár oldalt, és szebbé teszitek a napom :D -
Screenracer #7839 AA -
Screenracer #7838 Nincs buli. Általában csak barátokkal bulizok. ;)