Screenracer#7818
Milyen nép? Nem is az SMS csinálja a sok képet, hanem a játékosok. Nem is tudom mi a fenéről beszélsz? Eleve összekevered az SMS-t a WMD-vel. Ugyanúgy ahogy a fizikát is rendszeresen összekevered az FFB-vel. ;)
A nép aki bekajálja szerinted, az aki ki is próbálhatja. Gondolod mindenkinek valami fondorlatos módon átmosta az SMS az agyát? Ez már kezd olyan lenni, mintha maga Lex Luthor állna az SMS élén és amolyan világuralomra törne azzal, hogy úgy csinál mitha a CARS-t fejlesztené, de közben ki tudja milyen gonosz dologra készül. :DDD
Tudom, hogy nehezen emészted meg ennyi idő után is ezt a rendszert, de van egy jó pár ezer tagja a WMD-nek, akik ki is próbálhatják és képeket, videókat töltenek fel róla. Na, most aki nem tagja a WMD-nek azok a videókat is és a képeket is láthatják a játékról. Sőt ránézhetsz a leaderboardra és láthatod, hogy igen sokan használják. Te azt akarod itt hétről hétre megmagyarázni, hogy szar, használhatatlan. Ha belegondolsz, te mit hinnél magadról fordított esetben, hogyha rajtad kívül sok százan, ezren vannak akiknek tetszik és használják napi szinten, csak egy maroknyi ember fikázza folyamatosan? Vagy itt vagyok én. Meséld már el ha használhatatlan, hogyan tudtam 500 órát beletenni? Vagy a te olvasatodban az hülye, aki használnitudja és aki nem az az okos, mindent tudó? :DDD Fura észjárás az biztos. :))) Az, hogy mindenki hülye és nem veszi észre a nagy igazságot és egyedül te vagy a titok tudója? Nem hiszem.